Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trailer špatný není, ale ta kvalita, hrozná komprese.
  • Musim rict, ze trailer zajimavej a rad bych podotknul, ze se mi hodne libila hudba. Doufam, ze podobne ladeny skladby budou v celym Crysis 2 - dodava to na epicnosti :D.. Poustim si to do sluchatek i v liste, fakt to ma grady.
    • Ta skladba je ze hry.
  • Myslim, že zde CryEngine pořadně ukaže jak dokaže vykreslit brutalni grafiku i v interierech.
  • Pekné ale na trailer Mass Effect 2 sa to nechytá.
  • docela mě zaráží co tady rešíte někteří za vály..borec to ani nedohraje a říká, že nerozumí děju..další že je to nesmysl, že byl takvej film viz. válka světů..ale ta hra prostě byla v tu chvíli jak vyšla výborná,datadisk zklamání ale dvojka ted nemůže zklamat nikoho..jenom ty rejpaly co hovno umí a nejsou si schopni ani uvařit natož hodnotit hru
    • Datadisk nebol az tak dobry ako prvy diel ale rozhodne nebol nejake velke zklamanie, dalo by sa to prirovnat k AC:Brotherhood (nepriniesol nic nove a udrzal si svoj standart)
      • me treba bavil datadisk vice .. byl lepe vybalancovany, jednicka byla takove demo technologicke kde bylo znat, ze prej puvodne koncipovali hru bez nanosuitu, coz melo za dusledek, ze byla extremne nenarocna .. kazdopadne obe hry me v pasazich s mimozemstany krajne nebavili .. ale to je vec vkusu ..
    • No ja nevim ale Crysis me nejvic bavil do chvile nez jsem zacal bojovat s emzakama takze si dovolim nesouhlasit.
  • Vypadá to skoro stejně jako jednička (grafickou kvalitou), takže pořád suveréně nejlépe vypadající hra... je smutné, že ji ještě nic nepŕedhonilo. Úžasný zážitek mi připravilo ještě Metro 2033, ale to byla jen moc moc hezká slideshow. Už kvůli grafickému zážitku si tahle hra a Crytek zaslouží velkou chválu. Těším se...
    • já mam AMD 64 X2 6000+ 4Gb DDR2 RAM a GTX460 1GB a metro i demo crysis jde bomba.
      jen doplnim že CPU, deska a RAM jsou z roku 2007!!!! grafiku sem kupoval loni, To jen pro ty co říkaj jak PC stojí nehorázný prachy každej rok
      • Mám víceméně to samé, jen lepší procesor (6400+) a diametrálně horší grafiku (8800 GTS 512), která mi včera shořela při Oblivionu. :-D Takže uvažuju o koupi OC GTX460. Opravdu je tak dobrá, jak se píše? Crysis 2 v 1680*1050 na plné detaily je možné? S tím ostatním zastaralým HW (moje paměti jsou dokonce jen 667Mhz...co tvoje) ?
        Metro jsem hrál snad v 800*600 (mám radši efekty než rozlišení) a i tak to byl zážitek...
        • Já jsem s ní nadmííru spokojen, duležitý je mít 4gb paměti
          • jasné... no, právě paměti a grafika jsou asi moje největší brzda... a protože mi grafika vypověděla služby, tak vyměním ji a když seženu nějaké levnější paměti (raději 8GB 1066), tak už to zase bude na rok slušný počítač. :-) Základní deska tuším podporuje i nějaká ty čtyřjádra, tak pak další upgrade nebude zase moc drahý. :-)
            • obě jsou už hodně drahé... ta přetaktovaná 460 vypadá skvěle a jde sehnat na aukci za hodně dobrou cenu....6000 nemám a ani bych ji za grafickou kartu nedával (kdysi jsem dal 10k za 8800GTS 640MB, což už byl opravdu extrém, který nehodlám opakovat)
            • doporučuju GTX560, stojí stejně a je lepší :) a nebo o trošku dražší ale asi nejlepší HD6950
    • já ti nevim, nemam PC za milion a Metro 2033 vy šlo parádně! super hra btw.
  • Nevíte někdo co to hraje za hudbu v pozadí? Pořád si nemůžu vzpomenout odkud ji znám *8*
    • nie som si 100 % isty ale asi to je toto:
      http://www.youtube.com/watch?v=z81KirL8fv8
    • taky by me to zajimalo - taky ji odnekud ZNAM ????? hrozne ji chci !!! prosim vas nevite co je to za tu pisnicku - ja jsem se snazil ji najit na youtube pomalu 2 hodiny jsem cetl komentare jestli to nekdo nezna - kazdej se na tu hudbu pta *7* - jinak hra vypada moooc dobre - pripomina mi to film valka svetu - uz se ni moooc tesim *1* *1* *1*
      • Hans Zimmer - Crysis 2: Epilogue
        http://www.youtube.com/watch?v=Vv_hYa6EckI
        • http://www.hans-zimmer.com/fr/newsite.php?rub=detail&id=1013
  • No nekupte to :D
  • Pěkné video já věděl že to město skvěle využijí.
  • Musím uznat, že trailer se povedl. Škoda, že to na své staré šunce nerozchodím. Nechcete na mě udělat sbírku? :-)))
    • proto mám konzoli... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit