Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • žeby crysis? :D
  • Tohle si nemyslel vážně, že ne?
  • Se trochu probuď *1* prej na konzoli okey a na pc slabá *1* nikdo nemůže za to, že máš komplex z toho, že to nerozchodíš na vyšší detaily *2*
  • A co takhle napsat Main Menu JAKÉ hry? Též by nám to moc neřeklo?
  • Jaj ... To snad není možné to je moc ubohé posílat vir .
    Na tvuj názor : (Stačí napsat název) tak tato písnička název nemá protože jsem ji vytáhl z plné hry . ( Jinak bych název napsal ale název ( main_menu ) vám myslím nic neřekne )
    Takže si prosím své rozumy pro příště nechte .

brianmike2
  • obě jsou už hodně drahé... ta přetaktovaná 460 vypadá skvěle a jde sehnat na aukci za hodně dobrou cenu....6000 nemám a ani bych ji za grafickou kartu nedával (kdysi jsem dal 10k za 8800GTS 640MB, což už byl opravdu extrém, který nehodlám opakovat)
  • No já čtu ale co jsem viděl tak to vždy napsal pcčkář o konzolích tak nevim no.
  • :D čteš? každou chvilku to prohlásí nějakej Konzoloidni hypík
  • Ne je jen na pc, ale o nic si nepřišel.....
  • Zase to nepřeháněj kdo kdy řekl že PC brzdí vývoj?
  • jj i na gaystejšny *3*
  • Myslim, že zde CryEngine pořadně ukaže jak dokaže vykreslit brutalni grafiku i v interierech.
  • doporučuju GTX560, stojí stejně a je lepší :) a nebo o trošku dražší ale asi nejlepší HD6950
  • OMG a co bys jako chtěl za příběh? pořad bys chodil jen tam a tam a zabijel, tohle je mega LOL :D jinak na netu jsou k vidění Konfigurační soubory PC, X360 i PS3 Verze, a už jen z těch konfigu je vidět jak ty konzolový verze jsou mega ořezaný, na tom vašem rádoby pseudo vysokym rozlišení stejně prd poznáte :D a na PC slaba grafika? porovnával jsem ted Betu Crysis 2 a Plnou Crysis 1 a mužu říct že Crysis 2 má ZNATELNĚ lepší grafiku!!!
    to je tak když vyjde TOP hra, tak lidi co na to nemaj PC nebo konzoloisti začnou rejpat a nadávat jak PC brzdí vývoj her atd, ale už nechápou, že ty hry jsou zjednodušený a ořezaný jen kvuli těm jejích konzolím.
    Howg
  • jasné... no, právě paměti a grafika jsou asi moje největší brzda... a protože mi grafika vypověděla služby, tak vyměním ji a když seženu nějaké levnější paměti (raději 8GB 1066), tak už to zase bude na rok slušný počítač. :-) Základní deska tuším podporuje i nějaká ty čtyřjádra, tak pak další upgrade nebude zase moc drahý. :-)
  • Já jsem s ní nadmííru spokojen, duležitý je mít 4gb paměti
  • No spíš by bylo jednoduší kupovat to kvůli MP i SP a těšit se na oboje.
  • To se jeste uvidi, ale rozhodne to nebudu kupovat kvuli singlu *2*
  • koho zaujima MP? ak chcem MP na PC zahram si Battlefield 2 alebo CS.
    respektive pockat na Battlefield 3.
  • Mám víceméně to samé, jen lepší procesor (6400+) a diametrálně horší grafiku (8800 GTS 512), která mi včera shořela při Oblivionu. :-D Takže uvažuju o koupi OC GTX460. Opravdu je tak dobrá, jak se píše? Crysis 2 v 1680*1050 na plné detaily je možné? S tím ostatním zastaralým HW (moje paměti jsou dokonce jen 667Mhz...co tvoje) ?
    Metro jsem hrál snad v 800*600 (mám radši efekty než rozlišení) a i tak to byl zážitek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit