-
Hrál si Betu staženou z warezu kde nešla nastavit žádná grafika (jen Dirx 9) plná by měla podporovat 11. Navíc Crysis 1 měl příběh taky jak "americké béčko" a vůbec to nevadilo + k tomu ještě nový MP. Myslím, že závěry by se měli dělat, až po plné verzi a určitě né podle nedodělku, který se válí na stránkách warezu :)
-
Ty kupuješ Crysis 2 kvůli MP?
-
O grafiku v plne se nebojim, gameplay je v pohode a pribeh me moc nezajima kdyz to koupim kvuli MP :)
-
sa mi paci jak vedia z takeho nicoh spravit trailer ktory ludi nalaka na kupu. hral som betu (yarrrr im a pirrrrate) a proste story je neuveritelne hlupy, len chod tam a tam , zabi vsetkych - ci ludi alebo tych lacnych alienov, to je fuk, proste dostanes waypoint chod tam a zabijaj. nebudem spoilery pustat ale tak story je uplne americke Becko. gameplay tiez nuda. grafika - na konzoly okej - na pc slaba
-
proto mám konzoli... :)
-
no ty kokso :o))))))))))))))))))))))))))
-
To by pak z důvěřivých polointeligentu nemohl lákat emaily pro reklamní účely :D
-
chapejte potrebuje zjistit cenu co ma dat na tu vypalenou betu az ji vystavi na stanku...
-
Ale to by pak nemoh lidem posilat ten virus...
-
Možná jen stačilo napsat název.
-
A to by jsi se potom asi plácal po zádech a říkal jaký jsi king že? Když jsi vyhrál proti lidem co hrají na jiném ovladači. Myš a gamepad nelze spojovat každý funguje jinak a má jiné výhody a nevýhody až to někdy pochopíš hned ti bude lépe. Tyhle ty kecy o tom jak je myš škvělá a gamepad je k ničemu jsou ubohé a po cca 15ti letech co je tento ovladač na trhu už je to trapné.
-
Musím uznat, že trailer se povedl. Škoda, že to na své staré šunce nerozchodím. Nechcete na mě udělat sbírku? :-)))
-
já mam AMD 64 X2 6000+ 4Gb DDR2 RAM a GTX460 1GB a metro i demo crysis jde bomba.
jen doplnim že CPU, deska a RAM jsou z roku 2007!!!! grafiku sem kupoval loni, To jen pro ty co říkaj jak PC stojí nehorázný prachy každej rok -
já ti nevim, nemam PC za milion a Metro 2033 vy šlo parádně! super hra btw.
-
citapade!
-
to vetsinou delaji jen materialy ne engine samotny, ja sem s tim driv nesouhlasil taky nicmene od te doby co taknejak do toho delam sem ty barevny spekularky na typech povrchu co nemaji co delat pouzivam taky... vypada to proste pekne (barevne) i kdyz obcas mokre (kdyz se to blbe nastavy)
taky se to vetsine lidi libi vic aspon co jsem pochytil ze zahranicnich for kam sem posilal screeny z map do her. A me osobne se to taky taknejak libi vic (tim cim jsem starsi) nevim proc, proste asi souhlasim s tim ze hra by nemela byt uboha a chuda kopie reality (graficky).
nicmene je otazka jak je to provedeny, obcas je to spis hnusne nez pekne protoze to obcas docela prehaneji..
ale to je taknejak 2005-2007, ted zase zacina byt celkem "cool" na vsechno placat fresnel shader -
nemam hrat tyhle ,,umelohmotne,, enginy...mnohem vic se me osobne libi takova arma2...na full detaily nadhera
-
:))) lol, to uz vas dnes na tych skolach neucia mysliet ? :)
-
:) no imho si to popsal celkem objektivne ... korat grafiku bych zatim nesoudil, to je snad jedina vec u ktere verim, ze dojde ve finalni verzi k posunu .. jinak koridor je jasny, ustup konzoliam z toho srsi na plne gule (nic proti konzoliam ..), ale to zas tak neriesim, ked od toho clovek nebude ocakavat otvoreny svet a nieco viac ako par wow momentov, slusnu grafiku a jednoduchu hratelnost tak sa zabavi .. aj tak nic poriadne nevychadza tak sa tesim aspon na toto ..
-
me treba bavil datadisk vice .. byl lepe vybalancovany, jednicka byla takove demo technologicke kde bylo znat, ze prej puvodne koncipovali hru bez nanosuitu, coz melo za dusledek, ze byla extremne nenarocna .. kazdopadne obe hry me v pasazich s mimozemstany krajne nebavili .. ale to je vec vkusu ..