Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to par don. O grafice se otírat nemůžeš. Lepší grafika je jen u CG filmů, u gameplay je Cryengine naprostá a nepřekonatelná špička kde ostatní ani neví co znamená tesellace nebo Dx11
  • V tom pripade by to byl prvni COD od prvniho dilu,o ktery bych mel zajem :-D.
  • *1*
  • MrSanta
    Vypadá to skutečně zajímavě, ale hrát to stejně nebudu. Ale s radostí se podívám na let's play do MajorSlacka.
  • MrSanta
    Zdivočelá kobliha *1* . Tomu říkám námět, pošli to Kotickovi a máme další CoD spin-off.
  • Tak je jasny ,ze to nejak obkecaji,ale popravde,nebyt toho nano suitu ,tak bys ani nepoznal ,ze je to pokracovani crysis. *1*
  • je to pěkný, ale dej si na to bacha, je u toho psaný, že pokud to používáš dýl jak 20-30 minut bez přestávky, tak to kazi zrak. *1* Ale jinak je to super
  • to stát 1100 pro PC a 1400 pro konzole. Cena být orientační. *1*
  • kolik stát to ? ta hra
  • Emzaci jsou ti stejni jen na sobe maji bojovy oblek. Zkus Google, vyvojari o tom nekde hovorily. *5*
  • hh ten byl dobrej kámo:D
  • Souhlas.
  • jj i na stějšny:) už mam pěkne předobjednáno *5*
  • Grafika je ok, ale animace jsou do očí bijící...
  • Doufam ze ty cz title nebudou jen na xkraksnu:) ale i na PS3 *3*
  • wtf? a kde je Nomád? Měl bejt hlavní hero, ne? a celkem škoda, že Prophet hamptnul:( byl to typan
  • Spades
    Mass Effect jede na enginu Unreal Engine 3, ktery je stejne stary jako CryEngne 2 a pritom je dokonalejsi. Neni sice lepsi na pohled, ale lze ho portovat na jakoukoliv hru a ma mensi naroky.
  • I to jestli je vtip vtipný je velmi subjektivní tak se nediv že se to některým nelíbí.
  • Trailer je povedeny,ma to fajn atmosferu.Co me ale bije do oci jsou ti emzaci,kteri nemaj s tema z jednicky snad nic spolecneho a z traileru popravde ani neni znat nejaka navaznost na prvni dil ani pribehove,ale to predpokladam bude vysvetleno v samotne hre.
    Jinak osobne se mi libil design nano obleku z jednicky vice,tady me prijde takovy obtloustlejsi *1*
  • Honzovi: měl sem na mysli to, že s Crysisem jedničkou to má společný akorát téma...změnu prostředí vítám celkem pozitivně, ale příběh mi fakt nějak nesedí...kde jsou moje oblíbený chobotničky, který mi zmrazili úsměv na potkání? Teď jsou z nich nějaký chodící parkour měšťáci...navíc maj úplně jinej styl...a ohledně toho, že já (hlavní postava hry) jsem jedinej, kdo muže zachránit svět se mi zdá trochu nedotaženej...když je tu mimozemská invaze, tak proč mi stojej nějaký mariňáci v cestě? OK...víc mužu řikat až po definitivním dohrání...
    Ale konečně plusy...líbí se mi kolik tam přidali nápadů a taky samotný "bližší" vyprávění děje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit