Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol :D
  • Blb, jseš blb
  • Bond, James Bond... (už jen dodat na konci)
  • Vy mít ve vietnam PC?
  • tak to máš smulu chlapče, PS3 by si jedničkou zavařil do ruda
  • Chtěl jsem se zeptat. Crysis 1 není na Playstation 3? Na netu jsem to nenašel, že by se to někde prodávalo. Rád bych si totiž zahrál i jedničku, než zapařím dvojku.
  • Mimozemská invaze, no to je zas originalita. Vesmír už je ohraný, tak lezů ze zemi, co bude přístě? Moře eště není moc ohrané, nebo z děr ve stromech, jo to by bylo originální. *3* *1*
    A kvalitou se taky nepřehnali, sem myslel že žijeme v době, kdy když se vydá nějaký trailer, tak aspoň v 720p. No, aspoň že obsah je mňamózní. *2*
  • Hele z toho bych si srandu nedělal, myslím, že on opravdu je. Nguyen je vietnamské jméno tuším.
  • RakeW
    No hergot, já si to snad zahraju :).

(Což jsem až do teď víceméně neměl v úmyslu.)
  • Datadisk nebol az tak dobry ako prvy diel ale rozhodne nebol nejake velke zklamanie, dalo by sa to prirovnat k AC:Brotherhood (nepriniesol nic nove a udrzal si svoj standart)
  • No ja nevim ale Crysis me nejvic bavil do chvile nez jsem zacal bojovat s emzakama takze si dovolim nesouhlasit.
  • neco proti vietnam people?
  • Dobře ty xD
  • xixixao
    Děláš si srandu? Četl si knihu Válka světů a řikáš, že film byl dobrej? Vžďyt ten film má s knihou společný JEDINÝ: název! :)
  • Ježiš to tu chybělo vietnamec.
  • docela mě zaráží co tady rešíte někteří za vály..borec to ani nedohraje a říká, že nerozumí děju..další že je to nesmysl, že byl takvej film viz. válka světů..ale ta hra prostě byla v tu chvíli jak vyšla výborná,datadisk zklamání ale dvojka ted nemůže zklamat nikoho..jenom ty rejpaly co hovno umí a nejsou si schopni ani uvařit natož hodnotit hru
  • Musim rict, ze trailer zajimavej a rad bych podotknul, ze se mi hodne libila hudba. Doufam, ze podobne ladeny skladby budou v celym Crysis 2 - dodava to na epicnosti :D.. Poustim si to do sluchatek i v liste, fakt to ma grady.
  • já čežšsky moc nemím :(
  • mas asi jiny vkus, já už to hraju podruhy. a rád si zahraju i finalku až mi přijde poštou :)
  • vanous99
    Epic hudba, drsný záběry, parádní komentáře. Jo, na to já slyšim.. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit