Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • slabe? já to mam na nejvyšší co beta dovoluje a nemužu si stěžovat na plynulost ani na kvalitu. Jo jen sem si v nastv. grafiky vynutil AF 16x to je hned jiná
  • přelož mi ten tvuj text :D
  • nastav si crysis 1 na rovnako slabe detaily ako toto a budes mat podobnu "optimalizaciu"
  • LOL mne nesla :)
    tie akoze full detaily nepadli pod 40 fps. jedine co tam je top class je DOF, blur a tiene. modely a textury... velmi zle. konzoloidne.

a hral som to asi hodinu... potom som mal dost a vysmaril som to do kosa kam to patri
  • Co máš za problém? :-) Válka světů nebyl špatnej film a námět je natolik zajímavej, že se z něj ještě bude čerpat jak ve filmovým tak herním průmyslu. Záleží jen, jak ho podají! :-) Scifi je o fantazii a fantazie není nikdy dost. *3*
  • ?? Co nehul ?
  • Už to nehul :D
  • LOL :D toho profesora potkáš asi po druhym přesunu "žádný pořád dokola se nekoná" hlavně co tady hodnotíš nějakou betu která ti určitě na kalkulačce nešla a tak na to nadáváš. co se grafiky týče, tak ta je naprosti úžasná!
  • Ta hra neznam je dobre?
  • ano, kdo hrál tak ví že gameplay je bomba!! Optimalizace je taky perfektní
  • no už se těším
  • cely "pribeh" je jedna nasilu spatlana gycova kravina. mimozemstanie zautocili na zem a ja som jediny kto ich moze zastavit a zachranit svet... hurrraaa... horsie jak nejaky beckovy film.

gameplay je este asi este horsi. kto si vyskusal betu tak vie. do sluchatka sa mi stale ozyva nejaky profesorko co hovori kde je a ze mam prist ze nim. tak sa serete cez koridory a strielate vsetko co je v ceste co je jedna velka stereotpyna nuda. cloak, zabit par ludi/ufoncov, skryt say nabyt energiu a zas. (ano nano suit ma vela funkcii ale stavim sa ze takto to hraje drtiva vacsina ludi, ako crysis1 tak aj crysis2). vzdy ked pridete na waypoint kam vas profesrko volal tak tam uz neni a vola vas zas na dalsie meisto, a to stale dokolecka. ja mam nanooblek, on ma velmi nenapadny biely plast. ako sa dostane cez vsetky tie barikady a ozbrojenych vojakov/ufoncov? ... boh vie... ale dostane. skratka uplne nedomyslene. tak ako ti votrelci. v jednotke to boli len slizke kraciny a zrazu su vyobliekany v chodiacich brneniach. zrazu maju nove lietajuce lode. kde su chobotnicky? boh vie.

skratka cele je to nasilu zasadene do mesta len aby to mohlo vyst aj na konzolach lebo huste pralesy su co sa tyka narocnosti ina kava ako prazdne ulice. nejaky prechod medzi koncom crysis 1 a 2 tam neni. len trapne cut-sceny ako su videt v tomto trailery.

pribeh horsi nez crysis 1, hratelnost horsia nez crysis 1, grafika je ta ista co ma ta uniknuta beta cize verzia pre konzoly ktora vyzera oproti crysis 1 maxed out velmi chudobne a slabo. grafiku na PC hodnotit nebudem (DX11) ale poychbujem ze sa to radikalne niekam pohne.

proste mozte sa plieskat o zem ale tato hra je dost zla. ani vase minuska tento fakt nezmenia. gyc+klise+tupota+nuda= crysis 2.
  • TO: sushi232
    proč by se hra neměla jmenovat crysis??? jen proto že neni v džungly? Crysis to je plnohodnotnej!
  • Ono je asi uuuuuuplně jedno jakou to má ochranu, a nářez to bude to mi věř
  • tak na to si asi budeš muset zvyknout...nevim jistě jestli jsem to s těma emzákama uplně nepochopil, ale přijde mi, že jednička byla celá dělaná tak nějak za pochodu...nikdo totiž neví, jestli tu ty potvory byly nebo jestli tu už dávno přistáli...dokonce ten famózní nanosuit do hry přidali až skoro ke konci vývoje, takže jednička uchvátí grafikou a to je tak vše (dobrá, občas hra něčím příjemným překvapí)
    Co mě ale zaráží víc, je to, jak na sebe jednička s dvojkou vůbec nenavazují (všiml si toho i někdo další?). Na konci Crysis Warhead z ostrova uletělo tolik modrých emzáků, že jsem měl pocit, že Země chcípne do hodiny a do NYC se emzáci dostali až po třech letech? A proč jsou ve dvojce s červenými světly? proč už nemají rádi chlad...myslím, že se tahle hra snad ani neměla jmenovat Crysis...
    PS: Hrál jsem kousek bety a musím říct, že je to opravdu pecka...ale stejně mi to nepřijde jako opravdový pokračování...
  • hm. no tento rok BF3, Red Orchestra a toto neviem. Mozno vyskusam. Ale mali zostat pri pc a urobit z toho narez s dobrou ochranou. A tym co na to nemaju dat nejake demo. Ale aby sa nepovedalo ze nemam rad deti. tak je asi dobre ako je.
  • dobře ty , +1 *1*
  • Joha
    Možno že to bere ako Desmond v Animuse: Bleeding Effect :D... len nech si nekupuje Bulletstorm... to by bola zábava...
  • Jo, a plný turků :)
  • Navíc je to jako se vším, pokud není v sázce všechno, tak jde o h*vn*, a to není příliš zajímavé. Je to jako s technologiemi a pokrokem - pokud to nemá potenciál všechno zlikvidovat, tak to pravděpodobně není příliš zajímavé a nemá to ani cenu vyvíjet. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit