-
Čož je často věc, která hře zlomí vaz.
-
Se nudí, si nakoupili tolik zbraní a nikdo si s nimi nechce hrát, tak je alespoň rozstřílejí virtuálně.
-
Holt ne vždy je příběh to hlavní, na co se vývojáři zaměřují...
-
myslim že myslí morgana freemana ;)
-
Nemáš na mysli Gordon Freeman? Průseráři vypadaj všichni stejně.
-
No, to já taky moc nemusím. Ale taky dost záleží na provedení. Jo a válka světů byl fakt trapas, nejdražší film, který byl vo ničem. Žádná akce.
-
Urno, nebydlíš nahodou v počernicích?
-
No zrovna Gears jsou poslední střílečka, kterou jsem dohrál za posledních x let, a ostatně i Crysis se mi líbila. Jenom nesnášim, když ve filmu / hře za miliony dolarů je příběh ve stylu: byli tu vždycky, zakopaný pod zemí a teď se probudili, aby nás zničili... Děs.
-
Pěkný videjko, až na to, že to někteří dohráli:-D
-
Klišé to možná bude, i když doufám, že ne. Ale jestli jsi hrál třeba zrovna Gears, nebo Gears 2, tak to byly jedny z nej her, jaký jsem kdy hrál.
-
Američani? Máš vcelku pravdu ..ale pokud vím, tak tuhle hru vyrábělo německé studio, nikoliv amíci.
-
Smůla, najdou se ještě i "slušní" hráči který počkaj se staženim až vyjde hra ofiko. xD
-
To zní už mnohem líp, i když pak nechápu ty řeči o "přišli si vzít co jim stejně patřilo"... Vám to nepřijde celý extrémně klišovitý? Killzone, Predator, Gear Wars... Trailer je super, ale příběh se mi moc nezdá :/
-
(Dr. Nathan Gould)
-
To mi tě je líto.. *3*
-
proc ten vedec z "televiznich zaberu" ktery neco vysvetluje vypada uplne jako Morgan Freeman?:)
-
Pekné ale na trailer Mass Effect 2 sa to nechytá.
-
Všichni? vážně?
-
jn sry sem si to mel prvni pustit nez stahnout. *9*
-
Mass Effect ma nahodou hodne povedeny engine, narozdil od jinych her (Gothic 3 a novejsi). Takze urcite zadna skoda. *5*