Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wtf? a kde je Nomád? Měl bejt hlavní hero, ne? a celkem škoda, že Prophet hamptnul:( byl to typan
  • Crysis jako vlajkova lod pc her na konzole? Jsem vazne znechucen co bude priste? Diablo? Warcraft?
    • Doufam, ze prijdou taky, prece jsem si konzoli neporizoval jen tak *3*
      • Ja jen cekam kdy konecne bude v nejake hre MP dohromady pro konzole i pc abych vam gamepadarum natrhl prdel :D
        • A to by jsi se potom asi plácal po zádech a říkal jaký jsi king že? Když jsi vyhrál proti lidem co hrají na jiném ovladači. Myš a gamepad nelze spojovat každý funguje jinak a má jiné výhody a nevýhody až to někdy pochopíš hned ti bude lépe. Tyhle ty kecy o tom jak je myš škvělá a gamepad je k ničemu jsou ubohé a po cca 15ti letech co je tento ovladač na trhu už je to trapné.
    • Vlajkova lod pc her?Mozna tak co se graficke stranky tyce.Dnes je krasne videt ,jak nadcasovy byl prvni crysis co se technicke stranky tyce.
      Ale opomeneme li grafickou stranku,tak se jedna "pouze" o povedenou pc fps
  • Trailer teda nic moc
    • Souhlas.
    • Jen blázen muže plácnout takový nesmysl .

brianmike2
  • Dost slušné! Třeba to i rozjedu! *1*
  • jestli jste rozjeli jedničku tak rozjedete i tohle, na to jak to vypadá to jede skvěle (aspoň tak jelo to vypuštěné "demo")
  • Hele - Killzone! *1*
    • Skoro:

http://media.cnetnetworks.fr/gamekult-com/images/photos/00/01/06/02/ME0001060209_2.jpg

http://www.gamingtarget.com/images/media/games/Xbox360/Crysis_2/002.jpg

*2*
  • Ahoj Lidi pokud se ptáte na písničku z tohoto videa tak já ji mám a rád vám ji po emailu přepošlu . Nebo ji dám na CZshare a dám sem odkaz napiště co budete chtít .

napiště mi na : brianmike2@seznam.cz

brianmike2
    • xMort
      Možná jen stačilo napsat název.
      • Jaj ... To snad není možné to je moc ubohé posílat vir .
        Na tvuj názor : (Stačí napsat název) tak tato písnička název nemá protože jsem ji vytáhl z plné hry . ( Jinak bych název napsal ale název ( main_menu ) vám myslím nic neřekne )
        Takže si prosím své rozumy pro příště nechte .

brianmike2
        • A co takhle napsat Main Menu JAKÉ hry? Též by nám to moc neřeklo?
          • žeby crysis? :D
      • Ale to by pak nemoh lidem posilat ten virus...
        • To by pak z důvěřivých polointeligentu nemohl lákat emaily pro reklamní účely :D
  • Story Trailer v Full HD: *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=I7t9Z5Iv4Dk
    • nevidím žádný rozdíl...
      • jn sry sem si to mel prvni pustit nez stahnout. *9*
  • mmrrxx
    taketo hry vam prinesu do zivota jeden neblahy pavlov reflex, nech sa na vas ruti cokolvek , akokolvek velke a strasne, urcite to prezijete *1*
    • Pokud máš pocit, že po hraní her získáváš schopnosti hraných postav, měl by jsi s tím přestat a vyhledat pomoc. Mohl by jsi ublížit sobě nebo lidem v okolí. *1*
      • Joha
        Možno že to bere ako Desmond v Animuse: Bleeding Effect :D... len nech si nekupuje Bulletstorm... to by bola zábava...
  • Škoda že na tomhle engine nejede Mass Effect *1*
    • Spades
      Mass Effect jede na enginu Unreal Engine 3, ktery je stejne stary jako CryEngne 2 a pritom je dokonalejsi. Neni sice lepsi na pohled, ale lze ho portovat na jakoukoliv hru a ma mensi naroky.
    • Mass Effect ma nahodou hodne povedeny engine, narozdil od jinych her (Gothic 3 a novejsi). Takze urcite zadna skoda. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit