Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sa mi paci jak vedia z takeho nicoh spravit trailer ktory ludi nalaka na kupu. hral som betu (yarrrr im a pirrrrate) a proste story je neuveritelne hlupy, len chod tam a tam , zabi vsetkych - ci ludi alebo tych lacnych alienov, to je fuk, proste dostanes waypoint chod tam a zabijaj. nebudem spoilery pustat ale tak story je uplne americke Becko. gameplay tiez nuda. grafika - na konzoly okej - na pc slaba
    • Se trochu probuď *1* prej na konzoli okey a na pc slabá *1* nikdo nemůže za to, že máš komplex z toho, že to nerozchodíš na vyšší detaily *2*
    • OMG a co bys jako chtěl za příběh? pořad bys chodil jen tam a tam a zabijel, tohle je mega LOL :D jinak na netu jsou k vidění Konfigurační soubory PC, X360 i PS3 Verze, a už jen z těch konfigu je vidět jak ty konzolový verze jsou mega ořezaný, na tom vašem rádoby pseudo vysokym rozlišení stejně prd poznáte :D a na PC slaba grafika? porovnával jsem ted Betu Crysis 2 a Plnou Crysis 1 a mužu říct že Crysis 2 má ZNATELNĚ lepší grafiku!!!
      to je tak když vyjde TOP hra, tak lidi co na to nemaj PC nebo konzoloisti začnou rejpat a nadávat jak PC brzdí vývoj her atd, ale už nechápou, že ty hry jsou zjednodušený a ořezaný jen kvuli těm jejích konzolím.
      Howg
      • Zase to nepřeháněj kdo kdy řekl že PC brzdí vývoj?
        • :D čteš? každou chvilku to prohlásí nějakej Konzoloidni hypík
          • No já čtu ale co jsem viděl tak to vždy napsal pcčkář o konzolích tak nevim no.
    • Erien
      Hrál si Betu staženou z warezu kde nešla nastavit žádná grafika (jen Dirx 9) plná by měla podporovat 11. Navíc Crysis 1 měl příběh taky jak "americké béčko" a vůbec to nevadilo + k tomu ještě nový MP. Myslím, že závěry by se měli dělat, až po plné verzi a určitě né podle nedodělku, který se válí na stránkách warezu :)
      • koho zaujima MP? ak chcem MP na PC zahram si Battlefield 2 alebo CS.
        respektive pockat na Battlefield 3.
    • O grafiku v plne se nebojim, gameplay je v pohode a pribeh me moc nezajima kdyz to koupim kvuli MP :)
      • Ty kupuješ Crysis 2 kvůli MP?
        • To se jeste uvidi, ale rozhodne to nebudu kupovat kvuli singlu *2*
          • No spíš by bylo jednoduší kupovat to kvůli MP i SP a těšit se na oboje.
  • RakeW
    No hergot, já si to snad zahraju :).

(Což jsem až do teď víceméně neměl v úmyslu.)
    • MrSanta
      Vypadá to skutečně zajímavě, ale hrát to stejně nebudu. Ale s radostí se podívám na let's play do MajorSlacka.
  • Mimozemská invaze, no to je zas originalita. Vesmír už je ohraný, tak lezů ze zemi, co bude přístě? Moře eště není moc ohrané, nebo z děr ve stromech, jo to by bylo originální. *3* *1*
    A kvalitou se taky nepřehnali, sem myslel že žijeme v době, kdy když se vydá nějaký trailer, tak aspoň v 720p. No, aspoň že obsah je mňamózní. *2*
  • Chtěl jsem se zeptat. Crysis 1 není na Playstation 3? Na netu jsem to nenašel, že by se to někde prodávalo. Rád bych si totiž zahrál i jedničku, než zapařím dvojku.
    • Ne je jen na pc, ale o nic si nepřišel.....
    • lol :D
    • tak to máš smulu chlapče, PS3 by si jedničkou zavařil do ruda
      • hh ten byl dobrej kámo:D
  • Bond, James Bond... (už jen dodat na konci)
    • Blb, jseš blb
      • a proč? kvůli odlehčenému vtipu, jste zcvoklý fanatici nebo jen děcka
        • I to jestli je vtip vtipný je velmi subjektivní tak se nediv že se to některým nelíbí.
          • takze kdyz mi reknes vtip a ja ho nepoberu nebo mi nesedne tak ti reknu ze jsi pic* a spolu se tomu zasmejeme ? :)
      • proč mu hned nadáváš? náhodou dobrej koment
      • trolo
        ta toto ma riadne pobavilo :D
        • Mě taky *1*
          • mě též :D
            • Taktéž :D
  • achjo to zas bude kravina
  • jsem sám, nebo je tu víc lidí co jim trailer absolutně nic neříká, grafika cože!? docela na dnešní standard nic ne? příběh hustý to tu ještě nebylo, alieni útočí na zemi.. nevim nevim pánové a dámo.. Opiště kód z obrázku....
    • Tak to par don. O grafice se otírat nemůžeš. Lepší grafika je jen u CG filmů, u gameplay je Cryengine naprostá a nepřekonatelná špička kde ostatní ani neví co znamená tesellace nebo Dx11
    • Grafika je ok, ale animace jsou do očí bijící...
    • Je smutné jak někteří lidé jsou úplně mimo co se týká grafiky. Pokud se ti tahle zdá málo tak fakt nevim co by jsi jako chtěl. Možná by jsi měl trochu slevit a nebýt tak náročný jinak ti hrozí že si hodně her neužiješ. Víš vůbec že tohle je pokračování? Asi by bylo divné kdyby se v prvním dílu bojovalo s emzáky a ve druhém se zdivočelýma koblihama.
      • MrSanta
        Zdivočelá kobliha *1* . Tomu říkám námět, pošli to Kotickovi a máme další CoD spin-off.
        • V tom pripade by to byl prvni COD od prvniho dilu,o ktery bych mel zajem :-D.
        • *1*
    • pokud sis nevšiml navazuje to na jedničku, grafika je absolutně výborná, do tý jestli se někdo opře tak je to slepej blb :P Hraje se to skvěle! už aby byla finalka venku
  • 12 years ago: Masterchief
    - mne to uplne pripomina myslienkou ten trailer na Halo, este ked to mala byt PC hra
  • Filmek by nebyl na škodu :)
  • nate nekdo zkusenost Crisis s 3D vision od Nvidie ?
    • je to pěkný, ale dej si na to bacha, je u toho psaný, že pokud to používáš dýl jak 20-30 minut bez přestávky, tak to kazi zrak. *1* Ale jinak je to super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit