-
Pekné ale na trailer Mass Effect 2 sa to nechytá.
-
diky za trailer cryteku ale vsichni to uz maji dohrane tak nevim k čemu to... *8* *3*
-
-
Američani? Máš vcelku pravdu ..ale pokud vím, tak tuhle hru vyrábělo německé studio, nikoliv amíci.
-
-
Jo, a plný turků :)
-
-
Smůla, najdou se ještě i "slušní" hráči který počkaj se staženim až vyjde hra ofiko. xD
-
-
dobře ty , +1 *1*
-
Urno, nebydlíš nahodou v počernicích?
-
-
Všichni? vážně?
-
P.S. no nevim, ja jsem pri tom traileru malem usnul ani jsem to nedokoukal. Mimochodem vsimli jste jsi jaci jsou americane masochisti, porad na sebe ve filmech a hrach privolavaji vselijake pohromy, nici svoje mesta atd. to je nejaka uchylka *1* *11* *12*
-
-
Se nudí, si nakoupili tolik zbraní a nikdo si s nimi nechce hrát, tak je alespoň rozstřílejí virtuálně.
-
-
Navíc je to jako se vším, pokud není v sázce všechno, tak jde o h*vn*, a to není příliš zajímavé. Je to jako s technologiemi a pokrokem - pokud to nemá potenciál všechno zlikvidovat, tak to pravděpodobně není příliš zajímavé a nemá to ani cenu vyvíjet. *2*
-
-
-
-
(nedohrál jsem 1ku) Chcete mi propánajána říct, že enemíci v Crysis přišli odněkud z podzemí? Jako ve !filmový! Válce světů? Taková kravina...
-
-
Co máš za problém? :-) Válka světů nebyl špatnej film a námět je natolik zajímavej, že se z něj ještě bude čerpat jak ve filmovým tak herním průmyslu. Záleží jen, jak ho podají! :-) Scifi je o fantazii a fantazie není nikdy dost. *3*
-
-
Děláš si srandu? Četl si knihu Válka světů a řikáš, že film byl dobrej? Vžďyt ten film má s knihou společný JEDINÝ: název! :)
-
-
Dobře ti tak neměl jsi tu knihu číst potom by se ti ten film líbil.
-
-
Tohle si nemyslel vážně, že ne?
-
-
Mozna, ze to je ten problem - kniha neni film. :-) *3*
-
-
-
To mi tě je líto.. *3*
-
Sam si... *7*
-
No, oni byli spíš v takový vesmírný lodi, která se na Zemi dostala dlouho předem, a kterou lidi považovali za horu. A potom se v tom začali vrtat korejčíci a tím to tak nějak spustili.
-
-
To zní už mnohem líp, i když pak nechápu ty řeči o "přišli si vzít co jim stejně patřilo"... Vám to nepřijde celý extrémně klišovitý? Killzone, Predator, Gear Wars... Trailer je super, ale příběh se mi moc nezdá :/
-
-
Holt ne vždy je příběh to hlavní, na co se vývojáři zaměřují...
-
-
Čož je často věc, která hře zlomí vaz.
-
-
Klišé to možná bude, i když doufám, že ne. Ale jestli jsi hrál třeba zrovna Gears, nebo Gears 2, tak to byly jedny z nej her, jaký jsem kdy hrál.
-
-
No zrovna Gears jsou poslední střílečka, kterou jsem dohrál za posledních x let, a ostatně i Crysis se mi líbila. Jenom nesnášim, když ve filmu / hře za miliony dolarů je příběh ve stylu: byli tu vždycky, zakopaný pod zemí a teď se probudili, aby nás zničili... Děs.
-
-
Honzovi: měl sem na mysli to, že s Crysisem jedničkou to má společný akorát téma...změnu prostředí vítám celkem pozitivně, ale příběh mi fakt nějak nesedí...kde jsou moje oblíbený chobotničky, který mi zmrazili úsměv na potkání? Teď jsou z nich nějaký chodící parkour měšťáci...navíc maj úplně jinej styl...a ohledně toho, že já (hlavní postava hry) jsem jedinej, kdo muže zachránit svět se mi zdá trochu nedotaženej...když je tu mimozemská invaze, tak proč mi stojej nějaký mariňáci v cestě? OK...víc mužu řikat až po definitivním dohrání...
Ale konečně plusy...líbí se mi kolik tam přidali nápadů a taky samotný "bližší" vyprávění děje... -
TO: sushi232
proč by se hra neměla jmenovat crysis??? jen proto že neni v džungly? Crysis to je plnohodnotnej! -
tak na to si asi budeš muset zvyknout...nevim jistě jestli jsem to s těma emzákama uplně nepochopil, ale přijde mi, že jednička byla celá dělaná tak nějak za pochodu...nikdo totiž neví, jestli tu ty potvory byly nebo jestli tu už dávno přistáli...dokonce ten famózní nanosuit do hry přidali až skoro ke konci vývoje, takže jednička uchvátí grafikou a to je tak vše (dobrá, občas hra něčím příjemným překvapí)
Co mě ale zaráží víc, je to, jak na sebe jednička s dvojkou vůbec nenavazují (všiml si toho i někdo další?). Na konci Crysis Warhead z ostrova uletělo tolik modrých emzáků, že jsem měl pocit, že Země chcípne do hodiny a do NYC se emzáci dostali až po třech letech? A proč jsou ve dvojce s červenými světly? proč už nemají rádi chlad...myslím, že se tahle hra snad ani neměla jmenovat Crysis...
PS: Hrál jsem kousek bety a musím říct, že je to opravdu pecka...ale stejně mi to nepřijde jako opravdový pokračování... -
No, to já taky moc nemusím. Ale taky dost záleží na provedení. Jo a válka světů byl fakt trapas, nejdražší film, který byl vo ničem. Žádná akce.
-
-
-
-
-
-
Škoda že na tomhle engine nejede Mass Effect *1*
-
-
Mass Effect jede na enginu Unreal Engine 3, ktery je stejne stary jako CryEngne 2 a pritom je dokonalejsi. Neni sice lepsi na pohled, ale lze ho portovat na jakoukoliv hru a ma mensi naroky.
-
Mass Effect ma nahodou hodne povedeny engine, narozdil od jinych her (Gothic 3 a novejsi). Takze urcite zadna skoda. *5*
-
-
taketo hry vam prinesu do zivota jeden neblahy pavlov reflex, nech sa na vas ruti cokolvek , akokolvek velke a strasne, urcite to prezijete *1*
-
-
Pokud máš pocit, že po hraní her získáváš schopnosti hraných postav, měl by jsi s tím přestat a vyhledat pomoc. Mohl by jsi ublížit sobě nebo lidem v okolí. *1*
-
-
Možno že to bere ako Desmond v Animuse: Bleeding Effect :D... len nech si nekupuje Bulletstorm... to by bola zábava...
-
-
-
Pěkné video já věděl že to město skvěle využijí.
-
Story Trailer v Full HD: *1*
http://www.youtube.com/watch?v=I7t9Z5Iv4Dk -
-
nevidím žádný rozdíl...
-
-
jn sry sem si to mel prvni pustit nez stahnout. *9*
-
-
-
Hele - Killzone! *1*
-
-
Skoro:
http://media.cnetnetworks.fr/gamekult-com/images/photos/00/01/06/02/ME0001060209_2.jpg
http://www.gamingtarget.com/images/media/games/Xbox360/Crysis_2/002.jpg
*2*
-
-
jestli jste rozjeli jedničku tak rozjedete i tohle, na to jak to vypadá to jede skvěle (aspoň tak jelo to vypuštěné "demo")
-
No nekupte to :D