-
Teo : Tvoje komentare su nanajvys dementne a vecsinu komentarov co niekde vidim su plne sraciek a pripomienok ako je vsetko zle, ak to vies lepsie tak sa prihlas ako nejaky creative director u EA ci inej spolocnosti a ak nieco dokazes tak potom otvaraj hubu
Niekto tu spominal moznost plnenie uloh iba jednym sposobom ... vrespektive nedostatkom alternativ :D v celej hre mas asi tak 20-26 moznosti ako zasadnym sposobom ovplivnit smer hry a svoje okolie takze tuto namietku neberiem .
Tato RPG patri k starej skole co sa tyka ovladania aj ked je pravda ze by mohlo byt trocha lepsie ale ako sa hovori : Co funguje dobre dotoho sa neser .
Medzi najvecsie + u DA:O -
+pribeh,podrobne prepracovane zaciatky,moznost volieb,hracia doba a moznost hrania nanovo, pekne prepracovane sety a zbrane(s pouzitim nejakych vylepseni grafiky z dragonexusu luxus)
Medzi naj -
-herny engine, nedoriesene profesie, mala moznost volneho pohybu -
-
Čím patří do staré školy? Nudným a nezajímavým příběhem? Nulovými možnostmi, které trumfuje Neverwinter Nights? Naprostou nevyvážeností? Ukaž mi jedinou věc, čím se "oldschool", kromě pokusu o stejný bojový systém, který bohužel funguje o poznání hůře, než-li ve kterémkoli předchůdci...
-
Ty možnosti budou zas jen kosmetika, stejně jako tebou opěvované Origins z DAO. Jo, bylo hezké mít různé začátky ... co to ovlivnilo ve hře dál? Nic. Možnost hraní nanovo? V čem? Všechno je stejné, Rogue a War jsou skoro to samé. Takže maximálně dvakrát, už při druhém dohrání to nebude ono. Itemy? Vážně? Ty náhodně generované staty na nich? To nemá s pocitem držet Holy Avenger +5 nic společného. Mody nezmiňuj, největší snaha komunity opět směřovala k useless naked modům.
Jestli má DA série patřit k oldschoolu, jakože nepatří a to ničím, tak ovládání je zrovna to poslední co mě trápí. Proč tady navíc řešíš DA:O nechápu, nikdo nepopírá že to byla dobrá hra. Jde o to že dvojka podle dostupných informací, screenů a videí bude úplně něco jiného.
Navíc nevím co se oháníš tím že komu se něco nelíbí, ten má jít dělat directora. Co to je za hovadinu? Jestli se ti nelíbí že někdo vyjadřuje svůj názor, vypadni z diskuze. -
-
Mody :D vznili preto aby vylepsili hru samotnu to ze si ztoho niekto urobil p-cko je jeho kravina ja take veci neuznavam ... Ano odkedy vstupila BioWare pod EA tak mi to pride ze su pod umelo vytvaranym tlakom vdaka EA ved si zoberme ze BioWare ma momentalne na stole
DA2, ME3 a SW:ToR su to mohutne tituly a 2 znich by vraj mali byt vydane buduci rok ...
Nehovoriac o DLC ktore vytvaral BioWare pre svoje hry za posledny rok, kolko toho bolo ?
Okolo 12-15 DLC pre ME2 a DA:O nehovoriac o Awakeningu a spociatku boli velmi nechutne predrazene najme co sa tyka DA:O...
Vyjadrit svoj nazor je jedna vec ale citat prispevok za prispevkom plny iba negativnych kravin je druha vec :D .... toz to je Teo -
-
No i tak, od modů jsem čekal víc. Nevyšel, alespoň když jsem se naposled díval, žádný opravdu rozsáhlý mod. Neříkám že několik jich nebylo super, spousta pomohla s nedořešeným UI, přidání slotu pro psa bylo taky super atd atd... jen toho mohlo být víc. DLC... nesnáším. Podle mě to je komerční věc. Místo kvalitního datadisku, na který si člověk počká třeba rok, má dávku patnácti minut herní doby co měsíc... No nevim. Já osobně je přestal kupovat u RtO, protože to byl prakticky jen stuffpack. Hrál jsem jich ale většinu. Tři z nich bych ohodnotil 3.5/5, zbytek byl fakt nuzný a hlavně drahý. DAA byl zajímavější, ale taky zabugovaný jako hovado.
Na ME3 se těším, je to takové akčnější, ale nevadí, zachránit vesmír je většinou zábava.
SW:ToR .... bude buď epic win nebo epic fail, nic mezi. Zatím na něj nemám názor, ale slyšel jsem kolik doteď stál vývoj a upřímně jsem se zděsil. -
-
Docela by me zajimalo srovnani modu u DAO a u Oblivionu (DAO jsem sice hral, ale mody jsem nezkousel). Tam byly nektery mody docela zasadni a v mnohym vylepsovali zazitek ze hry.
-
-
-
-
Opravdu? Naposledy jsem chválil Diablo III, teď si dělám srandu z Dragon Age 2, k ostatnímu se nevyjadřuju. A pokud jde o ten tvůj zbytek, tak pokud jsi viděl gameplay video, na které je odkaz na úplnéjm začátku diskuze, tak bys možná dospěl k názoru, že největším mínusem Dragon Age 2 je Dragon Age 2. Je vcelku jasné, jak to dopadne: úplně stejně jako Mass Effect 2, tedy zhovadile akčně, kde se nestaráš o nic, jen o střílení. To mi cool nepřijde a nepřijde mi to cool, protože Dragon Age 2 se jen tváří jako RPG. Nedořešené postavy a ryze klikací pojetí soubojů jsou věci, kterými se tahle hra nemůže ani srovnávat se starými Baldury, kde naopak byly postavy dořešené velmi a kždý souboj byl vysoce TAKTICKÝ, s mnoha vlastnostmi a schopnostmi hrdiny a nepřátel pevně provázaný. Tohle v Dragon Age 2 rozhodně nenajdeš a ještě jednou doporučuju podívat se na to gameplay video, které je doslova k smíchu.
-
-
Hral si Dragon Age 2 ? :D Nie ... tak plox mlc, jednoduchy fakt je taky ze sudis nieco co si nevidel ani z vlaku okrem toho ME1 mal zakladny problem a to ten ze bol klikaci takze neobstojis s hlaskou ze ME2 bol viac klikersky :D - bolo to akcne RPG nevidim tam rozdiel medzi Diablom a ME co sa tyka tejto kategorie ... (okrem toho oboje pribehy ako ME1 tak aj ME 2 boli velmi dobre a to netvrdim iba ja)... Dalej Diablo bol velikan svojej doby ale posledne spravy ako ze planuju nieco ako areny pre diablo a podobne hluposti zneho robia iba WOW ale v inom obale takze plox fu man :D :P . A ak chces hovorit o taktike tak rozhodne viac taktiky nachadzam v tychto tituloch nez v Diable kde si bezhlavo letel to hordy zombiekov a inych kravin a skoro vsetkemu si chcel ustrelit hlavu ...
A doba Baldrov a pod je uz pomaly 10 rokov prec ak si myslis ze niekde v WOW najdes v dungu viac taktiky tak si na omyle . (iba pre mentalov je tazke uhybat sa kazdych 10 sekund nejakej kravine)
A to video ma hracovi iba nacrtnut grafiku a priblizit prostredie ak mas pocit ze vies hodnotit len pomocou tohto tak to ti gratulujem pozri si potom video k Diablu a znovu sa zamysli co je viac klikerske :D :O -
-
1. Nikdy jsem nesrovánval Diablo III a Dragon Age 2.
2. Mass Effect 2 je víc klikací než Mass Effect, ve kterém byly alespoň nějaké taktické možnosti, takže to nebylo JENOM o klikání.
3. Že je BG 10 let stará hra, je úplně jeno, nemluvě o tom, že si ho DA bere za svůj vzor, kterému se ovšem čím dál tím víc vzdaluje. Takže WTF?!
4. Je jasné, jakým směrem se tvorba Bioware ubírá. Dragon Age 2 má být více osekané, stejně jako byl víc osekaný Mass Effect.
5. Víc proužků, víc Adidas. Víc krve, víc Dragon Age a méně RPG.
-
-
-
-
BTW: A teraz k veci -
Hawke teda hl. hrdina by mal byt prezivsi z Lotheringu a kedze sa v videu vyskituje Izabela hra nieje pribehovo az tak vzdialena v case od uvodneho Awakeningu a Originsu (ten kto nevie tak Izabela je duelistka z Perly, potvrdene Crhisom Priestlym), dalej nepochopil som hlasku ako nova classa rogue :D kedze tato classa tam prakticky je uz od Originsu a ma niekolko zamerani ako :D :Bard, Hraniciar, Vrah, Duelista a v Awakeningu este Prizrak a Vrah legie alebo take nieco ak sa nemylim ...
Graficky engine bol rozhodne vylepseny oproti Originsu a navyse sa mi paci to ze si tento krat dali viacej zalezat na xsichtoch aspon co zatial vidiet na videach a screenoch, ktomu ich urcite prinutila jedna skupina hracov ktory zacali vytvarat ovela lepsie vyzerajuce face pre Origins a Awakening hru nez boli ich vlastne :P
A co sa tyka ovladania osobnbe dufam ze ho trocha vylepsia oproti predchadzajucim dielom a to najviac by som odcenil moznost bindov :D -
miluji krev v Dragon Age
-
myslim ze na poli rpg je jedina jistota witcher 2,,DA sem dohral 5krat,,dvojky se desim
-
-
No, jeste je tu Fable 3 a jsem taky docela zvedavej na Two Worlds 2.
-
-
Na Witchera II vsázím jako na jistotu :)
-
-
Hajzlové mi ho možná nevydají na konzole. Už jedničku jsem musel jet na polovinu detailů bez AA, co teprve dvojka :-( Jako uctívač Sapkowského světa si takovouhle pecku (jednička měla překvapivě více než solidní příběh s vynikající pointou) chci užít v co maximální kvalitě.
-
-
-
-
Úplně nejlepší příspěvek je ten, kterej se zobrazuje na hlavní stránce v hlavním okně v novince o novém Dragon Age 2 videu: "Stále není jasné, jestli je to víc jako Mass Effect, nebo Baldur's Gate..." Jako vtip výborný, jako vážně myšlená věc tragický. Všichni přeci ví, jako co to bude víc...
-
-
Otázka je, jestli ej to špatně nebo dobře
-