Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Baldur's Gate II je jedna z nejlepsich her na svete. Toto je znicujici pravda, kterou si musite pripustit.
    • troll :) staci jeho prispevek u Fallout ...ale klidne mu solte pluska :)
      • Trol netrol, má pravdu
    • Už přes 10 let jde o mou nejoblíbenější hru, takže rozhodně souhlasím! :) (dohráno už 20-25x, přestal jsem počítat někde u čísla 15 :D )
    • Souhlasim a je to jeden z prikladu, kdy dalsi dil trumfnul sveho predchudce a to vcetne datadisku.. *5* Je to i dobra ukazka toho, jak se hezky delali hry a ne viz dnesni DLC.

Jen si najit jeste chut a cas si to zahrat :D. Nevim nejak se ted k tomu nemuzu prinutit, protoze i z casti vim, ze bych u toho zustal a lecos by slo stranou :D
    • To je naprostá pravda, nevím jestli zničující ale budiž. Vzhledem k tomu že jsem "obyčejnou" verzi BG2 s datadiskem naposledy dohrál před měsícem po zhruba sedumdesáté tak si tuhle verzi pořizovat nebudu, jediné, co by pro mě byla přidaná hodnota je rozlišení, ale mám originálku 2x tak si to přece sakra nebudu kupovat po třetí
  • Je to přesně tak jak píše autor v recenzi. Bioware si s BG 2 sáhli na svůj vrchol kam se už později nedokázali vrátit.

Je to jako když malíř nakreslí naprosto dokonalí obraz, všichni jsou z něj unesení a všichni ho oslavují a milují. On se pak snaží ve svých dalších dílech tuhle dokonalost napodobit, ale nedaří se mu to, vždy mu nějaký ten detail uteče. Čím víc se snaží svůj opus magnum napodobit tím jsou jeho díla mdlejší a obyčejnější. Když si pak nakonec uvědomí, že už podobné dokonalosti nikdy nedosáhne, přestane ho jeho práce naplňovat a začne se živit malováním na zakázku.

*9*
  • "Mladší hráči se ale stejně mohou zamýšlet nad tím, jestli pro ně s ohledem na cenu vylepšené edice BGII nebude lepší sáhnout po něčem modernějším." >>>

Recenzent se pomatl? Tahle hra/serie je jedinecna, co jinyho a modernejsiho by ju melo nahradit? Co bude mit hrac z "modernejsi" hry kdyz nezazije to nejdulezitejsi co kdy vyslo? Neni nic modernejsi co by ju mohlo nahradit. Bud to vezme, nebo koupi levneji puvodni hru a skusi ji modifikovat, nebo proste prijde o nejsilnejsi zazitek kuli kteremu kdy vubec chtel hry hrat.

Fallout1,2, Arcanum, Baldurs Gate 1,2, Planescape, Icewindale a Albion su proste NENAHRADITELNE a bez nich ma hrac jen slabou intelektualni skusenost s velmi limitovanymi hotnoty. Tyhle hry hrace zmeni, po jich dohrani si opravdu muze rict ze neco zazil a ze ho to dusevne i intelektualne obohatilo.

Proto je jedno kolik hra stoji, je to umelecke dilo - masterpiece, jeji hodnota je nevycislitelna, inde je nekdo ochoten vysolit miliony za blbej obraz.

10/10
  • Predevsim, po dohrani BG2 Vam dojde, ze v dnesnich modernich RPG prosly NPC zasadni zmenou - bylo jim snizeno IQ o desitky bodu (napr. Skyrim) nebo rovnou prosly lobotomii mozku (napr. Dark Soul). Jejich dialogova nabidka obsahuje maximalne 2-3 moznosti a pokud vypoti vic nez 4 vety po sobe, tak se jedna o zazrak - u nekterych pak, je cela dejova linie vypravena 15-20 vetami (DS). Naopak hrani BG2 pak pripomina cteni vyborne knihy, ktera Vas nenecha byt. Proste musite cist dal, i kdyz jste naprosto vycerpani. Jedna z mala dnesnich her, ktera se aspon trochu snazi problizit je Zaklinac, ale ten do rozsahlosti nemuze konkurovat. Hra ma spoustu nepovinnych map a questu, coz se v dnesni dobe vubec nevidi.
    • Jestli si chceš číst, vřele doporučuji Planescape Torment - ta hra byla tak geniální a "divná" už ve své době, že ji asi už nikdy nikdo nepředělá. Ale co - stará PIV s XP to jistí *3*
    • a jestli chcete propracovany dialogy tak si přečtěte normálně nějakou knižku a nehrajte akční rpg, když ani nechápete co ten žánr vlastně znamená *7* *2*
    • Thanes
      Dark Souls se vůbec nedá takhle porovnávat - vypráví příběh/lore úplně odlišným stylem. BG/Skyrim/95% ostatních RPG ti příběh podá stylem "stojíš v sále a někdo ti něco povídá". Imo se jedná o hodně pasivní podání příběhu, nepotřebuješ se nad jeho konzumací moc zamýšlet.

Dark Souls funguje úplně jinak - za postavama je obrovský lore, jen není podaný jako jednohubka. Člověk se musí zamyslet nad lokací, kde se postava nachází, nad popisem předmětů a taky nad jejím propojením vůči ostatním charakterům. I ten rádoby minimalistický příběh má pak mnoho různých odboček a možností vysvětlení. Imo tak dosahuje jednoho z nejlepších podávání herního příběhu, takhle ti to kniha/film nemůže obstarat (což se u drtivé většiny ostatních her nedá říct).
    • Ohledně Skyrimu by se dalo namítnout, že TES se nikdy nesnažily a nesnaží o komplexní stvárnění NPC, tzn. necílí primárně na hráče her typu Baldurs Gate. Což jsem i já, z mého pohledu jde sice o rozlehlý svět, ale prázdný. Jediná trochu snesitelná postava je Serana, ostatní v podstatě akorát "reagujou na světlo" a v pozdějších úrovních je hlavní postava nezničitelná. Trochu vylepšovat konverzaci NPC začali až v datadiscích, ale upřímně, už dávno tuhle hru nehraju, zatímco k BG se pořád vracím. Jsem zvědavý na Zaklínače 3, ale kdyby se objevila nová hra ve stylu Baldurs Gate, určitě bych jí dal přednost. Ale je pravda, že v dnešní době se dělaj hry spíš pro hráče typu smajdal, které bolí u hraní přemýšlet.
    • Tak zase s Dark Souls/Demon souls by som urcite neporovnaval. Sice na Skyrim to sedi. Lenze Dark Souls sa na vypravacske rpg ani nechce hrat. A ide tam jedine o zdolanie danej urovne. Dialogy hoc ich tam par je su len na okrasu a pribeh ako taky je vypravany cez filmiky.
      A prave pri Dark Souls/DS mi to najviac pripomina starsie RPGcka. Urcite nie zo strany pribehu a vypravania ale k pristupu ku hracovi. Kde si hrac najprv musel precitat manual aby pochopil suvislosti a fungovanie systemu hry. Nie to ako v dnesnych copy-paste hrach kde je hlbka gameplayu miziva.
    • Srovnání se Skyrimem opravdu není moc fér - Skyrim je sandbox, zatímco BG je příběhový RPG - obě jsou ale perfektní hry, každá na trochu jiném poli. Pokud jsi pamětník, tak si zkus vzpomenout na to, jak vypadala svého času Arena nebo Daggerfall - tam ty dialogy taky příliš vypointovaný nebyly.
      • Ale i do sandboxu se da udelat kvalitni pribeh a rozvetvene dialogy - to s tim nema co delat. Arenu nepripominat - bug v hlavni dejove lince, ktery ji znemoznil dohrat a legendarni itemy - jdi do hospody, zeptej se na legendarni predmet, poslete do jine hospody - zopakuj 3*, jdi do nahodne generovaneho dungeonu, vzdy v opacnem rohu je vchod do nizsiho patra (pouzivej kouzlo pruchodu zdi) a ve 4 patre je legendarni predmet - tusim, ze nahodne generovany, ktery ma staty i nizsi nez obyc predmet. Byla to hruza i tehdy, kdyz to vyslo.
      • JJ souhlasím není to uplne dobré srovnání,...Skirim je také výborná hra, a jedna z těch co mne jednou za pul roku zaujme...a pravda, BG je ctení knihy a vyborne RPG ale i drív jsme se setkali s hrami které toho textu moc neměli a presto nebyli.......bože tak stupidní...
        • Kdepak, je to trefne srovnani - Skyrim zrovna hraji a prave mam za sebou Dawnguard - level 55. To neni RPG, ale simulator prochazeni krajiny. Sice pekne, ale co se tyce rozhovoru, podani pribehu, tak je to proste tragedie. A pritom, zaklady nejsou spatne, ale provedeni je opravdu otresne. Seranna - jedno z nejvic ukecanych NPC nema napr. skoro zadne konverzacni moznosti, s vyjimkou, te kde se muzete zeptat na zbaveni se upirstvi a kdyz to udelate prilis brzy, tak se Vam tato moznost nenavratne zablokuje. Nereaguje nijak na vyvoj pribehu a smrt jejiho otce je jim lhostejna, dialogy jsou mizerne a nepropracovane. Moje zena, me v 50% pripadu oslovuje Zemane, protoze je to byvaly osobni strazce. Questy i kdyz nektere z nich maji dobrou pointu, jsou tak lacine zpracovane, ze by i zak zakladni skoly napsal lepsi zpracovani. Jednoduse to vypada, ze jim dosly uprostred prachy a tak tam naskladali toho co nejvic - jen, aby to zaplacli. Ja bych uvital treba 1/3 rozlohu, ale kvalitnejsi zpracovani.
          • zajimavé že je to tak otřesná hra že ju vubec hraješ a že máš už dokonce lvl 55 :D a dokonce sis k tomu pořidil datadisk *15* hlavně tady srovnáváš dvě uplně rozdílny hry....skyrim má sice slabej hlavní příběh, protože tahle hra je vice o vedlejších questech a objevovaní světa a víc o svobodném rozhodování....a víš v každym RPG nemusí byt dialogy hlavní atribut, Skyrim je prostě víc o bojování než o kecání, to si asi ještě nepochopil...a nevšiml jsem si že by v baldurs gate každá postava reagovala na každej podnět kterej se ve hře odehraje.....já mám rád oboje hry, protože každá ti poskytne značně rozdílný zážitek tak nechápu proč to vubec srovnáváš....to je jak kdybys porovnával Call of Duty s Commandos
            • No pokud si dobře vzpomínám, tak hlavní kápo při tvorbě Skyrimu dal jasně vědět, že by si lidi měli projít nejdřív jen a pouze hlavní linii a pak až zbytek Q a mapy, páč brzké vlezení do nějakého dungu (patřícího do HL linie) by si mohli defakto celou hl linii zablokovat nenávratně. A v takovým případě je svoboda pohybu celkem na .... ne? Přitom by to nebylo těžký upravit tak, aby ses tam nemohl dostat bez zadání, nebo bez nějakého předmětu, .... Ve Falloutech ikdyž si věděl kde Golgota, stables nebo Epa je bez questu ses k nim nedostal. Podobný fail sem měl i ve F3. Hl příběh sem ignoroval a zkoumal mapu a úplně nechcačky sem se dostal skoro až na konec hl linie
          • Hlavním atributem a charakteristikou RPG žánru je vývoj postavy. Nikoliv množství textu a dialogu. Takže ano, Skirim je na dnešní poměry velmi dobré RPG. ale tato diskuze není o skirimu
  • Jakmile někdo řekne BG okamžitě si vzpomenu na dva dny nahazování postavy aby měla správný součet :-) Opravdu dva pitomé dny ( ne plné samozřejmě) ... jinak Bg je moje srdcovka a až tohle bude někdy ve slevách tak si to pořídím, ale přesto přezevšechno červíček pochybností o trunfu BG II zůstává neboť pro mě se stal králem Planescape torment který příběhově dle mého překonal (i svoji morbiditou a originalitou společníku) serii BG:)

Nebudu tu Hejtovat nad tím zda cena je přiměřená nebo zda nové dodatky do BG2 E jsou dobré nebo ne. Pro mě je příjemné že někdo si dal práci a oprášil starou klasiku která ukazovala směr dobré a kvalitní práce na Fantasy hrách je poslední dobou jak šafránu a já alespoň mohu nostalgicky zavzpomínat na časy kdy se lidé nehonili za efekty a grafikou a kdy hra opravdu zabavila několik týdnu (bez návodu) ...vzpomene si tu ještě někdo na DM ? Nebo Ishary ? Eye of Beholder nebo Lands of Lore? To byli časy které se už bohužel nikdy nezopakují.
    • Odulin
      Všechny ty dungeony co píšeš jsou součástí mého dětství. DMka,EOBy,LOLy,Elviry,Ravenloft,Shadows over Riva, Menzoberranzan, Betryal at Krondor, Balduri, Icewind....kurevsky casy pro kluky s bezbrehou fantazii. :D
      • Aaaaa Elvira, Ravenloft a Riva to byli vážně nádherné hry, vzpomínám že u Elvíry kterou jsem hrál jako malí capart v noci jsem se opravdu hodně bál, bylo to hodně i díky tehdejšímu ozvučení :) Riva mě fascinovala světem a příběhem, u ní jsme se vždy těšil na pokračování (ač trojka dle mého už tak moc dobrá nebyla)

A když tak vzpomínáme tak bychom asi neměli zapomenout na Ultimu, Wizardry, a MaM kteří se taky zapsali do dějin .
        • Odulin
          Jj máš pravdu, na ty nezapomínat. Elvíru jsem poprvé hrál ještě na C128, když mi bylo 7 tuším a bál jsem se stejně jako ty. Rozsápanej zahradník v tý boudě, vlkodlak v kovárně apod...to byly tenkrát věci. :D
          • Toho vlkodlaka mě nepřipomínej :-) To si pamatuji do teď jak jsme se bál pak spat a pořád bloudil po pokoji jestli se mě někde neschovává vlkodlak, třeba ve skříni nebo pod postelí :D

Jinak ságy tipu Ultimu a spol jestli bych teď doplňoval? Těžko říci...je to hodně ale opravdu strašně hodně náročné na čas dohrát všechny ultimy a MaM a nejsme si jist jestli by Vám to už teď přineslo potěšení ze hry tak jako kdysi :)

Ale třeba Wizardry 8 a 9 a 10 si zahrajete ty se dají lehce sehnat .
            • Bože já jsem idi*t....měl jsem na mysli MaM ...jdu si dat kafe kluci sorry dneska fakt bych měl dostat po hlavě aby se mě rozjasnilo.

U Wizardru samozřejmě 7 a 8
            • wizardry 9 a 10? vim, ze japonci koupili tu znacku, ale zajimalo by me, co mas konkretne na mysli...
            • Wizardry? Mas na mysli asi MaM ;-)

ja se dostal poprve k MaM 6 a dodnes si ji rad zahraju... Ale v nekterych dungeonech bloudim porad (treba v te pyramide v pousti) :D
            • Odulin
              :D pěkný...no jinak s tím doplňováním to vidím podobně, dneska už bych to nedal.
          • Ja se tenkrat nedostal dal nez nekam na zacatek, mi tam dycky vydrapal oci nejakej retardat ci co :D
        • A když tak vzpomínáme tak bychom asi neměli zapomenout na Ultimu, Wizardry, a MaM kteří se taky zapsali do dějin .

Tak presne tyhle 3 sagy me minuly, kdyz nepocitam UO,UIX, a M&M 6-8. Akorat uz nevim, jestli si tohle vzdelani nekdy doplnim. To potrebuje specifickou naladu a more casu...
          • Jojo, Ultima Underworld 2 - nejlepsi hra, a co EOBy, LOLy, DM1,2 a CHaose
          • wiz8 je vicemene soucasna hra, me teda takova grafika bohate staci, aby me vtahla do pribehu *5*
            • kdyz se natrenujes, tak to jde pustit plynule, ale to si muzes dovolit jen na hodne slaby nepratele

proti w7 je to kratounka hra
            • Bohuzel wizardry tahovy system je prilis pomaly, dost to protahne celou hru. Ale jinak jsem mel rad Wizardry 7 a i 8, ale bohuzel jsem nikdy Wizardry 8 nedohral, nevim kvuli cemu, mozna prave kvuli zdlouhavemu soubojovemu systemu, kdyz uz jsem se nekam po delsi dobe dostal, tak jsem asi nejak prestal hrat, resp. zacal i zaroven neco dalsi. A kdyz hraju vice here najednou, tak sem tam se stava, ze nektere proste clovek prestane hrat.

Obdobne jsem to mel se skyrimem (celkove u TES serie), kde jsem mel uz mrte questu, ale chtel jsem oddech a hral i neco jineho a vratil jsem se ke skyrimu tak, ze jsem zacal novou postavu :D
            • Ono hlavně Wizardry těžili ještě s komunikace si vezmi že si musel NPC pokládat otázky formou psaného dialogu co si psal nebo kopíroval z jejich textu což byl někdy opravdu porod :) Jinak takové souboje se bohužel už jen drží ve Strategi a i těch je jak šafránu..všichni dělaji pro hry pro masy tipu CoD a já nevím co kde jen člověk drží tlačítko hýbe myškou a myslí si jak je dokonalej vojáček. Nemám nic proti těm hrám ( na odreágování taky zahraju někdy Team Fortres) , taky mají svůj zajímavý vývoj ale Kriste pane když už to na mě čumí opravdu s každé reklamy a lidi se baví jen o tom kolik lidi zastřelily a jak tak mě to přijde smutné.
            • tahovy souboje uz dneska nepotkas... ani housenky a nosozorce za spojence nikde mit nebudes *5*

wiz8 byly svym zpusobem (mechanikama) retro uz tenkrat, jen to hodili do 3d enginu

a ja tahovy hry miluju, a taky se mi libi vyvoj postav, napul leveling, napul mastering
            • To se ti nestane že by si měl pocit že by si to hrál po sto padesáté ..už i kvůli tomu že Wizardry maji tahový soubojový systém :)
            • Grafika je v pohode, o tu nejde, ale spis jestli by se u hrani moc casto nedostavoval pocit, ze uz jsem to vsechno nekde videl 100x, kdyz tohle jsou hry, co to vlastne zacaly a pribehy se v pozmeneny verzi kopiruji doted.
          • Odulin
            Jj jsem na tom bohužel podobně ohledně těhle sérií. :/
    • pamatuju, že v Icewind Dale 1 jsem tvořil partu týden, ale stálo to za to :) druhá edice pravidel pro mě zůstává nepřekonatelná, ve třetí edici už např. ta tvorba prostě nebyla ono.
      celkem jsem se pousmál u jednoho gejmplej videa, kdy dotyčný neměl ponětí co znamená co, u zbraní říkal, že dává zranění "jedna ku třem" že sice neví co to je, ale asi to bude dobrá zbraň atd. :)
      • jedna ku trem :D:D
    • Ano vsechny ty dungeony, ktere jsi zminil, jsem hral a byli to dobre hry. Dokonce jsem nedavno hral Lands of Lore, porad se me libi :) Ale musim souhlasit, ze pribehem a humorem byl Planescape Torment suprovej. Ale i tak se podle me hure tyto dve hry srovnavaji (BG a P:T), jelikoz kazda ma sve osobite kouzlo.
      • Nedá se nic jiného než souhlasit..ale stejně kdybych si měl vážně vybrat...tak asi PT:) Kdo zažil Morta ...nechce nikdy již nic jiného *1* *1*
        • Jo, jako napriklad ted jsem nasel jednu z jeho hlasek :)

Nordom: Attention; Morte. I have a question. Do you have a destiny? A purpose? Morte: Is Annah still wearing clothes? Nordom: Affirmatory. Morte: Then the answer is yes.

Hey Chief, let's shake a leg...well...you shake a leg. You know what i mean.. (Morte = letajici lebka)
          • ..........jdu nainstalovat Planescape torment :)
          • :-D :-D
    • Hral jsem vsechny ty dungeony, ale pro me byl king vzdycky Krondor, kterej me i dovedl k cetbe.
      • Betrayal at Krondor je jedno z mych nejoblibenejsich RPG vubec *14*
      • Betrayal to Krondor ? Dle kterého napsal Raymond Feist pokračování Trhlinové války (návrat do Krondoru)? Chlape klobouk dolů velice dobrý vkus *4* *4* Byla to po Tolkienovy má nejoblíbenější fantaska (pak se tam ještě zařadil Pratchett). Jinak Krondor byl hodně náročná hra hlavně na puzzle, ale příběhově byla výborná :)
        • Myslel jsem Betrayal, ale Return byl taky skvelej, ale o dost kratsi :)
          • já taky.... *13* Omlouvám se, editnu to:)
            • V pohode, jsem si to myslel, ze ses splet, po tech dungach, co jsi nahore napsal :)
  • Hm... koukam, ze mladsim rocnikum chybi zapal a chut podivat se hre pod obal. Je mi skoro 30 a zazil jsem kdysi presne tu dobu, kdy se objevovaly perly typu BG2, Fallout atd. Nejak se to ke me dostalo, pustil jsem to a... wtf? Co to je? Jak se to ovlada? Muzu rict, ze si vzpominam, jak sem prosel kus prvniho Falloutu bez toho, aniz bych tusil, ze je neco jako rozdil mezi cervenym a zelenym okrajem lokace - pro pametniky, treba takovy Junktown jsem prosel jen ze tretiny:) V BG2 jsem zase nevedel, jak se pouzivaji kouzla a prosel sem s tim docela daleko... jsem d*bil? Ne, jenom sem se nevzdal a snazil sem se bez manualu ovladnout to, o cem se proslychalo, ze je dobry! A dneska na tyhle chvile vzpominam s usmevem. Natahal jsem desitky modu (amaterskych DLC), ktery daly hre novy rozmer, uzil sem si to... doporucuju tohle vyzkouset, ikdyz rozumim mladsim rocnikum, ze dneska jsou hraci zvykli na produkty, ktery jsou hodne user friendly a predkladany na stribrnym podnose. Obtiznost je k smichu a malokdy se setkam s necim, co mi opravdu zaujme... proto radsi sahnu po klasice.
    Nedavno jsem si strihnul legendarni System Shock 2 upraveny pro Win7 64bit a novejsi a... nemam slov. A neni to o grafice, ktera je sice vylepsena, ale porad na h*vno. Je to o atmosfere, hudbe, pribehu - a tom, ze uz jsem to videl pred 15 lety a cumel sem na to tenkrat uplne jinak. Nevim, jak by to prijali dnesni tzv. moderni hraci - sakra, kde je vic naboju? Hele, tady musim neco zkoumat?! Tyvole, nemam misto v inventari?! Coze, zbrane se opotrebovavaji?? Ja tu zbran neumim ovladat? Energie dochazi? Nepratele respawnujou i ve vycistenych prostorech??? Jo, je to tak a tohle je proste neco, co vas prikova k zidli a donuti si to hru PROZIT. Abych se vratil k BG2 Enh.edition - zahraju si to za cas, az se objevi par patchu a podobne, a vratim se zpatky do minulosti za zabavou. To same preju i ostatnim :)
    • Jack1947
      To vis, to je vyvojem ten degeneruje ... hraci uz jsou jen takovy konzumujici produkty bez spetky vlastni invence. Nj, sice jsem ty leta nezazil ale je to tak. Zcela te chapu. Pokud se nespamatuji bude hure, chce to nejakou radikalni zmenu, pokud mozno co nejdrive. *3*
  • h0p3
    "Ah, the child of Bhaal has awoken. It is time for more.. experiments."

Tyhle věty si už budu pamatovat asi do smrti. *1*
    • Big_Pete
      you will suffer, you will all suffer...hahaha
  • Horst_Fuchs
    Výborně. Teď už zbývá remasterovat jen Torment. *14*
    • Moander
      Co na nem chces remasterovat?
      • GlaDOS
        Třeba ten bug, kvůli kterému na určitých systémech hra náhodně padá při vstupu do malých lokací (při použití HD patche).
      • vojtaruzek
        Tak třeba grafiku, aby se na to dalo koukat i na větších monitorech.
        • Moander
          Stahni si HD patch.
  • Skvělé, tak jsem koupil první díl na Steamu a těším se :) I am going on an adventure!
  • Upřímně, zakoupil jsem si tu Enhanced verzi, a věřte tomu nebo ne, ale je tam spousta vylepšení. Původní Baldurs Gate jsem hrál hned jak vyšel, jak jedničku tak dvojku a byla to moje nejblíbenější hra, dokonce jsem jak jedničku tak dvojku zasoloval za f/m/t.
    Co se týká těch vylepšení,tak kromě podpory nejnovější OPENGL, takže šlapou perfektně a plynule všechny grafické efekty, jsou to spíš jak říkají američani nebo angličany "nice touches". Např. se zobrazuje vybavená zbraň, při nahazování statů se zobrazuje sumárum, takže hned víte jeslti máte házet dál:-), jsou použity krásné a čitelné fonty, atd atd. je toho opravdu hodně. Také je tam Black Pits II, které vypadají podle začátku, který jsem zatím stihl, fakt dobře, má to i nějaký příběh, který na standarty Dungeon and Dragons zřejmě vůbec neurazí. Podle mě na tom BeamDog odvedli obří kus práce a těch 22 euro si zaslouží.
    • pardon za hrubku, "Angličani"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit