Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak určitě všichni ví, BG vychází z druhé edice papírové hry Dungeons & Dragons. Super je, že autoři papírového D&D teď vydali pro papírovou hru dobrodružství, které svým příběhem volně navazuje na příběh BG2. Vydali k tomu i cinematic trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2W__zxJroio

Jinak ti, co si chtějí vyzkoušet papírovou verzi D&D, mrkněte na www.d20.cz - jsou tam překlady pravidel.
  • Baldurs Gate II jsem rozehrával na několik pokusů, až poté jsem do systému hry konečně pronikl. Zážitek boží, něco podobného mi přinesla snad jen Jagged Aliance II.
  • Hands up, kiddies, who wants to die?!
    • Can we go kill something now, huh?
      How about now? No?
      Come on let's kill something NOW!
      mmmm.... now?
      What about now?
      Now? Please? Pretty please?
      I don't know what you were expecting, but as a sword I'm pretty one-dimensional in what I want.
      • Wouldn't it be cool if you could dual-wield me?
      • hehe lilarcor perlil
  • Všichni co na EE nadávají to nikdy ani nezkusili, jen si přečetli názory jiných a šíří se to pak jak lavina :) Hrával jsem BG2 a to dost, BG EE vlastním na Steamu a jsem naprosto spokojený a už se těším až BG2 EE postihne nějaký ten sale, abych si opět rozšířil sbírku. BTW můj nick je opravdu správně, právě Imoen mě inspirovala, jen jsem nechtěl kopírovat a trochu si ho upravil a už ho používám roky :)
  • BG2 kdysy okolo mě nějak prolétly a já si jich bohužel nevšiml *9* Jinak moje první hra co jsem kdy hrál byla Icewind dale 2 a chytla mě natolik, že až do dneška to je má nejoblíbenější hra na kterou rád vzpomínám *4*
  • Ja osobne som si velmi uzil DA1, kde som mal tiez pocit, tej skvelej atmosfery este tychto RPG. Mass Effect aj ked nie je vobec hardcore, tak ma strhujuci pribeh, nie je to kniha, ale zase nieco ako super film, ktory ma vtiahol do upgradovania, nicenia a rozvoja moznosti v pribehu (velmi dynamicke). Ale BG alebo stary dobry Deus EX. To boli hry, kde som teda fakt , ze hladal, uvazoval, osral sa v savoch, platil za svoju neschopnost nenavratne :D. Nehovoriac o tom, ze som sa naucil vela z anglictiny. Kolko krat sa k tomu vratim, len aby som uplne odvratil pozornost od povinnosti a zrelaxoval .
    • presne ako pises..suhlasim(a myslim nielen ja,) s tvojou kazdou vetou ....
  • Lawliet
    Je to hanba, že jsem ji zatím nehrál. V každém případě až bude android verze jdu do toho!
    • Obrovska! :)
      Hoc neholdujem hraniu na tablete, pri tejto hre mi tato moznost pripada asi najidealnejsia. Sediac niekde vo vlaku/buse a ovladat vsetko len dotykom by tejto hre slusilo asi najviac. Snad sa tej verzie aj dockame.
      • tak to abych si koupil permanentku na jezdeni vlakem a budu jezdit sem a tam, abych si opodstatnil jak je ten tablet dobrej na hrani
        • Lawliet
          Každej nemá čas na hraní doma.. :) A pokud žiješ v nějakém větším městě jako je třeba Praha, tak můžeš denně strávit na cestách mezi domovem, prací a školou třeba několik hodin. Jak již zmínil kolega. Tato hra je vynikající volbou pro trochu taktizování na cestách. *15*
  • I když je BG2 v dnešní době je to trošku rarita a "zastaralá hra" tak se strašně těším až si ji poprvé zahraju :) Vyrostl jsem sice na strategiích ale časem se propracoval k RPG s názvem NeverWinterNights, aneb další legendární (i když ne tak známý titul jako BG) od BioWare, nad kterým jsem strávil nepočet hodin a opravdu jsem si to užíval, ať už jako Single tak i Mulťák a hrozně mě mrzí že se dnes takovéto kvalitní hry neprosadí (nejčastěji protože starší hráči neměli tolik času se jim věnovat, ale spíše protože mladší mají radši akci, FPSka atd...).
    Já si nemůžu pomoct, ale přesně tyhle "starší" RPG tituly jsou podle mě tím nejpřínosnějším co může hra hráči nabídnout. Většinou mají skvěle propracovaný příběh, nejsou to tupé mechanismy pořád dokola (narážím třeba na assasins creed, který mě velmi brzy přestal bavit, přesně kvůli tomu, že se vše pořád opakovalo a minimum věcí bylo jiných). I když jsem po své dvacítce asi jedním z "mladších" hráčů, tak na tyhle tituly nikdy nedám nikdy dopustit a dokonce si je vždycky zálohuji, abych se ať už z nostalgie, či pro zasvěcování dalších lidí, k nim mohl vrátit, protože za to rozhodně stojí. *3*
    • mne na hrach dycky bavi hrat to jinak nez tvurci zamysleli, a proto rpg je kral vsech zanru, amen *1*
  • U bitvy s tou bandou pred demogorgonem jsem tenkrat zestarnul tak nejmin o 5 let...
  • Alex81
    Tom Driscoll
    • Albion! :-)
      • Alex81
        Da best!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit