Přejít na výpis diskuzí
Ban za exploit v SW: The Old Republic nebyl fake
3.1.2012 | Aleš Smutný
158 příspěvků
-
Skill zvany level ;)
-
Nikdy jsem nezažil, že by 20 zničila 40 bose. A to jsem hrál dost MMO. Ty si snad zažil?
-
nevim jak vy ale ja tam jedu se napakovat a co nejvic to pude nez mi daj ten warning
-
No ty dvacítky by už tam v podstatě nic netáhlo, pokud by dostali to samé jako v jejich levelové zóně. Maximálně si udělají výlet po pamětihodnostech.
A kdyby z nějakého důvodu stále preferovali tyhle bedny před úplně stejnými v jejich lvlové zóně, dá se to prostě udělat tak, že jen 40lvl muže vybírat bedny pro 40lvl. -
lol nahodou Bioware a EA maj dobre. no a co natom tak udelali chybu myslely ze lidi budou dost slusne a nebudou to lotovat to neni jejich chyba tet to vedi tak jednoduse vide patch a uz to nepude jednoduche jak facka proboha jeto online hra si jako myslite ze vyvojari vydaj hru a nebude tam zadna chyba ???hahaha se musim smat prave hraci coto hrajou a pqak pisou chyby a nazory tak voni to pomalu budou vopravovat a tim se hra stane stabylni chtel bych videt tebe delat nakou hru ty bysi myslel zeje dobra a pak kdibys ji chtel vydat zjistil ze lidi tam nasli plno ndodelku sorry za moji cz
-
Však to distribuuje EA. Co jiného čekat...
-
Jde o to, že pokud se dostávají XP za loot bedny, tak to chápu, protože XP budou zvýšeny. To ale neznamená, že to nejde opravit do pár minut. Pokud ne, tak to nechápu a směji se.
-
Tobě je tedy milejší, když někdo zabije díky exploitu bose (a pak se tím občas ještě chlubí jako "first server kill") než to, že někdo lootuje nějaké přitroublé bedny? No tak s tebou bych nechtěl být na serveru.
-
pro někoho ano, pro jiného ne. Záleží na firmě.
-
co já vím, tak obdržení xp je ve hře SWTOR považováno za mírný exploit s možností banu na několik dní. Do příště je potřeba levelovat se přes in-game store prosřednictvím EA kreditů. Samozřejmě je možno na stávající stav vznést námitku, ovšem následovat pochopitelně bude ban.
Máte už zaplaceno tento půlrok??? -
Pro jednu až dvě si tam zajít můžeš, možná i víc, než dostaneš první varování *1* *1*
-
Aha takze kdyz lootnu bednu na 40tce tak jsem nemoralni prase ale kdyz to lootnu na 50 tak je to ok. Weird logic.
-
Dostáváte xp za vybrané bedny?
-
A udělit ban za vybrání beden aniž by loot porušil nějaké ze systémových pravidel hry,to je podle mě trestání nevinných a přesouvání zodpovědnosti na jiné, co hůř na své zákazníky!? *12*
(Je tak obtížné omezit loot itemů lvlem postavy/loot z těch beden lvlem postavy/atd ... ?) -
v té stupiditě není item označen jaký lvl ho muže nasadit ? a pokud nemáte dostatečný lvl nemužete to nosti ? okopčej s wowka všecko ale tohle ne ? nebo co ?
-
Chyba to určitě je, to máš pravdu. Chce to prostě čas.
-
Hm. Mé zkušenosti jsou takové, že pokud jste se dostali k lootu pro chary o 20 levelů výš (Tj promlátit se pro daný char extrémně těžkým dungeonem/koupit věci na trhu), tak byly stejně víceméně k ničemu (nízké atributy apod.) no a když ne, tak si o něm lidi řekli max to, že je děsně bohatý, děsně dobrý, či má štěstí. Zprvu vůbec nechápu jak je možné, aby se 20cítky lehce dostávaly k lootu pro 40cítky. Pokud je systém tak špatně nastavený, pak je to jasná chyba na straně vývojářů.
-
Nevím, jak je to s bednami na té planetě,(osobně se tam vydám později, není čas na hraní) ale pokud po vybrání tzv. zminí, tak by mně jako 40 štvalo, že mi nějaké 20 vybírají krabice, i když jim z toho padají "pouze" věci pro jejich level.
-
souhlas, není to nic převratného, všude možně se toto již dlouhodobě používá.
-
Uvazoval som nad tym, ale kym vyslo SWTOR som skusil Eve online...a zostal som pri tom, po 3-4 mesiacoch sa aj mesacne poplatky stanu bezpredmetnymi, clovek si zarobi dost obcasnym hranim, kto chce predlzeny trial (21 namiesto 14 dni) - napiste mi mail na risochras@gmail.com