Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    The moral of the story is: You can't trust the system! :D
  • Az Ti nekdo ukradne mobil nebo penezenku, tak si vzpomen na to, ze rikas, ze neni nic spatnyho delat vsechno co system umoznuje bez ohledu na pravidla.
  • To ale pulka lidi tady nepochopi a kazdej kdo lootne bednu nici ekonomiku a zaslouzi ban *5*
  • co to je za kecy proboha. podle toho co ctu, tak maji spatne nadesignovanou hru a trestaji hrace za to, ze ji hraji, tak jak jim to sma hra dovoluje. Chyba je jen a pouze na strane bioware.
  • Mluvil tady někdo na mě? :D
  • O tomhle problému se autor zmiňoval v minulém článku na tohle téma......
  • Jo, tim ze 20 lootne bednu pro 40 okamzite nici ekonomiku, ale ja ze sebe delam kaspara *15* Btw urazky a "uznej ze nemas pravdu" jsou velmi silny argument, okamzite uznavam ze nemam pravdu i kdybych tvrdil ze 1+1=2. *12*
  • Ale notak :D nedělej ze sebe kašpara. Uznej že nemáš pravdu.
  • Hůře sepsaný článek o tomhle "problému" jsem ještě nečetl. V oněch banech nešlo o to, že by někdo na nízkém levelu vybral bednu pro levely 40+, tam šlo o záměrné farmení kreditů pomocí nízkolevelových altů a neustálého respawnu obsahu střídavým zabíráním oblasti... Podobné nefér jednání se logicky proti ToS hry.

Proč citovat oficiální zprávu, když se nám to nehodí do krámu, že... krásná manipulace.

"Second, a smaller number of accounts were warned or temporarily suspended for exploiting loot containers on Ilum. To be completely clear, while players may choose to travel to Ilum earlier than the recommended level (40+) and may loot containers if they can get to them, in the cases of those customers that were warned or temporarily suspended, they were systematically and repeatedly looting containers in very high numbers resulting in the game economy becoming unbalanced. "
  • Super vec pro 40tku nikdy nebude draha, protoze ju prelevlis. A dobry veci pro 50 nepadaji z beden ale z bossu. Staci se podivat do aukce kolik ruzny veci stoji. Mozek ze?
  • Děkuji *1* *1* *1*
  • Myslím, že problém je v tom, že to za dost peněz prodáš a koupíš si za ně špičkové vybavení pro dvacítky nebo cokoliv, přičemž bys přístup k těmhle lepším a tudíž logicky dražším věcem neměl na nižším levelu mít a neměl bys normálně u sebe mít tolik peněz, aby sisi koupil v jednu chvíli všechno nejlepší vybavení, co jde, ale hru jsem nehrál, takže možná to tak není......
  • Mozek kucí :-) chce to myslet :-) jde dvacítka a má málo love :-) a tak vybere bednu ve které věc nějaká super věc pro 40 a je drahá :-) tak ji prodá a rázem má na super vybavení pro dvacítku :-) a je to tu :-) Složité počty že? :D
  • 1.) nasadit to samozrejme nejde 2.) zadny niceni ekonomiky se nekona, nevim jak te takova blbost napadla, je uplne jedno jestli tu bednu lootuje 20tka nebo 50tka
  • Ellendway
    V tom případě se musím smát... hodně smát.
  • Mám jednu otázku* 1* *1* *1* možná je hodně amatérská, ale zeptám se *1* *1* *1* *1*

Věci, které ti padly z bedýnky pro 40. lvl ? jdou nasadit na 20. lvl. Podle logiky ne, ale SW jsem nehrál, ale již se brzy k tomu dostanu. Jestli je možné tyto věci nasadit a mít výhodu, to jde ještě i když to drhne překousnout, ale sprostě vybírat a dávat to do aukce je hnus..... Zničit ekonomiku je hnus................
  • Nedostavas xp za bedny
  • Já bych z těch lokací s truhlami udělal open PvP zónu, to by bylo maso *1*
  • Do vlákna už to nešlo. Proč do toho motáš pořád ty levely? Jsi natvrdlý nebo co. Já tu jen porovnávám exploit bose vs. lootování truhel (ke kterým má každý ve hře naprosto volný přístup). O levelu nepadlo ani slovo.
  • Já toho o bednách moc nevim, ale pokud si ji majitel (NCP) nehlídá tak at se nediví že mu věci v ní uložené vybere kdejakej nýmand.

Chci tím říct, že hráč nenese žádnou vinu pokud se takto chová, chová se totiž reálně. Vývojáři by měli místo psaní banů změnit umístění bedny nebo ji nechat hlídat a takové chování hráčů spíš ocenit neboť jim poradí co ve hře změnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit