Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Nevím jak ty, ale mně se v životě nepodařilo zabít bose na 40 s věcma pro 20 a 20. Třeba ve 4Story(relativně zadarmo MMO, slabší grafika, ale silná CZ komunita) to teoreticky šlo, když jsi měl maxiálně zlepšené věci a ithemy, ale to by tě vyšlo pomalu na malé auto, aby jsi je mněl. Tudíž je mi mnohem milejší, když někdo zabije montrum 40 (bosse sotva) než když vybírá krabice, což umí i cvičená opice.
  • Ano, to už je zase věc druhá.
  • Veskoslav
    Tak já to znám v podobných případech z jiných MMO, kde se některé věci atd. určené pro vyšší level dali získat podobným způsobem zadarmo. Naopak, když si třeba skupina troufla na nějaké monstrum pro vyšší level, tak o tom se mluvilo, ale když jsi ukázal předmět, co máš z "bedny", tak se ti všichni vysmáli, co to jsi za trosku.
  • A oni, místo aby okamžitě přišli s nějakým řešením, tak si vybíjí svou zlost na hráčích. Kdyby čas, který věnovali banováním hráčů, raději strávili na opravou chyb ve hře, udělali by lépe. A to je podle tebe v pořádku? Kdyby opakovaně exploitovali např. nějakého bose, nebo by využívali chyb v grafice, terénu apod. ale tohle *11*
  • Jenom bych dodal-opakovane vybirat a nereagovat na varovani. Nedostal ban pri prvnim zjisteni ze to delal.
  • A proč to jednoduše neudělaj tak, že z beden budou padat věci adekvátní levelu postavy? To si myslim snad neni tak programátorsky neřešitelnej kousek a hráči díky tomu nebudou nijak omezeni v tom, jak můžou hrát a vývojáři budou spokojení, že jim nikdo nenarušuje ekonomiku..
  • Kori
    S morálkou to nemá nic společného. Já třeba necheatuju ani v SP a snažím se hrát RP a ohleduplně, ale v životě by mě nenapadlo že lootování volně přístupných beden je proti pravidlům.
  • Veskoslav
    Proboha to je naprosto něco rozdílného. Chápeš to vůbec? Ono je snažší vybírat bednu pro level 40 než zabít monstrum pro level 40. Shválně jestli ten rozdíl najdeš.
  • Haha, to je fakt, z té potvory ti taky vlastně padne loot, který je pro vyšší level než tvůj aktuální *1*
  • Veskoslav
    No moc bych nespoléhal na morálku lidí a podobné věci. Lidi jsou s prominutím prasata a kde jsou prachy, byť virtuální, tam je nejvíce nával. Jistě, najde se spousta slušných lidí, budu tvrdit většina, ale pak je tu pár oněch sviní, kterým je naprosto jedno, že by destabilizovali či něco podobného. Jim jde pouze o ně, nikoho jiného a když to hra nabízí, tak proč ne nevyužít a nejít si udělat "rýžové" pole na ithemech pro 40. Osobně bych planetu neuzavíral či nijak neomezoval, kvli pár lidem to nemá smysl. Ono je celkem potupné, když si o Vás potom píšou, že to či ono děláte a lidi si to řeknou a 20 s věcmi pro 40 je jaksi více než nápadná.
  • Odulin
    Postavil bych se za hráče. Takovéhle případy by měli podle mě řešit tvůrci...prostředků a řešení je dost. No nicméně předevčírem jsem koupil a taky začal, tak jsem zvědav..hlavně pozor na bedny na Ilum.
  • Pozor na ně příště dostanete ban jen za to, že jste zabili a lootly monstrum které bylo o pár úrovní výš. Biowar naprosto nezvládá, možná se do toho neměli pouštět a zůstat u toho jde.
  • Kori
    No to je teda solidní kravina... Ban za to, že jsem lootoval něco v lokaci, kde můj level nemá co pohledávat? Uff... pokud se se svým charem k lootu dostanu, tak si můžu lootit co chci. SW:TOR jsem nehrál a tak netuším, jaký je tam systém, ale pokud nechci aby se určité levely dostaly k lootu pro mnohem vyšší, tak k němu neudělám tak lehký přístup.
  • It begins, the great shitstorm of our time.

Ale tentokrát se moc nezapojím... o TORu jsem už naplácal dost. Možná kdyby se na 4chanu objevily nějaký pikantní screeny postů z SWTOR fóra, tak se podělím.
  • bedny by se bud meli otvirat nejakym skilem a nebo byli osetreny lvly coz by zabranilo hracum na lvl 10 lootovani beden lvl 40. a nebo bedny otvirat pomoci klicu jak tomu je v L2 a kdyz je bedna vyzsi lvl nez hrac je prazdna nebo vas napadne (no spis by se mohl objevit mob co by maleho lvla sejmul).
  • Nemají zkušenosti s MMO.. to chce čas, léta praxe a tvrdého odříkání, pak budou rejžovat jak kadrnožkova zachod.
  • Ellendway
    Simtě, to by Bioware a EA museli mít trochu mozku u vytváření her.
  • A přitom to jde udělat tak jednoduše, např. v Riftu byly všech lokací také podobné bedny, ovšem loot v nich, byl v rozmezí např. level 10-50 a podle toho, na jakém jste ji lootovali levelu, podle toho také byl level daného itemu. Tohle spíš zavání neschopností vývojářů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit