-
Skvělá práce..! ;)
-
Fajn recka, mi se to moc líbilo, ikdyž pochybuju, že to ocení víc než 30% diváků. Potěšila narážka na Cimmermana ;-)
-
No, chapu ze se to nekomu muze libit, ale mne ta zversovana recenze nesedla, proto bych poprosil recenzenta, aby se tomu pro priste vyhnul. (nemusite me tady hned ukamenovat minuskama, protoze mam odlisny vkus)
-
-
možná ti to nedošlo, ale tahle videorecenze není předzvěstí toho, že všechny následující videorecenze budou veršované...
-
Tak to sis tady dovolil dost *5*
-
-
To už chce mít pořádný talent dát dohromady text, který dává smysl a ještě ho tak krásně odrecitovat.
ps: Díky za nalezení Al Aaraaf, Lukáši. -
Hej první videorecenze u které mám potřebu pustit si ji ještě jednou xD...
-
-
Napodobne, jenze ja uz si ji pustil 4x *4*
-
-
Parádní recenze. Opravdu po dlouhé době něco, co udrželo mou pozornost od první do poslední vteřiny. Btw. nevíte, co to je za zpěvačku, která zpívá ten song na konci?
-
nerozumiem ako niekdo môže nadávať na túto videorecenziu, v čase keď napríklad BW klesol na samé dno tak tu nielenže vznikajú výborné videorecenzie ale ich autor sa ich ešte snaží niečím oživiť a zatraktívniť...
-
Chtěl jsem tuhle recenzi vychválit až do nebes, ale jak tak koukám na diskuzi, tak by to bylo jenom nošení dříví do lesa.
Tak se jenom přidávám k davu nadšených "čtenářů" a tleskám za skvělou videorecenzi. -
Velice skvělá recenze, vzpomněl jsem si i na Andrewa Anastova a na jeho kejkle. Musím uznat že se povedlo mě pobavit i donutit si hru pořídit . Jen více takových recenzí!
-
Jo song je ze hry.Tenhle kousek ma nejlepsi OST co sem zatim slysel