Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oh damn! při závěrečném songu mi ukápla slza!

Respekt! emocionální recenze to se jentak nevidí! *4*
  • vokr.cz
    Lukáši tohle se ti povedlo:) Respekt:)
    btw. Ten závěrečný song je ze hry?
  • Lukáši skvělá recenze :-) (nevím proč, ale připomnělo mi to cimrmanovské rýmy)
  • Velká pochvala za tuhle poetickou recenzi. Hra samotná mě sice neoslovila, ale recenze rozhodně ano.

A konečně díky i za demonstraci toho, že počítačové hry nehrají lidé s rozhledem, nebo sečtělí. Rýmovat se nedá bez dobré slovní zásoby, a tu zas nezíská človek bez čtení.

Klobouk dolů.
  • Skvělá recenze. Tiscali, tohoto člověka si držte! Je vidět, že to Lukáš nedělá jen z povinnosti a že do toho dává víc. Názorově se shodneme téměř ve 100% a tak jsou pro mě recenze od něj požehnáním koupi dané hry :) Díky.
  • Amylee.Anderson
    Začala jsem psát jak je Lukáš skvělý recenzent a že jinak bych na ty recenze ani nekoukala, ale kašlu na to. Všichni to tady víme :D Jen tak dál :)
  • Puvodne jsem chtel komentar zarymovat, ale uz me tu dost lidi predbehlo...takze jenom chvalim neskonalou originalitu. Tohle se zaryje do pameti vedle videorecemze na Portal 2.:D
  • MidnighT91
    V životě jsem neviděl lepší videorecenzi...
  • grinderman
    jako reakci na rymovanou videorecenzi jsem napsal basnicku, ale z nejakeho zahadneho duvodu je tady omezeny pocet odstavcu, takze nejde odeslat. me so sad. :(
    • Black_Hand
      jestli je tak dobra tak ji napis do fight clubu :) ( podcast@games.cz ). kdyz to tam hodis, tak myslim ze je celkem slusna pravdepodobnost, ze se tam objevi zitra objevi. neco takovyho si myslim lukas neodposti.
      • grinderman
        dobra urcite neni, protoze jsem ji upachtil behem par minut po navratu z hospody, ale jak se u nas ve slezsku rika, shiit happens. poslano do podcasu.
        uz vidim, jak se budu rano bit do hlavy, co jsem jim to poslal za hovadinu.
        • sleepless
          Tak sup sup, jeste v mailu nic nevidim :) O basnicku prijit nechceme, kdyz uz byla slozena...
          • Copak Vám nestačí moje??? Buů Buů, Beé. *6* Tssss *2*
            • sleepless
              Čím více, tím lépe - kdyby se jich sešlo dost, vydám snad na vlastní náklady pro všechny zúčastněné básnickou sbírku ;)
          • grinderman
            bah, spatne jsem zkopiroval adresu. ted uz by to melo dorazit. ;)
            • Black_Hand
              co jsem rikal :D.
            • sleepless
              Uz je tam ;)
        • Black_Hand
          tak a zitra nalad ustream. :)
  • Thorgall
    Tleskám !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit