Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukáši, smekam svuj pomyslny klobouk, s priblblym usmevem na tvari. Dekuju, za tenhle vyjimecny kousek. Jediny minus je, ze druhou takovou recenzi jen tak neuvidim. Napodruhy a s jinou hrou uz by to ztratilo to kouzlo.
    *bow*
  • skvělá videorecenze... (a zase vidím jak někdo píše- tohle jsi zabil... ku.va co je to za módu?!)
  • Pěkná a vydařená videorecenze k nádherný a promyšlený hře. A hlavně taky zábavný hře. Dá vám něco navíc.

P.S. tak nějak jsem se při koukání o něco víc soustředil na formu (jestli se ti to rýmuje...a rýmuje *3*) než na obsah a informační hodnotu recenze, která je ale naštěstí taky pěkně šťavnatá. Zaznělo všchno. Jen možná u těch textovejch bych uvítal trochu víc snadněji-extrahovatelnejch faktů pro nezasvěcené.
  • Recenze to skvělá byla, věru velmi pobavila.
    Přitom ale řekla všechno, i když něco jen tak letmo.
    Přesto však už tu hru pařím, prostředí se nenabažím.
    Grygarovi děkuji, za jeho dobré rozbory,
    za jeho skvělé rýmování, a Vám Games.cz, za vaše psaní.
  • Výborně Lukáši. Hlavně prosím tě dál úspěšně filtruj takové ty občas se objevující názory, že tvé recenze jsou neinformativní, že se z nich člověk nedozví ani počet zbraní nebo kulek potřebných k zabití bose na konci druhého levelu. Ne, tohle nedělej, podobných recenzentů je na webu dost a dost, tvoje recenze jsou (většinou) o něčem jiném a o hře mě osobně často poví víc. Takže pokračuj v tom, co děláš, protože to děláš výborně což dokazuje i tvůj poslední kousek. Na Bastion videorecenze rozhodně nalákala, přestože asi srabácky počkám až bude v akci, nejsem si totiž až tak jistý, že mě bavit bude i hrát.
    • Tady nemůžu úplně souhlasit. Tahle videorecenze je extrémně povedená a je z ní poznat atmosféra hry, což je dobře. Že postrádá některé detaily v textu nevadí, protože má člověk i oči.
      Na druhou stranu, když u textové recenze podrobné informace chybí, je to špatně. Ty prostě jinde nevykoukáš. A to, že je to prima počtení pro někoho, kdo už tu hru má doma, je mi úpřímně ukradené. Z mého pohledu je ideální věcná textová recenze + videorecenze, která dá člověku tu pocitovou složku.
      • Záleží na preferencích. Já na to koukám tak, že když mi např. v Lukášově recenzi něco takového chybí, stejně to načtu jinde na webu (takže ano, vykoukáš to jinde) kde se naopak nezabývají tou "pocitovou" složkou tak, jako Lukáš. Pro mě jsou Lukášovy recenze prima počtení i u her, které doma nemám (a vzhledem k nedostatku času a jiným omezeným preferencím je taková většina). Že by byla ideální kombinace "věcná textová recenze + pocitová videorecenze" je asi fakt, ale je to těžko proveditelné, ty videorecenze určitě zaberou více času. Takže to hold řeším kombinací recenzí z více webů/médií a to se osobně zdá ideální mě.
  • IWKYN
    Mam husí kůži všude po těle, tahle hra ve vás zanechá hluboký pocity, kterých se opravdu nezbavíte! Stačili mi tyhle 4 minuty a je to, jako bych ten příběh končil včera... Všechno do sebe dokonale zapadá, nádherná grafika, bezvadnej soundtrack, návykový průvodce, příběh který si nezadá a hratelnost, která nestárne!
    Tyhle indie hry jsou mnohdy 100x lepší, než AAA tituly na které padnou miliony na vývoj...
  • ako pekna snaha lukas, vsetko sa ti rymovalo atd, ale tak chod pisat basnicky a nie z toho robit videorecenzie.

hej je to originalne, hej dal si si s tym robotu, ale nesplnilo to nic co by mala recenzia splnat.

neviem co je s tebou v poslednej dobe ale z pozicie mojho najoblubenejsie ceskoslovenskeho novinara sa zacinas zosmykavat:(
    • Z videorecenze jsem se dozvěděl o čem hra je, jak se hraje, co nabízí, jakou má atmosféru. Splnila všechno co splňovat měla.
      • nefetuj
        • On a trinact dalsich? Nebo mozna 27, hehe. Solidni minuskova naloz *15*
  • na lukym je vidět, že mu platěj hovno, proto, ho baví dělat takovy sra*ky
  • Shodou okolností jsem si Bastion zrovna dnes pořídil. Mám odehraných pár hodin, nicnéně hra je to fakt luxusní. To se musí nechat.

Ta recenze skvělá byla.
    V Janchorovy utkvěla nám
    básnická to žíla.
    Ruku pane redaktore,
    s úctou vám podávám!

*1*
  • Naprosto skvělá recenze :) Druhý příspěvek v životě sem :))) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit