-
Skvělá práce! Po videorecenzi Portal 2 další klenot s Lukášovi dílny. Díky
-
Jasně, já to beru jako doplněk... Proto říkám, že se mi to i líbilo. Akorát mi prostě příjde, že jsem se z toho houby dozvěděl a že Lukášova stylizace videorecenzí může neznalého naladit na trochu jinou vlnu, než o čem hra doopravdy je. Chtělo by to méně exhibicionismu a více faktických informací pro příště... Přecejen to má být recenze a ne chvilka poezie Lukáše Grygara.
-
vis, na games uz mnohokrat rikali, ze videorecenze je doplnek recenze psane. to ti muze vadit, to ti neberu. ale popis bastionu ve videorecenze presne odpovida tomu, cemu ma slouzit.
-
Rýmy popsaly hru stylem - je to diablovka, co vypadá jinak než diablovka... To mi vážně moc nepomohlo. *4* Záběry ze hry byly docela fajn, byť hodně stříhány, takže se člověk nemohl pořádně zorientovat a udělat si názor...
-
Tohle snad nebylo gameplay? A vsimnul sis, ze ty verse se nejenrymuji, ale primo popisuji hru?
-
Videorecenze sama o sobě se mi líbila... Jen nějak nerozumím, k čemu byla přínosná. Estetický dojem na mě udělala, ale o hře samotné toho příliš nenabídla. Každé amatérské gameplay video na youtube by mi řeklo víc... *7*
-
smekám klobouk
-
Smekám před Lukášem i před tvůrci tohodle klenotu.Ta skladba co hraje v závěru recenze je naprosto úžasná!Poprvé když jsem se s ní setkal ve hře tak jsem jen zíral na obrazovku a poslouchal:-)Prostě nádhera je to celé:-)
-
Záleží na preferencích. Já na to koukám tak, že když mi např. v Lukášově recenzi něco takového chybí, stejně to načtu jinde na webu (takže ano, vykoukáš to jinde) kde se naopak nezabývají tou "pocitovou" složkou tak, jako Lukáš. Pro mě jsou Lukášovy recenze prima počtení i u her, které doma nemám (a vzhledem k nedostatku času a jiným omezeným preferencím je taková většina). Že by byla ideální kombinace "věcná textová recenze + pocitová videorecenze" je asi fakt, ale je to těžko proveditelné, ty videorecenze určitě zaberou více času. Takže to hold řeším kombinací recenzí z více webů/médií a to se osobně zdá ideální mě.
-
Recenze se mi moc líbí - jen tak dál:-)
-
Skvělá práce..! ;)
-
Fajn recka, mi se to moc líbilo, ikdyž pochybuju, že to ocení víc než 30% diváků. Potěšila narážka na Cimmermana ;-)
-
možná ti to nedošlo, ale tahle videorecenze není předzvěstí toho, že všechny následující videorecenze budou veršované...
-
Tak to sis tady dovolil dost *5*
-
No, chapu ze se to nekomu muze libit, ale mne ta zversovana recenze nesedla, proto bych poprosil recenzenta, aby se tomu pro priste vyhnul. (nemusite me tady hned ukamenovat minuskama, protoze mam odlisny vkus)
-
To už chce mít pořádný talent dát dohromady text, který dává smysl a ještě ho tak krásně odrecitovat.
ps: Díky za nalezení Al Aaraaf, Lukáši. -
Hej první videorecenze u které mám potřebu pustit si ji ještě jednou xD...
-
Parádní recenze. Opravdu po dlouhé době něco, co udrželo mou pozornost od první do poslední vteřiny. Btw. nevíte, co to je za zpěvačku, která zpívá ten song na konci?
-
nerozumiem ako niekdo môže nadávať na túto videorecenziu, v čase keď napríklad BW klesol na samé dno tak tu nielenže vznikajú výborné videorecenzie ale ich autor sa ich ešte snaží niečím oživiť a zatraktívniť...
-
Chtěl jsem tuhle recenzi vychválit až do nebes, ale jak tak koukám na diskuzi, tak by to bylo jenom nošení dříví do lesa.
Tak se jenom přidávám k davu nadšených "čtenářů" a tleskám za skvělou videorecenzi.