Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    tak a zitra nalad ustream. :)
  • grinderman
    dobra urcite neni, protoze jsem ji upachtil behem par minut po navratu z hospody, ale jak se u nas ve slezsku rika, shiit happens. poslano do podcasu.
    uz vidim, jak se budu rano bit do hlavy, co jsem jim to poslal za hovadinu.
  • Black_Hand
    jestli je tak dobra tak ji napis do fight clubu :) ( podcast@games.cz ). kdyz to tam hodis, tak myslim ze je celkem slusna pravdepodobnost, ze se tam objevi zitra objevi. neco takovyho si myslim lukas neodposti.
  • Super video
  • grinderman
    jako reakci na rymovanou videorecenzi jsem napsal basnicku, ale z nejakeho zahadneho duvodu je tady omezeny pocet odstavcu, takze nejde odeslat. me so sad. :(
  • Thorgall
    Tleskám !
  • Lukáši, smekam svuj pomyslny klobouk, s priblblym usmevem na tvari. Dekuju, za tenhle vyjimecny kousek. Jediny minus je, ze druhou takovou recenzi jen tak neuvidim. Napodruhy a s jinou hrou uz by to ztratilo to kouzlo.
    *bow*
  • Taky jsem chtěl původně vychvalovat do nebes, ale připomělo mi to pobuřující, několik let staré Lukášovo video (respektive opět mluvené sólo) ohledně E3, kde pořád dookola opakoval velehumornou kombinaci ->dě*ky-chlast-chlebíčky<- . Jsem rád, že svůj talent teď věnuje něčemu více smysluplnému *3* http://www.youtube.com/watch?v=DJnETPx5o9E
  • skvělá videorecenze... (a zase vidím jak někdo píše- tohle jsi zabil... ku.va co je to za módu?!)
  • Pěkná a vydařená videorecenze k nádherný a promyšlený hře. A hlavně taky zábavný hře. Dá vám něco navíc.

P.S. tak nějak jsem se při koukání o něco víc soustředil na formu (jestli se ti to rýmuje...a rýmuje *3*) než na obsah a informační hodnotu recenze, která je ale naštěstí taky pěkně šťavnatá. Zaznělo všchno. Jen možná u těch textovejch bych uvítal trochu víc snadněji-extrahovatelnejch faktů pro nezasvěcené.
  • Recenze to skvělá byla, věru velmi pobavila.
    Přitom ale řekla všechno, i když něco jen tak letmo.
    Přesto však už tu hru pařím, prostředí se nenabažím.
    Grygarovi děkuji, za jeho dobré rozbory,
    za jeho skvělé rýmování, a Vám Games.cz, za vaše psaní.
  • Výborně Lukáši. Hlavně prosím tě dál úspěšně filtruj takové ty občas se objevující názory, že tvé recenze jsou neinformativní, že se z nich člověk nedozví ani počet zbraní nebo kulek potřebných k zabití bose na konci druhého levelu. Ne, tohle nedělej, podobných recenzentů je na webu dost a dost, tvoje recenze jsou (většinou) o něčem jiném a o hře mě osobně často poví víc. Takže pokračuj v tom, co děláš, protože to děláš výborně což dokazuje i tvůj poslední kousek. Na Bastion videorecenze rozhodně nalákala, přestože asi srabácky počkám až bude v akci, nejsem si totiž až tak jistý, že mě bavit bude i hrát.
  • Z videorecenze jsem se dozvěděl o čem hra je, jak se hraje, co nabízí, jakou má atmosféru. Splnila všechno co splňovat měla.
  • IWKYN
    Mam husí kůži všude po těle, tahle hra ve vás zanechá hluboký pocity, kterých se opravdu nezbavíte! Stačili mi tyhle 4 minuty a je to, jako bych ten příběh končil včera... Všechno do sebe dokonale zapadá, nádherná grafika, bezvadnej soundtrack, návykový průvodce, příběh který si nezadá a hratelnost, která nestárne!
    Tyhle indie hry jsou mnohdy 100x lepší, než AAA tituly na které padnou miliony na vývoj...
  • ako pekna snaha lukas, vsetko sa ti rymovalo atd, ale tak chod pisat basnicky a nie z toho robit videorecenzie.

hej je to originalne, hej dal si si s tym robotu, ale nesplnilo to nic co by mala recenzia splnat.

neviem co je s tebou v poslednej dobe ale z pozicie mojho najoblubenejsie ceskoslovenskeho novinara sa zacinas zosmykavat:(
  • na lukym je vidět, že mu platěj hovno, proto, ho baví dělat takovy sra*ky
  • Shodou okolností jsem si Bastion zrovna dnes pořídil. Mám odehraných pár hodin, nicnéně hra je to fakt luxusní. To se musí nechat.

Ta recenze skvělá byla.
    V Janchorovy utkvěla nám
    básnická to žíla.
    Ruku pane redaktore,
    s úctou vám podávám!

*1*
  • Naprosto skvělá recenze :) Druhý příspěvek v životě sem :))) *4*
  • Vilge
    Super videorecenze...zajimalo by mne Lukasi jak dlouho jsi to vymyslel :)

Tak sup na steam a Bastion je jasna volba :)
  • Tak za tohle musite tu lupu vyhrat!!! Tohle jsi zabil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit