-
Velice skvělá recenze, vzpomněl jsem si i na Andrewa Anastova a na jeho kejkle. Musím uznat že se povedlo mě pobavit i donutit si hru pořídit . Jen více takových recenzí!
-
Jo song je ze hry.Tenhle kousek ma nejlepsi OST co sem zatim slysel
-
Oh damn! při závěrečném songu mi ukápla slza!
Respekt! emocionální recenze to se jentak nevidí! *4* -
Lukáši tohle se ti povedlo:) Respekt:)
btw. Ten závěrečný song je ze hry? -
Lukáši skvělá recenze :-) (nevím proč, ale připomnělo mi to cimrmanovské rýmy)
-
co jsem rikal :D.
-
On a trinact dalsich? Nebo mozna 27, hehe. Solidni minuskova naloz *15*
-
Tady nemůžu úplně souhlasit. Tahle videorecenze je extrémně povedená a je z ní poznat atmosféra hry, což je dobře. Že postrádá některé detaily v textu nevadí, protože má člověk i oči.
Na druhou stranu, když u textové recenze podrobné informace chybí, je to špatně. Ty prostě jinde nevykoukáš. A to, že je to prima počtení pro někoho, kdo už tu hru má doma, je mi úpřímně ukradené. Z mého pohledu je ideální věcná textová recenze + videorecenze, která dá člověku tu pocitovou složku. -
Velká pochvala za tuhle poetickou recenzi. Hra samotná mě sice neoslovila, ale recenze rozhodně ano.
A konečně díky i za demonstraci toho, že počítačové hry nehrají lidé s rozhledem, nebo sečtělí. Rýmovat se nedá bez dobré slovní zásoby, a tu zas nezíská človek bez čtení.
Klobouk dolů. -
Skvělá recenze. Tiscali, tohoto člověka si držte! Je vidět, že to Lukáš nedělá jen z povinnosti a že do toho dává víc. Názorově se shodneme téměř ve 100% a tak jsou pro mě recenze od něj požehnáním koupi dané hry :) Díky.
-
nefetuj
-
Začala jsem psát jak je Lukáš skvělý recenzent a že jinak bych na ty recenze ani nekoukala, ale kašlu na to. Všichni to tady víme :D Jen tak dál :)
-
Jéé tohle video :D Já si říkala "Co to je za vola?"....Teď to video miluju :D
-
Puvodne jsem chtel komentar zarymovat, ale uz me tu dost lidi predbehlo...takze jenom chvalim neskonalou originalitu. Tohle se zaryje do pameti vedle videorecemze na Portal 2.:D
-
V životě jsem neviděl lepší videorecenzi...
-
Čím více, tím lépe - kdyby se jich sešlo dost, vydám snad na vlastní náklady pro všechny zúčastněné básnickou sbírku ;)
-
Uz je tam ;)
-
Copak Vám nestačí moje??? Buů Buů, Beé. *6* Tssss *2*
-
bah, spatne jsem zkopiroval adresu. ted uz by to melo dorazit. ;)
-
Tak sup sup, jeste v mailu nic nevidim :) O basnicku prijit nechceme, kdyz uz byla slozena...