Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemel hovadiny! Joker je a bude Batmanuv nejhorsi protivnik ,protoze je jeho pravy opak! *3*
  • del0
    "tak drž pussy a nemel"

Drž pussy a nemel sebou? To si mě asi s někým pleteš. Chápu, že tyhle hlášky si asi často slýchával od klientů na Hlaváku, ale neprojektuj to do mě please.
  • Jack1947
    Lo hnisavec má vlastní blog? no to je teeda gool. Díky za link. *4* Aspon víme s kým máme tu čest. *4*
  • nelíbí se ti to, to je mi jasné a tohle se ti bude líbit ještě míň, tvoje vlastní slova:
    "Vodca PS3 vlčej svorky, hejter PC a WiiU, nemám rád Matúšov a iných trtkošov.... provokatér a cynik..."
    takže ty provokuješ a když jsou na tebe ostatní "zlý" tak jdeš otravovat na games.cz, ale nejvíc si u mě klesnul za wiiu, na kterém si nikdy nehrál, takže jsi stejný jako PC master race, kterou tu kritizuješ
  • TheGGG
    PCtardí ementálek co neví o čem mluví, táhní hrát nějakou MOBA šitku
  • TheGGG
    scarecrow > joker
    Joker je overrated šašek, kterýho už bylo všude dost, Scarecrow je charizmatický badass. Další důkaz, že olejník tomu nerozumí.
    BTW: Nejlepší padouch z MCU je teďkom Fisk.
  • Inquisitor
    Batman hry mám rád, ale už po druhý je hra po vydání nehratelná. Dneska se opravdu hry vyplatí hrát až tak za půl roku. I když Origins není úplně opravený dodnes.
  • TheGGG
    ty pctarde jsi bloodborne ani nehrál, tak drž pussy a nemel.
  • jo tady:
    http://hnisavec.blog.sector.sk/blogclanok/11203/moja-zbierka.htm
  • del0
    On si plete hodně věcí.
  • V bloodborne jde skákat *4*
  • to si pleteš s Tomb Raiderem
  • nj. zabíjení stovky nepřátel znova a znova...dobře znásilněný Lovercraft.
  • Nema niekto link k okejnikovmu clanku o pc master race? To by sa malo tesat do kamena
  • Bloodborne ma ako jeden z mala hier vertikalnu hratelnost takze tam ide skakat ale i musis casto skakat daleko a presne.
  • Ne, ale prý tam na rozdíl od Bloodborne jde skákat, btw v Bloodborne jde plavat?

Z toho jasně vyplívá, že nejlepší hra je Zaklínač 3, protože tam jde jak skákat, tak plavat
  • a Bloodborne je fajn, ale Batman je Batman...
  • Kravicka
    Umi plavat Batman ?
  • Nepovedeny pokus o vtip. Na PC nehratelne na konzoli je bloodborne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit