Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Jsme na tom stejně, ale pro mě je těch dobrých her za poslední dobu docela dost. Bloodborne, Witcher 3, Mortal Kombat X, Pillars of Eternity. Pomalu v každém žánru letos vyšla jedna kvalitní hra a to je teprve půlka roku pryč :)
  • Arkham Knight > Witcher 3 *3*
  • Přemýšlím. zda to koupit. A nevim... *13*
  • LV jsi to ty???
  • Vojta_Ilavsky
    BTW je mi 18 a nevím jak jsi to měl ty, ale od 15 brigáduju kde se dá. No jo no, podle sebe soudím tebe. Ne každej má rodiče jako sponzory na svoje rozmary.
  • To je průjem.... Konzolovi recenzent 30fps_fov60_pruhy_Volejnik (který si na závodní letsplay donesl vlastní volant aby poté jel jak amatér) je z toho hotov...
  • Já bych si to klidně i zahrál ale ta nepřátelsky temná atmosféra mě odrazuje *13*
  • jindra.veliky
    prave kvuli temhle uzivatelum chodim do diskuzi...vzdycky je aspon sranda
  • hahaha hnisavec práve si sa prezradil ako hrávaš hry na youtube jáj ty funboy *1* *1* *1*
  • Vojta_Ilavsky
    Jop, konzolista vypadá podobně jako hrej. Games.cz čtu jedině na mobilu přes Negtgen Readera, tzn. RSS čtečku. Chtělo by to jenom tu gamesáckou diskuzi hodit na Disqus, a bylo by to eňo ňuňo. Vůbec by jsem sem na ty stránky potom nemusel chodit. .)
    P.S.: PC Master Race. On je rozdíl mezi onanováním nad Fury X nebo Titánem a věděním, že konzole jsou prostě prostě pro jednodušší lidi a na exkluzivky, a že markantně brzdí technologický vývoj.
  • jinak desingově je světelné roky vepředu konzolista. Jejich nový web je velice přehledný a funkční.
  • *15* tady je čistá žumpa. Nevím, jak je to na Zingu ale pochybuji, že jsou tam horší jedinci než tady... Games.cz má výhodu, že má dobré recenzenty a celý štáb jsou víceméně profíci. Škoda těch zdejších uřvaných PC Master Race---
  • Poučuješ a sám píšeš bez diakritiky? Epic Fail *5*
  • Vojta_Ilavsky
    Chodíš na Zing? Jestli ne, tak se tam podívej a zjistíš že tadyto je nejlepší český herní server(který není zkonzolizován). :) Bonusweb a Eurogamer jsou mimo, Sector je slovenský(SLOVENSKÝ!) a Zing.cz je Kasuální PS4 site.
  • Vojta_Ilavsky
    Poslední asi nebude.
  • Nehledě na neupravenou formu, má pravdu.
  • Ji Bloodborne je rozhodne aspirant na GOTY, ale Batman mu slape na paty. Pro me je ale vitez Invisible inc. To je proste nejvic
  • máš hodně jednoduchý pohled na věc. Existuje více her než Witcher. Třeba pro mě jako fanouška Lovecrafta volím Bloodborne...
  • a tady snad někdo normální vydržel? Jako ty jsi normální. Zloděj s nickem Master race? Kdo dál Keyz? *15* Jack *15* Veskoslav *15* Del0 *15* Schizofrení duo LV a Lukáš *15* Skaven? Dle mého je tady nejhorší komunita na celém českém webu a je sranda to tady číst. Horší že tady ti jedinci, co jsem vypsal se berou vážně a to už je vážný problém.
  • Za mě 10/10 a hra roku. A opakuju za mě!!! Já vím všichni máte za hru roku w3 což je skvělá hra a v hodně ohledech asi i lepší hra. Ale lepší pro vás. Já jsem prostě arkhamovský fanoušek a tento poslední díl je pro mě jednou z nejlepších her vůbec. S recenzí uplně nesouhlasím a číselné hodnocení mi přijde taky mimo. Škoda že PC port podělali. Držím jim palce aby to napravili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit