Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • houmrhoumr
    hehe neasi *1* jocker-burtan-diskutat *1* a asi tak dvacet carek navic filosof
  • jenze konzolista.cz je takovy panoptikum, ze uz tam nikdo normalni nevydrzel...
  • Ty hrubky to zabíjejí... přeci jen, je těžké věřit něco o německém expresionismu člověku, který si ani nevygoogluje, jak se ta postava, o které píše, jmenuje.
  • To neres. Hnisavec ma nejaky problem z detstvi s PCkem. Bud tam videl nemecke fekalni pecko svoji mother nebo pri koukani na fekal pecko zjistil,ze se mu to libi a radeji presel jen na konzole,aby ho to nelakalo...
  • Já nechápu, proč je tady v módě nadávat na J. Olejníka, běžte si přečíst, jaký recenze píše týpek na konzolistovi a budete rádi, že vůbec games.cz existuje. Kritiku beru, ale musí bejt konstruktivní, jinak člověk může dopadnout jako ten typ z jednomužný redakce na konzolistovi, kterej smolí pořád to samý a asi mu z toho věčnýho hraní už hrabe... naprosto nepochopitelnej slovosled, dost divný slovní obraty, klišoidní fráze, neustálý opakování slova "vývojáři" atd. atd. A 50 ovcí, který dávají označení "konzolista" groteskní rozměr, mu pod článek napíše jak skvělou práci odvedl, což je pro mě nepochopitelný, tady nebo i na jinejch serverech jsou recenze stokrát lepší a v diskuzích se neobjevuje téměř nic jinýho, než neustálý vulgární výpady vůči autorovi...
  • pravda je asi v tom, ze diky uzavrenymu prostredi byl v jednicce pribeh takovej ucelenejsi, ale arkham city byl opravdu do posledniho detailu vymodelovanej skvele a byl naprosto funkcni - zaporaku tam bylo habadej a ty mene vyrazny si prave potkaval v kratkejch sidequestech, ale bylo to hodne zajimavy. nesouhlasim s tim, ze to bylo slabsi jak arkham, bylo to spickovy. rusive na me pusobily pasaze s catwoman.
  • to jsi zas někde vyčetl, kde se zase musí někdo s uhrama odělovat od stáda. Střih a diletanský *15*
  • https://www.youtube.com/watch?v=_jtp_LdmzLY
  • Lukyz
    dashing through the roof,
    in a one horse open tree,
    busting out i go,
    laughing all the WEEEEE!!!

Batman: the Animated Series -> nejlepší *14*

https://www.youtube.com/watch?v=Veju4PxhuGc
  • Jsem rad ze nejsem sam kdo ma pocit ze Nolan je dost precenovanej. Z jeho Inception jsem malem vynesl spani a jeste si nakonec ublinknul do pusy.
    I kdyz je fakt ze Interstellar jsem si i pres vsechny ty priserny a do oci bijici chyby uzil dost.
  • Radoby konstruktivni kritika od radoby herniho redaktora.
    Ja sem v prvni pulce hry a uzivam si to uplne maximalne, to auto je to nejlepsi co tu hru mohlo potkat, ted si konecne pripadam jako Batman, a ta grafika juch 10/10
  • kostejnesmrtelny
    "...v podstate človek musí fandiť Banevi, ktorí sa pokúša o socializmus a spravodlivosť pre ľudí..."

Jestli tohle myslíš vážně, tak jsi ten film moc nepochopil...
  • Odulin
    Ano polepšil. Já čekat nechci, chci hrát teď..i s efektama, které zatím na pc nejsou a bez škobrtání při letání a ježdění. Udělal jsem dobře, hru si uživáme. *3*
  • cumpi3
    Tak uz jenom na oficialni fb strance Arkham serie tam zacali deme*ntici resit, jak je neco a neco a nekdo super a blabla...na napr akrham memes to taky zacali resit a tak...
  • cumpi3
    aha. Takze ja se prezentuju, ze jsem to hral, i kdyz na zacatku jasne rikam, ze jsem to nehral a proc. BTW. Prvni hra, kterou jsou takto videl. A nemam absolutne nic proti konzolim, na to si prisel jak?
  • Jasne, v Steam letnej zlave za 5$.
  • Je smutne ako uz ludia akceptuju fakt, ze sa vyda zpackany port a potom cakaju na to az sa to opatchuje. Pritom zrovna WB v minulosti povedalo ze prdi na patchovanie, pretoze sa koncentruje na tvorbu DLC. Takze chvala bohu za Steam refundaciu, teraz sa im to uz beztrestne neprepecie.
  • Akurat ze on sa neprezentuje akoby to hral.
  • Majkl
    když si to tak vezmeš, tak i ten Burtonův Batman byl v podstatě prost nadpřirozených prvků, když si odmyslíš tu přepálenou stylizaci, neběhají tam žádní přerostlí krokodýli, telepatické opice a kouzelnice co mluví pozpátku
  • Jack1947
    To je schválně bez těch odstavců... jinak souhlas Joker byl v 1čce mega otravný ten souboj no... ale to sem neveděl co bude 2jce že...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit