-
Nic jinýho než zabugovanej odstín předchozích her(nemizejicí riddler trophy v mapě až po slavnou šachtu kterou nejde projít sou opravdu hodně flustrující) zkurvili většinu co rocksteady v přechozích dvou hrách tak dobře vystavěli škoda a to ještě slibovali jak budou souboje z bossy výzvou ach jo, v zahraničí sem viděl i známky jako 3.5, taky sem fanda batamana ale nemusí to znamenat abych chválil hru co je evidetně špatná
-
Kdyby to nebylo o efektech a vybuchach, tezko by to dostalo vetsi nebo vubec zadnou pozornost. *3*
-
Batman Returns má kouzelnou atmosféru, ale s Nolanem se ani Burton nemůže měřit. Nolan jako první trefil podstatu tý postavy a postavil kolem ní dva strhující, inteligentní akční filmy. Vedle šlápnul až s trojkou.
-
Je to pravda, pac Batman nebyl nikdy o efektech, aspon ze v te hre meli rozum a nepreefektovaly to . I kdyz bych se rad proletel v Batwing nebo zajezdil v Batmobilu. *4* Snad priste no.
-
Kolik ti je, juniore? Nepřekonanými zůstali samozřejmě Batman a Batman Returns, s těma Nolan nic nenadělá, ať Bale chraptí jak chce *3*
-
Dostanes je za plneni Challenges, nebo si je koupis asi. Jinak nevim ale na zacatku nemas zadnej jen ten zakladni. *7*
-
Jak by asi tak mohl být recenzován multiplayer, když byla recenzovaná verze z warezu? *15*
-
Domnívám se, že Nolan stojí za vzkříšením tohoto hrdiny, zejména po jeho nepříliš chvalných předešlých filmových zpracováních. Zajímalo by mě, kolik lidí zná Batmana z komiksů a kolik z "filmového plátna". Pro mě osobně je Nolanův Batman prozatím nepřekonatelný a tato hra se snaží být jakýmsi obojím, respektive vším, co k Batmanovi patří. Nicméně posun vpřed jako tomu bylo u Asylum a City už nevidím. A ano tento grafický háv je můj boj, možná i více hráčů, každopádně 7/10 maximálně 8/10 je hodící se. Protentokrát jsem se známkou i recenzí docela spokojen :-)
-
Warning: Brain not found!
-
jak je to s měněním obleků? Dají se vybírat hned od začátku a jaké tam jsou?
-
Je smutne cist takove recenze. Blablabla a jeste tam placnu nejake cislo, tak a hura dela neco jinyho. Driv se recenzenti opravdu snazili byt hracum pruvodci na hernim trhu, ale dnes kdy vetsina hracu v CR jede ve warezu to nema cenu. Vsechno je zadarmo, takze stejne vsichni hraji vsechno, takze recenze uz neplni svuj ukol a v lepsi pripade jde o hipsterskou onanii zneuznaneho pissalka se zdivocelym egem a v tom horsim jen o nejake copy/paste fraze nadyktovane vydavatelem z press kitu umazaneho od chlebicku...
-
Tak jestli preferuješ Nolanovu vizi Batmana a nelíbí se ti výtvarnej styl hry, kterej má mnohem blíž ke komiksům, kterýma je Batman daleko víc než filmama, tak je to tvůj boj...
-
Ty už radši vůbec nepiš komentáře na games.cz
-
V tom případě raději žádný nepiš. *3*
-
Vslvetlenie je ze pan Grygar hodnoti ako sa zobudi.
-
Za mě je hra tedy tak trochu zklamáním. Těšil jsem se na posun vpřed a ono to celé je opět to předešlé, jen v jiném čase. Osobně mi preferuje spíše Nolanův svět Batmana, zde se mi např. nelíbí ty proporce hlavního hrdiny, má nohy silné jak Japonská godzilla, futuristické oblečení a architektura z 50tých let atp. vše jen podtrhují (podobně jako Bioshock). Čekal jsem jaké si přiblížení se k filmové trilogii, tu však splnila patrně jen hudba v menu, která tak trochu napodobuje z Dark Knight Rises skladbu Deshay Basara. Co se hratelnosti týče, tak ta je v pohodě, škoda jen, že mi prostě tento grafický styl nesedí. Např. mise na nákladní lodi, která navenek připomíná kocábku Venture z King Konga (2005) působí uvnitř jako megalomanský Titanic. Vodotěsné dveře, kterými procházíte, jsou vysoké 4-5 metrů, všechny chodby jednotvárně široké atp. Co se geometrie objektů jako jsou např. tanky týče, tak to působí nešťastně. Nejvíce mě ve hře potěšila bat jeskyně, dabing postav, galerie padouchů a menu celkově. Myslím, že známka 7/10 je ok.
-
Nerad bych zkazil ostatnim hezke zazitky... kazdopadne jo ale tak to je v pohode a je to jako ve vetsine her. Proste staci najit spravnou metodu jak je usmernit zadna veda,
Copperhead treba taky byla sranda nebo uz , porad jen mlatit mlatit mlatit ke konci zmlatit tu spravnou - kryt a mlatit , Bane mlatit vyrve mu hadicky... ale tak beru no ze je hezke na to prijit nejprve je to zajimavejsi nez davat bosy s prstem v nose a ted je to i logicky tezsi jeste ze tam jsou upgrady ja upgradoval pouze COmbat Armour a ten druhej a Stealth vubec *15* , dicky nahraju par procent pak s tim seknu uz nemam silu kdyz nestihnu vykryt vsechny nepratele boli prsty *15* *3* -
jojo treba prist aj na ten system, ale ja som nepouzival lano, len mlatil a ked to vykril a zautocil prvy stacilo pockat kym sa objavy stlač Y , teda counter
nevim jak na pc lepsie sa mi to hra na ovladaci :D no ja blbec som robil to ze furt mačkal utok preto ked na mna zautocil mi vzdy zivot ubral
stacilo pockat vtedy az kym sa neobjavi prave ten counter , ptm som si dal facepalm ze jaaj ja blbec a trapim sa stym jak blb:D (dufam ze to nevidis ako spoiler nic take zle som nepisal len to ako na neho kedze urcite sa viaceri zasekli :) ) -
Ten me celkem stval, kdyz pak ale jsem na po 3-4 prisel na system (
Batarangem pritahnout a namlatit mu co to da, byla to celkem brnkajda -
Bugy v tehto hre nie su VOBEC nepatrne. Aspon tie na ktore som ja narazil....
Najprv ma nastval ten bug s Barnley tower, ktory sa da paradoxne pomocou dalsieho bugu vyriesit. Potom zopar dalsich /Deathshot sa mi prepadol cez schody a nedal sa zabit, zmizol mi rebrik pri vychode zo sewers atd atd/ ale vsetky po znovuodohrati danej pasaze hry zmizli, pripadne sa neopakovali...
Pred par hodinami som Batmana naozaj nastvaty vypol....po x hodinach hrania na hard, splneni vsetkych sidequestov, najdeni vsetkych symbolov, dosiahnuti vsetkych tych rankov aj na suboje aj na predatora atd...proste rad mam hry dohrane komplet.....idem pre POSLEDNY riddlerov datapack do podzemi My alibi.....a zrazu moj namakany batman vypadol z mapy.....reload,restart, reset, reinstall nic nepomaha a WB support uz vobec nie /nie som prvy s tymto bugom, ale nastastie ja som aspon dokoncil storyline/.....jedina jedna vec a nemozem hru komplet dohrat, mozem akurat tak zacat odznova.... *9*