-
Nikdo tady prece nerika, aby si sel se stadem a prikyvoval. Ale uvedom si, ze tak jako mas ty pravo na nazor ohledne nejake hry, tak autor recenze ma (mozna te to prekvapi) pravo uplne stejne.
Zejmena, pokud vetsina mistnich kritiku tu porad blaboli jen a jen o ciselnem hodnoceni, misto aby napsali s cim konkretne s recenzi nesouhlasi.
Mnohem dulezitejsi je prece text a na zaklade textu si clovek muze udelat o hre obrazek a ne na zaklade nejakeho cisla. -
Grygar by se nám měl k hodnocení her vyjádřit! Takový recenze jsou úplně k ničemu, to ať raději žádný nepíše.
-
7/10 jo? Jo v dřívějších časech bych aj souhlasil...ale dnes kdy 7/10 dostane skoro každá chujovina ROZHODNĚ NE!!!Batman si zaslouží aspoň 8/10!!! Na tuhle hru jsem upřímně neviděl žádnou dobrou recenzi.Takové IGN si u BAO stěžovalo že kromě padouchů,fízlů a pochopitelně batmana je mrtvý(bez lidí)...jasně o štědrém dni ve 24:00 se lidičky budou procházet po městě ve kterém řádí gangy a padouši kteří jdou po batmanově hlavě...LOL :) Tady si stěžujou na bugy(které jsou nepatrné)...no kurňa ,já se těším na recenzi na přebugovanou bf4..ale té dáme aj 10/10 že jo!?
-
mno tak ten koncept stejnej jako u dvojky se mi libi, ale ty bugy uz tolik ne... po chvili hrani cekam na patch abych nebyl nasraan. :/
-
Ted mi doslo, ze jsem napsal, ze neco prevlada, ale to druhe to prevazuje. Napsal jsem to, protoze jsem blbec a protoze plati varianta, ze to prevazujici je vic nez prevladajici.
-
U me spis prevlada zklamani, ktere ale vyvazuje - mozna i prevazuje - stale pomerne dobre batmanovsko jadro, ktere je udelane proste paradne. Rekneme tak sest z deseti, kdyz uz se tu hadame o cislech.
Ale misty je to poradny opruz. Docela dost bugu, jeste horsi collectible hunt nez predtim, z pohledu pribehu ale i vybaveni atd. vubec dost skripe myslenka, ze by to melo byt nejak vyrazneji drivejsi a jine nez predchozi tituly...
No a konecne, ale to uz neni chyba hry, udelat 20 critical strikes in one free flow combo je pro me snad jeste vic frustrujici vec, nez bylo proletnuti takovym tim tunelem za pomoci zrychleni ze stremhlaveho letu v Arkham City. -
Po letmem, proletnuti/precteni Recenze take samozrejmne uz zpravidla jak jinak nez nesouhlasim.
Nedopecene mi to jaksi uplne tak neprijde, ale naopak od jinych zde zuby nehty kosti drzicich se jednotlivcu/jedincu dokazu pochopit. Takze mi to vyzni i kdybych necetl, ze kdyz jsem Fanousek neni nad cim premyslet a kdybych byl jen kolemjdouci tak za vyzkouseni to stoji, byt treba v nejake sleve a jindy. *4* -
Hra
Jokera nema chybu a je to celkem prekvapeni, optravdu jsem necekal. -
Starseed Pilgrim je jedna z nejlepsich her za poslednich deset let. Hodnoceni je naprosto adekvatni...
-
Tohle je jeden zpusob hodnoceni, ale ten se tady uz par let neprovozuje, ted se to jede spis stylem: 9-10/10 Hra me bavila; 8-Dohral jsem to; 7-Nebavilo, ale nekoho to treba zabavi.
Behem roku se tu sejdou tak 2-3 tituly, ktere jsou najednou hodnoceny podle starych zpusobu, coz muze vyvolat dojem, ze jsou horsi nez ostatni. -
Ja na rozdil od tebe jo. Tvrzeni, ze prumer z 10 je 5 je jeste legracnejsi nez tve tvrzeni o skryte IP. A navic jsi ani nepochopil, ze jsem psal o prumernem hodnoceni, nikoli o prumeru z deseti. Ztrapnujes se tak uplne zbytecne.
-
Viz vyse, staci trochu premyslet a zjistis, ze zdejsi prumerne hodnoceni neni 5/10.
-
To je mozne, ale to neznamena, ze prumernym hram zde davaji 5/10. To te ale ve skole nenauci, na to uz musis pouzit rozum. Prumerne hodnoceni na games.cz je, jak jsem napsal, 7/10.
-
Level jsem chtel kupovat, ma zajimave clanky, ale skrz blbe recenze jsem si to rozmyslel, nechci financne takovy slendrian podporovat.
-
Jenže Grygar si vyloženě sere do huby. Pokud ohodnotí některé chybové hry, které jsou jen okleštěné kopie úspěšných produktů za 10/10 pak se tu nemůžete divit, že se zde děti rozčilují, což mě taky samozřejmě připadá dosti infantilní.
-
Ee, maximum minima tak 3-4/10 navic nesmis zapominat ze to mela tehdy/jindy jina redakce a jiny redaktory a ti hodnotily jinak nez je to dneska. *4*
-
měli to pojmenovat "Komisař Rex: The Game" a byl by klid
-
Po tom co jsem videl gameplay z CoD: Ghost tak bych mu to mozna aji dal. *15*
-
dostala vlastně nějaká hra v historii games 0/10? *1*
-
tak to su dnesne casi ked ma kazda hra 9-10 tak potom je to nasledovne: 9-10/10= dobra hra, 8/10=da sa ale neni to zazrak,7 a menej=odpad...