Přejít na výpis diskuzí
Batman: Arkham Origins - videorecenze
3.11.2013 | Lukáš Grygar
171 příspěvků
-
Sorry Black Mask. Čtu Kapitána ´Meriku, tak jsem to zaměnil. Omlouvám se za mystifikaci :)
-
Ty wole, takže tady jde spíš o to, že ty máš nějakou představu o ideální podobě Batmana a v Origins si ho dovolili udělat jinak.
Na tu tvojí větu jak by měl vypadat ti řeknu akorát jdi se podívat do komixů. Ve spoustě komixů je Batman ještě větší vazba než v Origins, kde má ještě navíc cosi jako brnění. V komixech, až na zvláštní případy, běhá klasicky ve "spandexu" a přitom je větší než ten obrněnej z Origins. Se podívej jak vypadá třeba když se mlátí s Dreddem.
Různí autoři prostě k jeho postavě přistupují různě. Jestli i přes tohle všechno pořád nechápeš proč je Batman v Origins vazba, tak mám pro tebe jednoduché vysvětlení: v Origins vypadá Batman tak jak vypadá, protože se tak rozhodli autoři. To snad pochopí i tak pyramidální howado jako ty. -
Christian Bale a Batman Begins. Tam měl ideální postavu na Batmana. Ve trojce už byl zas moc hubený.
-
Aha, tak ja nepocitam ale postranni mise pribeh... a tam se utkas jen s "hlavnimi" a hral a doparil pred par dny. *3*
-
V TDK:R je poloviční než v Origins navíc v Origins je o hodně mladší než v Arkham a vypadá ještě hůř. Navíc Batman by měl trochu atlet a ne gorila.
-
Jak by podle tebe měl vypadat. Nemůže to být žádný vychrtloň.
-
Tak tos asi nehrál, protože se ve hře utkáš ze všemi.
PS: než mi dáte zbytečná mínuska radši napište v čem se mílím. Protože Origin jsem dohrál a mohu říct že všech 8 assassinů (nevím proč tajit jejich počet když to říkají v každém traileru) ve hře potkáš a porazíš v zajímavém bossfightu. -
Tobě se tohle nezdá jako korba?
https://lh5.googleusercontent.com/-HGMGVG7qbfE/TYqbTcvhw5I/AAAAAAAAKck/8GPwvKu3III/s1600/BatmanTDKR2-093_The_Dark_Knight_Triumphant.jpg -
X vrahu, jenze ty se vlastne "utkas" jen s nekterymi z nich. Potencial tady byl no...
-
No bez spoilerů to bude dost těžký. Tak každopádně příběh byl jedno velké překvapení. Jak už bylo mnohokrát řečeno po batmanovi jde x vrahů najatých black mask. No nezní to nic moc, co??
Jenže a ted malinkej spoiler příběh nakonec řeší jako v každém jiném díle vztah batmana a jockera tedy origin jejich vztahu a ještě k tomu takovej, kterej v žádném comiksu ještě nebyl ( četl jsem jich dost :D:D) :. Plus je tam střašně příběhouvých twistů, kdy se xy postava dostane do smrtelného nebezpečí a ty jako batmen se ženeš gothamem toto postavu zachránit (až budeš hrát pochopíš). Na recenze byc vůbec nereagoval četl jsem ji asi 15 a všechny jsou stejný jako nějakej blb na začátku, že je to stejný jako předchozí díly a z toho důvodu 7/10. Nechápu :D:D:D -
Snad Black mask ne?
-
Boss fighty jsou v Originu lepší než v předchozích dílech. Konečně si Batman s bossy pořádně zabojuje i nablízko.
-
Tak to ne, své PC mám moc rád. Jenže na PS3 hraji o trochu radši a když někde začnou pcčkáři urážet konzolisty je jasné že mě to namíchne.
-
Prostě si vybrali tuhle stylizaci. Já to nějak neřeším, protože už mi rukama prošlo tolik podob rytíře z komiksů, animáků a filmů, že už to ignoruju. Spíš při intru jsem si všimnul, že má docela přepálený stehna, ale pak v gameplayi dál už mě to nijak nerušilo. Jak říkám je to o stylizaci a najdou se i větší, ale zároveň i dachau Batmani.
-
jedno je ale fakt, je to už riadna hora svalov a v kombinácii s jeho bleskovými pohybmi v hre to pôsobí trochu divne.
-
Měl jsi vůbec někdy v ruce např. The Dark Knight Returns. Tak se do něho podívej. Jinak tvoje vyjadřovaní je poněkud úsměvné. Opravdu je ti 35. Tipuji 35 a stále panic co? Ubohé.
-
Komixový Batman je již drahnou dobu dvoumetrový korbič. Tato hra zpracovává komixového Batmana a tak je tedy hrdina řádně osvalen.
Že jsi zabedněn soudím dle toho, že je pro tebe nepochopitelné proč je postava ztvárňující korbu korba. Doufám, že už to je jasné, trulante. -
Pro samy vztek "si nevidis do huby". *4* Urazis Komunitu, urazis i pc hrani na to pamatuj. *5*
-
Doufam ze tobe, ano. *3*
-
A co třeba INJUSTICE: GODS AMONG US.. tam Batman vypadá o něco sympatičtější.