Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi hrál na PC??? tomu nevěřim *1*
  • jestli te zajima jen pribeh tak si to koukni ny youtube
  • Jack1947
    Chyba... stale i nadale pretrvavajici.
  • Jack1947
    Jestli mne povazujes za trolla , tak je to bezpredmetne na obou stranach, to same bych mohl rict i o tobe...
  • Zvládnete mi tu někdo co nejobjektivněji říct, jak je na tom příběh? Protože jestli si tuhle hru (která vypadá dost, dost podobně jako dvojka) mám pořizovat, bude to asi hlavně kvůli němu, a protože jsem ještě nikdy nečetl ani neslyšel jeho ohodnocení, pořád váhám. Bez spoilerů prosím, děkuji :)
  • smejki
    ve fullscreenu mi tohle taky blbne. bez něj v pohodě.
  • svým komentářem si právě krásně ukazal jak si mimo
  • s českým trollom, čo nevie napísať jednu konštruktívnu vetu sa nemienim baviť....
  • Jack1947
    Arkham Asylum az vyjde lepsi muzeme se dal bavit. *3*
  • Vyskusaj sa preletiet v Arkham city a nasledne v Arkham origins, potom si mozes porovnat mnozstvo zachytnych bodov, pripadne vyskyty miest, kde sa batman nezmyselne zachytava, pripadne debilne odraza....asi tak to podla mna autor myslel....
    architektura mesta v origins je prekombinovana, pritom zachytnych bodov je menej a koliznych viac, preto aspon mne nenavodzuje az tak dobry pocit z letu ako v city...

to same bossovia....vsetko tu uz bolo predtym, ibaze lepsie
  • Jack1947
    To jo no, jenze ceho je moc toho... Kdyz je vice nepratel a Batman je v jejich oblezeni tak se nemuze tak rychle reagovat respkt, counterovat utoky a pak je to dost na nervy Zvlaste kdyz je jich nekolik "vln".
  • GlaDOS
    Takže jich je víc než v City? No, CODy jsou střelnice. Batman má minimálně skvělý bojový systém.
  • Ano paci sa mi....paci sa mi ze je od minula ako jedina vec vylepseny (aj ked dokonaly nie je)....to ze to tam naznacuju cervenou sipkou, to uz je druha vec a strasna skoda (aj cisto detektivna LA noir naznacovala stopy, sice nie az tak napadne, ale Batman je zas akcna hra...), zial vsetky hry su teraz robene zamerne blbuvzdorne, aby si ju rychlo dohral, hlavne nikde nezakysol a kupil dalsiu hru....
  • Jack1947
    Das si uz pokoj, ty Beyondem zklamany Slovensky hejsku. *4*
  • Jack1947
    Jenze, tady je ji az presprilis uz se to blizi BF4, CODUm kde bylo 50x vice nepratel cim blize si byl konci, respawnovali se tak aby ses prostrilel az treba na 3-5pokus. Tady te to hodne unavi, nejlepsi je kdyz je pak Boss , ten je zase az na vyjimky celkem jednoduchej. *15*
  • tak som dočítal i psanú recenzi a opäť je to len znôška nezmyslov a autorovej neschopnosti a nie chyba v hre...to čo vyčíta súbojovému systému i poletovaniu v meste sa mi za celú hru ani raz nestalo. Asi nie je zvyknutý na gamepad po tých desaťročiach hrania na myši a klávesnici alebo mal nejakú sprasenú promo verziu, ktorá sa ale klasického hráča, pre ktorého je písaná absolútne netýka....

A jasné, že sa nebudem pokúšať omráčiť protivníka na zemi, keď pri mne stojí nepriateľ, ktorý ma neblokovateľný úder...lol...

a ten pind na súboje s bossmi, prosím??? lepšie aby človek lupou pohľadal....imho Batman nie je vôbec priamočiary, ale dosť opatrný v deji a váhavý...

jednoducho po Beyonde ďalší paškvil s neobjektívnymi výtkami...asi by to fakt chcelo novú mladú krv....
  • GlaDOS
    Sice jsem Origins ještě nehrál, ale pokud je to jako v City, tak ta kvantita je na tom nejlepší.
  • Tobě se líbí zrovna detective mod? Aneb slow-time event? Dojdi k červené šipce, podrž tlačítko, přejdi k jiné červené šipce, podrž tlačítko, drž tlačítko než se jinde objeví další červená šipka...každou vteřinu strávenou v detective módu jsem cítil, jak mi odumírají mozkové buńky.
  • děláš si cecky?
  • Ani trochu nemám pocit, že bych si po prvním díle (2 sem ještě nehrál) chtěl tohle pořídit. Graficky nevim, recenzovaná verze je dost podprůměrná...ty souboje na mě působí bídně (všude mraky nepřátel a kvantita ubíjí kvalitu). Co se my naopak líbí je stylizace Gothamu a celková atmosféra..Jokerova dabéra bych ale vyhodil..málo peprný...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší