Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tretia hra s batmanom, tretikrat batman chudacisko otraveny.....to ako vazne pani scenaristi ? trosku originality to veru chcelo...
    paci sa mi novy detective mod, po vsetkych ostatnych strankach je zial hra horsia ako arkham city, ale aj tak je to stale dobra zabava
  • Jak se mění ta hlasitost ve videu?...pokaždé, když to chci změnit.mi to spadne na minimum...
  • No zrovna tady bych s ním ale docela souhlasil... *7*
  • Rhulad
    Nechápu, proč hlavní hrdina vypadá jak orangutan na steroidech.
  • TheGGG
    Hra je to rozhodně kvalitní a předchozím dílům nedělá ostudu. Navíc pomalu vycházejí opravné patchy (do ventilace se konečně dá vlézt) takže naprostá spokojenost. Origin má v sobě vše dobré z předchozích dílů a pár lehkých novinek. Každý komu se líbil A. Asylum, A. City bude spokojen.
    +Nový dabér pro Jokera je perfektní
    PS: hru jsem hrál na PC a žádné špatné odezvy jsem si nevšiml
    PS2: ani ty vaše bugy nechápu, hru jsem hrál v den vydání a za celou dobu jsem se nikam nepropadl *7*
  • Dobře, teď se trochu zamysli, nadechni se a zeptej se sám sebe. "Koho ty moje názory vlastně zajímají".
  • Jedine co mi vadi je nemoznost dostat sa na najvyssie body mesta. Ale inak ... najppci.
  • michaliuz18
    mozno preto ze vtedy este catwoman nebola nestala sa z obycajnej zenskej macacia :D
  • C-BEAM
    z mínusiek si nič nerob, tu už mnohí nepochopia ani jednoduchý sarkazmus či ironickú poznámku, nerozoznajú ani očividný trolling istých diskutujúcich napriek tomu, že im samotní trollovia napovedia svojim nickom... tak ako môžu pochopiť príspevok ktorý má trochu zložitejší význam ?
  • Amylee.Anderson
    Děkuji, dnes usnu klidně.
  • A jinak hru hraji na PS3 a je to boží!! Zmíněné chybky to bohužel má, teda až na jednu - při soubojích mi Batman jde tam kam má. Ale stalo se mi v některých momentech, že se nastíhala načítat data. Hra se ukládala a trochu zadrhávala. A po skončení jedné z cutscén se hra pěkně sekala - ukládala se a načítala si data z BR a do toho se schylovalo k boji. No naštěstí se to srovnalo dřív, než na mne někdo z padouchů stačil zaútočit, ale dost jsem koukal. Hra si uzme z HDD kolem 4,5 GB a pak toto :-/. Buď jsem moc rychlý a nebo nevím :D :D.
  • Měli byste něco udělat s tím přehrávačem :P. Sice je dobře, že se to spustí až když člověk sám chce, ale jako kdyby byl náročnější a nenačítá dobře. Ať to přepnu na HTML5 či Flash player :P.
  • N7N7
    Tak jsem ti dal plus, ať máš klidnější spaní. *2*
  • Až nepřirozeně hezké...
  • V komiksech umřel už skoro každej (někteří i opakovaně :-D )
  • Jack1947
    "504 Gateway Time-out
    The server didn't respond in time."

Fakt, tady se clovek nikdy nenudi, uz se tesim na jine teorie napriklad , zda nebude v pristim Batmanovy treba Wolverin nebo Spiderman, superman... Punisher atp... *15* "Osobne bych ho treba spojil s primo s Xmen univerzem a dal tomu novy nadech a rozmer". Batman tusim ale ze v komiksu, myslim pokzd se mylim tak se omlouvam ale zemre ? Nebo ne.
  • N7N7
    Máš pravdu, nevšiml jsem si, že je autor stejný. V tom případě je má teorie mylná. *4* Osobně mi ale čísla nevadí.
  • Jazz
    @Rodney: Možná tomu neuvěříš, ale bohužel ano. Ten čas, kterej jsem u toho protrpěl, jsem mohl využít daleko smysluplněji - naštěstí ho nebylo mnoho.
  • hral jsi vubec takovouhle hru nekdy na gamepadu ? asi ne, protoze jinak bys tohle nemohl rict... nechapu tu averzi vuci gamepadu... jasne na progamingove turnaje v counter-striku to neni, ale zrovna Batman nebo treba Assassin's Creed se ovladaji lepe na gamepadu nez na mysi a klavesnici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit