Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Batman vypadá jak Batman už asi 80 let, občas trochu svalnatější občas míň. Jestli s tím máš problém, asi by ses měl hrám vyhýbat.
  • TheGGG
    Samozřejmě, mám na steamu přes 50 her. Nikdy jsem neřekl půl slova proti PC platformě, jen mě štve arogance PC komunity.
  • Rhulad
    Já chápu, že tě to překvapí, ale ne každý se rád dívá na přerostlou opici v latex oblečku. Jinak bych rád slyšel argument, jaksi vypozoroval, že jsem zabedněn z toho, že hlavního protagonistu považuji za krajně nesympatického. Děkuji
  • MrSanta
    Já zase nechápu jak můžeš být tak zabedněn, Rhulande. Vesmír je pln neznámého a nepochopitelného.
  • este nevychytali jednu vec, daaaavno som porazil Bane-a a potom som tusim isiel nejaku crimescene vysetrovat a tam som vyzvedal od nejakeho baneovho poskoka, co Bane chysta...
    no co by chystal, uz nic, ked je davno v blackgate s vymazanou pamatou *1*

ale fakt je ze batman sa casto chova v origins ako magor....a jeho "Nooo" v jednej scene chytania blackgate prisonera mi pripomenulo podobne Noooo z filmu Rise of the planet of the Apes
  • Ronox
    No tam nevychytali, že s ním můžeš kecat, protože nejdřív říká na začátku když do ní vlezeš o tom slibu a Bat se chová dál jako douchebag a pak přijde tahle cutscéně, když jí opouštíš. V tenhle moment měli vypnout to dobrovolný kecání a nebo mu dát nas*aný kecy jen.
  • Pre mna osobne je pribeh taky, ze neurazi, ale ani nenadchne....asylum mal zatial imo najlepsi...
    co ma ale dost rozosmialo bola jedna scena s Albertom....jednu chvilu v pohode kecame v batcave a potom zrazu je strasne rozculeny a nechce mi dovolit pokracovat vo vyprave a blaboce o tom ze dal tiez slub ci co.....taka velmi divna zmena nalad tam bola....
  • aaaaa jde se šetřit :D
  • Bud rad ze si ten bug s prepadnutim cez mapu nemal.....ja ano, ked som mal hru skoro dokoncenu....najhorsie ze bug sa po restarte stale opakoval a nezostavalo nic ine ako zahodit niekolko hodin hrania a zacat odznova....fakt na kolaps
    pre istotu si uz savy zalohujem...
  • Ronox
    http://www.comicspoint.cz/batman-kamenak-a-dalsi-pribehy-alan-moore-ed-brubaker/d-73818/ vyšel :)
  • Přesně reakce, na kterou jsem čekal! :) Díky *5* Ta pasáž z Killing joke mi bude chybět, protože jsem ho ještě !POŘÁD! nečetl... (i když vím, co se tam tak zhruba stane) V češtině jako kniha nevyšel, right?
  • skvela hra, takmer rovnaka ako City, takze u mna minimalne 9/10. Ten bug s prepadnutim pod textury mesta som vobec nemal. Trosku mimo, ale na (mozno) pobavenie - video s vlozenym slovenskym dabingom http://www.youtube.com/watch?v=S91dJqWN3fE
  • hmm, tak já to taky dohrál na ps3 a bug tam je rozhodně s deadshotem. při souboji v bance mi zmizí a úkol nejde dokončit. nepomohlo ani odejít a vrátit se. další věc je fast traveling. kvůli následnýmu sekání je hra nehratelná a musí se restartovat.
  • Ronox
    Právě, že například v Blackgate, kde je ta hromada vězňů, tak se counteruje nejlépe. Tam stačí jen stát, mačkat counter a kochat se tím baletem a jakmile se nabijou Shock Gloves, tak si užívat ten kosti drtící valčík.
  • No sorry ale on na rozdiel o teba aspoň napísal niečo k veci .. Docvakáva ?
  • Ronox
    Klasickej komiksovej příběh. Batman je společnosti neznámej spíš jako mýtus .. "Black Skull" na něj vypíše 50 mil USD odměnu a tu dá tomu, kdo ho zabije v tuhle vánoční noc. Jde po něm 8 zabijáků. Je tam nějakej zvrat, je tam trocha emocí, ale hlavně bambilión omrknutí na komiksový fans. Prostě jestli máš rád Batmana a komiksy celkově, tak ber. Mně jakožto fandovi se to líbilo a v určitý moment jsem si vážně chrochtal blahem, když tam je pasáž z Killing Joke :) Pokud tě předešlý díly bavily, tak ber. Pokud ne, tak na to prď.
  • Sedíš si na kábli ? Chce si to kúpiť, nebude to pozerať na youtube, zaujíma ho proste niekoho názor..
  • Jasne ze je debilne ked to hras na gamepade
  • Bludit v Arkham City?? Teba asi rodicia nepustaju sameho do mesta ze?
  • Vidis ako vystizne si to povedal - na rzdiel od autora recenzie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit