Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robin bude jen v MP
  • Generalmagor
    Jak už zde bylo několikrát zmíněno... SHUT UP AND TAKE MY MONEY! *5*
  • Ronox
    Já bych chtěl nemotornějšího Batmana jinak bych mechaniky neměnil. Možná horší gadgety oproti AA, AC. Prostě logický rozhodnutí vzhledem k tomu, že to je origin. Proto se mi AC hodně líbilo, protože se jednalo o rozšíření herní plochy, ale zanechání mechanismů.
  • Ronox
    Někde na screenu byl tuším i Riddler. Dál samozřejmě Black Mask, Joker, Anarky a Penguin. Teoreticky by se měl vrátit i Killer Croc, který v AA už seděl v Arkhamu. Asi uvidíme transformaci doktorky Quinzelové v Harleyquinn. Szasz se taky nabízí. Jen sidekickové tu asi nebudou, když se jedná o origin.
  • presne tak. paradni taky bylo, jak na zacatku dvojky vylez batman z batmobilu a sel zachranil tu Selinu Kyle, nechtel bych v tu chvili proti nemu stat :D
  • Nezdá, je to stejný dabér. Mimo jiné dabuje třeba i Chrise Redfielda z RE.
  • Gotham je o tom, že se tam vše vymklo z ruky. Policie nemá žádnou moc. Kdyby se to stalo u nás, taky bys taky za nějaký čas v uličkách vídal oloupené mrtvoly a opodál postávající fetky. Naše historie takových měst v úpadku, kde se odehrávalo v podstatě to samé, zná hodně. Nolanův Gotman je naše města z této doby - nuda, celkem pohodový svět.
  • Malleth
    Realističtější, ale nudnější a postrádající vlastní identitu
  • Batwing, to je ono. To, že netrefil Jokera jsem vždy bral s humorem, kdy šílenost (Jokerův revolver) vyhrála nad technologií. Každopádně ten bumerang ze dvojky byla taky úžasná scéna *1* Přesně o tom to je. Ty filmy jsou ponurý až za roh a občas to prosvětlí podobně humorný/absurdní situace, skvělý kontrast.
  • pak uz snad leda uplne otevrenej gotham s moznosti vlastni prepravy na misto pomoci auta nebo letadla, ale jak primo vylepsit tu hru uz taky nevim, snad jen opravdu takovejhlema drobnostma, aby to nebylo uplne to samy
  • Nolan udělal realističtější Gotham. Tady u nás taky lidí v obyčejném městě, přes den nevidíš nic zlého ani ty mrtvé... ale korupce a to, co dělá lidi zoufalé tu je... a pár lidí se proti tomu snaží marně bojovat jako Batman v Gothamu :-)
  • Malleth
    Za obleky s Burtonových filmů se modlim už od Arkham Asylum a furt nic.
    Bůh neexistuje
  • Hlavně doufám, že boje s bossem budou trochu náročnější než v předchůdci. Není to úplně ono, když máš bosse,který prakticky nic neumí + xx blců k tomu... nebo Bosse, který dělá pár stejných věcích neustále dokola a pak stačí jen vědět, kdy co a jak.
    Chtěl bych plnohodnotnej 1V1 fight, kdy bude muset hráč konečně zapojit trochu skill a každá chyba bude pro hráče konečná.
    Něco podobného v žádném dílu nebylo pokud si pamatuju .. nejzábavnější i když naprosto obyčejná bitka byla pro mě proti jokerovi + jeho bandě v ocelárně. Slušný byl i Mr freez, ale stačilo se rozhlédnout po okolí a najít pár skulinek, takže taky nic extra.
  • Jasně na to všechno se dost těším a rozhodně je novej batman jedna z mejch top 5 nejočekávanějších her v tomto roce :). Já jsem hrál bohužel prvně arkham city, takže mě bohužel už arkham asylum tak nechytlo. Přeci jen celkově je arkham city mnohem zábavnější i příběh se mi líbil daleko víc :).
    ALe hrát po 3 x téměř to stejné to už není úplně ono ... Chtělo by to větší změnu at už novej engine ( arkham city i dnes vypadá skvostně to musím uznat ), ale přeci jen je to furt to samé jen s jiným městem a pár drobnostma navíc :(.
    Na druhou stranu jak udělat podobnou hru líp ? Sám nevím .. určitě by se mi líbil třeba nějaký next gen engine, živoucí město ( Kde nebudou na každém rohu jen padouši) a podobné věci, ale to bych chtěl opravu äsi moc. :
  • zas nemam takovej reflektor aby to dosvitilo az na oblohu :D ale tak snad ma na to nakej dobrej zjistovaci gadget :D
  • TheGGG
    Radši ať představí zbylé zabijáky kteří půjdou po batmanovy. Už se ví deathstroke, copperhead, deadshot, bane a firefly. Jsem zvědav s kým ještě přijdou a doufám že dodrží slib že do hry dají padouchy kteří ještě v arkhamovské sérii nebyli. Kostými mě moc nezajímají, nechám mu ten základní a bude.
  • Zdá se mi to,nebo Batman má hlas jako Ezio z Revelations?
  • jestli si svítíš na strop, tak to se asi ukáže stěží, leda by měl svou jeskyni pod tvou postelí :D
  • jojo, ten batwing, nebo jak si tomu letadlu rikal, jen s takovym zamerovacim systemem netrefi jokera ani do kabatu, trochu divny, ale co. nebo jsi myslel z dvojky, jak tam natukal pocet osob a nakonec mu to chytil pes? :D hlavne ta hudba byla stokrat lepsi nez u nolanovo batmana, ale i ten byl dobrej a hudba taky nebyla spatna
  • spis pocitej s novejma protivnikama, gadgetama a pribehem, ale u arkham batmana by mi snad stacil ten pribeh, jsou to fakt super hry. a rozdil mezi arkham asylum a city byl jen v moznosti litani, otevrenym meste, par novejch protivnicich, gadgetech a pribehu :D i tak jsem hral kazdej dil nekolikrat a batbaterkou, kterou jsem dostal k arkham city svitim do dnes znak batmana na strop sveho pokoje a doufam, ze se jednoho dne ukaze :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit