Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1 bude historicky autentický, ale ne na úkor zábavy
10.5.2016 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
Verdun
-
Asi doufaji ze to odradi dementy ale mam obavu ze to nepomuze :(
-
Ten černoch na obálce hry a jako soška ve sběratelce je vtip, ne?
-
Během války ve Vietnamu (konkrétně útok na zajatecký tábor Son Tay) jsem četl něco o bodových zaměřovačích/kolimátorech.
-
Tanky se zrodily v Británii (původně jako "Willies") ale používali je i Francouzi a Němci, resp. Rakousko-Uhersko.
-
To je však Francie. Američani jsou trošičku někde jinde. Jak jsem zmínil jinde v diskuzi, nemám zájem o "svaté" Američany, kteří budou mít ve hře míšené jednotky, protože to tak historicky nebylo. To už by bylo historičtější narvat tam někam bělocha který každým druhým slovem bude pomlouvat rasisty.
-
Mně to bude vadit pouze pokud to nebudou segregované jednotky. Hry a filmy z Američanů dělají svatoušky, ale ještě v šedesátých letech, během války ve Vietnamu, byl rasismus na denním pořádku (byť již byly "kombinované" jednotky).
V první válce si z různých děl pamatuju všeho všudy jednoho černocha, a to ještě ve filmu, který bych nenazval historicky správným, byť uznávám, že v Lafayettově letce sloužit mohli. -
To neni vic lidi, naklikava si to sam..
Jinak samozrejme z tyhle zpravy nemuze bejt prekvapenej snad vubec nikdo. -
tak to by anarcháči a neo-liberálové to vývojářské studio asi zapálili...
-
ano a EA chce hru, kterou si koupí 5 lidí... snad už podle traileru je jasné, že to bude klasická BF řežba i když za mě by měli přidat víc brutality, BF byl vždycky takovej mírnej a já chci vidět střeva a končetiny lítající všemy směry.
-
https://www.youtube.com/watch?v=RcI7my_dwSw *5*
-
v prikope kempi leda ozralove. vojaci kempi v zakope.
-
hudba mi k traileru sedla. mela navodit pocit ze i dnesni soucasny clovek/hrac muze vnimat peklo prvni svetove valky intenzivne. ovsem pokud to bude hrat z tlampacu v zakopech tak to bude pusobit ponekud nemistne *1*
-
Všechno jde, když se chce. Existuje i zlatá střední cesta. Pokud neočekáváš od Battlefieldu Battlefield, tak je něco špatně. Také jasně řekli, že je to alternativní 1. světová válka. Mají zcela volnou ruku a můžou si to udělat podle svého.
-
Každopádně já budu kritický. To, že dosud nevyšla pořádná hra z 1. světové války má svůj důvod. Ta válka byla specifická a vůbec se ji nedá srovnávat se současnými konflikty, dokonce ani s 2. světovou válkou. Takže buď dostaneme autentickou hru, kde bude hráč půl dne kempit v příkopě, kde bude rychlejší někam dojít pěšky, než tam dojet s tankem a kde letadla budou používána převážně pro průzkum, než k boji, nebo dostaneme "zábavnou" hru, kde bude hráč běhat jak Rambo mezi příkopy a nezničitelné tanky budou frčet jak blesk. Každopádně pochybuju, že se dá udělat autentická a zároveň zábavná hra z 1. světové války.
-
Když chtějí být autentičtí, tak proč zase cpou do traileru ty dubstep výblitky? To hned navnadí na atmosféru 1. světové války...
-
ja si to proste neodpustim *1* kdyby se udelala hra treba z prostredi americkeho otroctvi a na obalce by byl beloch v retezech (urcite se tam nejakej bilej otrok nasel v dejinach) na bavlneny plantazi... to by slo nejspis i k soudu *1*
-
Hmm tak zrovna Remarque v Na Západní frontě klid černochy zmiňuje. Píše, že jsou dobří na průzkum, ale neodpustí si cigaretu a pak, že stačí zamířit na žhnoucí body.
-
No tak zatím podle traileru o hraní COD nebudu ani uvažovat.
-
Chci Battlefield 40 000!