Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1 bude historicky autentický, ale ne na úkor zábavy
10.5.2016 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
Skiny zbraní tam být nesmí...to by byla historická šílenost...i když se bojím že je tam stejně narvou.
Naopak si dokážu nakrásně představit customizaci letadel (slavný rudý baron) případně samotného vojáka, v uniformách různých jednotek, pokrývkách hlavy, porostu tváře nebo bagáže by se dalo vyřádit krásně -
V modernim skolstvi se zaci dovidaji informace jen z televize a her *1*
-
Lol nehcapu co jsi ty a vsichni lidi co ti dali palec nahore mysleli to jsi jako cekal od battlefieldu nakou super realistickou strilecku z 1 svetove ?? To vas jak fakt prekvapilo že to nebdue realisticky bože :DDD
-
Možná myslel moderní mířidla kolimátory... ty měli tak nejdřív v 80 letech minulého století *3*
-
Zase z nich nedělej, nějaké machry - kdyby chtěli mohli nás osvobodit ale né oni nás nechali napospas Sovjetům že *7*
Dobře tak né poprvé ve eu ale na pobřeží normandie a v FRancii jsem si nebyl moc jistý no. *4* -
a za brakový seriály a komiksy ala TWD, nad kterýma každý den tak zuřivě slintáš ty jeden anti-američane...
-
víš vůbec kolik nácků bylo na západní frontě? Američani to tam rozhodně jednoduchý neměli.
-
dobojováno? Jacku, tvé znalosti o II světové válce jsou jako ostatně vše ostatní naprosto děravé a prázdné... že ty jsi se během výtání té bandy kriminálníků co si hrají na motorkáře nadýchal něco výparů z vodky...
-
Amíci před Normandií bojovali už celkem dlouho v Itálii a fakt nemohli tušit to, že tam zastaví jejich postup :D
-
Tak celá Ludendorffova ofenziva byla o tom, aby Dohodu porazili před tím, než se USA pořádně konsolidují.
Jako, opravdu to nebylo o tom, že si v roce 1917 řekli - Oh guys, ti Prajzi už dostávaj pořádně na prdel, teď tam vlítnem a ukážem jim jak se to dělá!
V roce 1917 opravdu válka ještě nebyla rozhodnuta, kor když z války vystoupilo Rusko. -
To mi připomíná pomalu jak jejich slavný vylodění vv normandii, ( aspon v Eu do té doby ani nepáchli nebo jo ? ) ale abych jim nekřivdil byli tam i britové a emíci si zabojovali podstatně více než v první.
Amíci příjdou až když je pomalu dobojovánoo jak trefné, na ně *4* -
Takže radost ?
-
Kujpodivu francouzskej krám no vidíš aspon něco dokázali dotáhnout do konce.
-
*
-
Britové tam budou.
-
Tak nejlíp na svou dobu vypadal Renault FT-17, což je prapředek všech moderních tanků.
-
Oficiálně USA vstoupily do války v roce 1917, ale do bojů v Evropě se reálně americké jednotky zapojily až v roce 1918. Že existovaly dobrovolnické jednotky nic neznamená. To by ve hře rovnou mohly být československé legie.
Jestli vstup USA do války uspíšil její konec je tématem debat. Pravdou je, že Ústřední mocnosti nebyly poraženy vojensky, ale hospodářsky. Vojáci z USA sice byli čerství a bylo jich hodně, ale zase neměli zkušenosti a často ani vybavení, které jim musela dodávat Británie s Francií. -
Díky bohu za eméérickej trashbuster - *1*
-
Jn jasný já tě plně chápu, prostě i BF1942 bylo dost omezené ale tak třeba na to bude nějaký mod který ti z toho udělá něco na způsob BF1918 - to byl jeden z nej 1sv modu vůbec.
Aby si nemuusel trpět tu unrealitu že je všechno one man show/army. -
Britové tam taky budou ? já jsem to teda nepostřehl z traileru ale byla by škoda kdyby ne.