Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nevadí, vypadá na tu dobu dobře i když asi by se hodil jen do BF1 *4*
  • No Amíci opravdu na úplném konci války nevstoupili a i tak, to díky jim byl ten konec války v onom roce, bez nich by se to řezalo ještě kdo ví do kdy a rozhodně o výsledku rozhodnuto nebylo. Eskadra Laffayette existovala od roku 1916.
    Jako jestli tam budou Italové a Rakušáci tak to bude super, jestli tam budou i Češi, tak si to snad i zahraju :D
  • Magister_Peditum
    Jestli je Verdun arkáda, tak co je v tom případě Battlefield? Nástupce Moorhuhnu?
  • Magister_Peditum
    Minimálně Italové byli ukázaní v traileru (ti chcípající vojáci s horami za zády). A když tam budou Taliáni, tak proč by tam nemohla být Francie nebo i Rakousko? Samozřejmě tam určitě budou Amíci, co do války vstoupili až na úplném konci...ale to je holt už taková doba, no.
  • wenceslaus
    White Stripes Seven Nation Army dupstep remix navodí tu správnou atmosféru Velké války.
    Ano, chci historickou autentičnost s lidskou tváří!
  • TheGGG
    hlavně zase nepočítej, jestli maj vojáci správnej a historicky přesnej počet dírek na tkaničky, mohlo by ti to zničit zážitek ze hry....
  • No, v RO je mapa, kde proti sobě stojí T-34 moje nejoblíbenější xD
    Ale stejně pochybuji, že tam budou Francouzi nebo Italové.
  • Ať to neskončí jako Far Cry s jeho neprůstřelnými slony (zde koně) nebo přeskinovaný SW Battlefronta prostě nedokážu si představit tu akční řežbu co z minuilých dílů. Letadla byla v tehdejší době na ačátku vzniku a tanky byly k smíchu - pokud vím, tak je použili jen britové. Těšil jsem se na nové BF že bych si konečně koupil a zahrál ale asi to možná vynechám, ale uvidí se co stoho vyleze.
  • Verdun je arkáda, ale nevadí.
  • Magister_Peditum
    Ano, od Francouzů. To tam budou všichni jezdit v jednom typu tanku? *15*
  • Tak ne uplne. To je jako rict "dikybohu za Baye". Staci, kdyz to bude uveritelne tak, aby se s tim hrac ztotoznil a muze to byt klidne fantasy, scifi, cokoli...
  • Veskoslav
    Tak optické zaměřovače měli odstřelovači v 1. světové:)
  • Američani i Italové taky měli tanky od Francouzů :P
  • CRYPT
    Zajimalo by mne zdali budou chtit zakomponovat do hry i skiny na zbrane, opticke zamerovace apod.
  • Veskoslav
    Bergmann MP18 v jedné ruce, v druhém palcát (zejména Skopčáci používali) nebo meč a hurá do boje. Na "simulátor" mám Verdun, tady očekávám arkádu:)
  • Magister_Peditum
    Něco jinýho je chování zbraní při střelbě a něco jiného je potřeba ovládat zbraň ve více lidech. To první bych očekával věrohodný i v arkádě. To druhý se hodí jen do opravdu hardcore simulací.
  • Veskoslav
    Co je to reálná arkáda? To je něco jako mokrá voda? Buď je to reálné nebo arkáda. Ale reálná arkáda je stejný nesmysl jako chytrý Jack.
  • Magister_Peditum
    Vznikl až na úplném konci války, takže je to vlastně meziválečný tank.
  • Veskoslav
    Hráč Codka, zapomněl si lehnout a autoheal nefunguje:)
  • Jack1947
    A co bys chtěl když nedostaneš pomalu ani tu reálnou arkádu ? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit