-
No 9/10 je hodně úlet. Defacto reskin Battlefrontu se vším všudy. A přesto, že je audiovizuál skvělý, tak díky té podobnosti ztrácí tu unikátnost. Ta beta začli být po chvíli docela mdlá a někdy mi přijde grafika taková nažehlená až plastická.
Navíc mi nesedí, jak začali dělat tu střelbu už od Battlefrontu. A byť považuju první svetovou za skvělé téma, tak tady tohle zpracování mi ji pocitově moc nepřipomíná.
Stejně jako někteří tomu ale ještě v nějaké velké slevě šanci dám. Ale těch 9/10 ještě od profesionálního recenzenta..ale tak není sám jak vidím. -
snaží se navodit atmosféru a pocity vojáků, né z toho dělat simulaci, proč to lidi pořát nechápou....
-
Trochu závislý na těch hrách ne? Spojovat realitu a hru. Cože? Nebo nechápu proč to vidíte tak strašně, a proč by si měli děcka myslet, že první světová válka vypadala takto. Když je někdo blbec, tak si to myslet může, ale jsou tu filmy, dokumenty apod. Když by někdo natočil dokument o první sv. v. co vypadá jako BF1, tak půjdu blít. *11* Ale toto je hra, nelíbí? Nech být. Můžete brečet nad tím jak je to špatný, ale s tím nikdo nic neudělá. Buď koupím, nebo počkám. Jak to propaguje EA, to je druhá věc, ale ta se dá prokouknout a už při prvním traileru, bylo jasný jak to bude vypadat.
Celkově hra má větší potenciál a EA to zpackalo v mnoha ohledech, ale já té hře neodolal.
Názory vám neberu, hejtujte, já taky hejtuji, hlavně novou mafii, pač to je solidní crap. Všichni obhahují černocha v mafii, ale nadávají na černocha v armádě. -
Dneska koupeno v krabicové verzi v jednom nejmenovaném shopu co začíná na X....
Začal jsem pěkně hrát na PC po 33 % stažení mě umožnili hrát prolog, hru jsem si nastavil na ultra (gtx 1070 si to dává naprosto bez problému) řeknu jen, že když se hra poprvé spustila, tak mě spadla čelist až do sklepa a oči vypadly z dulku do země Oz... něco takovýho jsem v životě neviděl... jako wau, to bahno a kaluže jsou neuvěřitelné... skutečně hra kterou bych si zahrál ve VR. -
Za zmineni cernoch/muslim jsem dostal mute na 3 dny :D hlavne ze chteji, abychom vypinali adblock.
-
Řeknu jenom jediné, WELECOME BACK, BATTLEFIELD!
-
9/10 dal len aby si vylepsil priemer. v skutocnosti chcel dat 8/10
-
Grafiku jsem nikdy nepovazoval za zasadni vec pro hodnoceni hry, ale v tomto pripade klobouk dolu a hluboky uctivy uklon. Klukum z Dice se ten jejich engine zkratka povedl a ostatni vyvojari budou mit co delat se nove nastolenemu standardu priblizit.
Skvely vizual, dobra fyzika i animace a predstavte si, slape to jak hodinky. Kdo umi, ten umi. *3*
Ostatni budou asi jeste dlouho jenom cumet a zapasit o kompromisy mezi vizualem a framerate. -
" Jejich snaha se vždy překlopila do akčního filmu o hrdinovi, který prakticky zachraňuje svět.V kampani Battlefield 1 ale našli správný recept, jak válečné příběhy vyprávět." Cože? ehm ještě jednou prosím Cože? Kampaň BF1 je zcela zářný ukázkový případ, kdy hráč je superhero a na ani přibližnou realitu se nehraje ani z kilometru. Vždyť je to jedna střelnice za druhou. No a ta mise v tom brnění jak masakrujete regimenty vojáků a přitom zdoláváte horu je opravdu k popukání. Jo bral bych to, kdyby se to tvůrci nesnažili brát vážně, ale takhle je to řádný wtf. no nic no, zase jeden zmařený potenciál, ale tak hlavně že to dobře vypadá no.......
-
A jak to tam podle tebe probíhalo?
-
Tomu BF1 se dalo ledas co odpustit, preci jen to je arkada, ale to ze kazdy muze mit jakoukoliv zbran? Naco tam pak jsou ty narody? Jen aby si hrac zvolil hezkou uniformu?
-
Je to Battlefield, realitu hledej jinde. Ty si naiva. Snad Project Cars, tam bys si našel to co hledáš. Ale první světová ? Ani omylem.
-
První světová válka není hlavně o zákopech. Ty byly pouze na západní frontě. Na východní, balkánské, italské, blízkovýchodní, africké ani asijské žádná zákopová válka nebyla.
-
https://en.wikipedia.org/wiki/Authenticity vs https://en.wikipedia.org/wiki/Simulation_video_game. Autenticita znamená, že se hrá v rámci zábavnosti drží své předlohy, simulace se snaží napodobit reálné podmínky.
-
martin: Tak to je? WOW. Myslíš třeba tu část kde jako nesmrtelný supervoják vystřílíš polovinu německé armády? A nebo tu část kde si letadlo opravuješ za letu? To snad ne *1*
-
Třeba třeba? *1*
-
Co si přestavuješ pod pojmem autentická, nepleteš si to se simulací ?
-
Tak to je, ale ty zřejmě čekáš zákopovou válku a opakovací pušku, najdeš ? Zákopy jsou sice to, na co si asi vzpomeneš jako první, ale byly tu i ponorky, bitva na Sommě, v arabských zemích. Verdun hraješ ?
-
Já o simulaci nic nepsal a ani jsem jí nechtěl. I arkáda může být autentická tak aby navodila atmosféru a aby byla alespoň trochu uvěřitelná.
-
Takže nejdříve EA vede reklamní kampaň na BF1, že hra bude autentická a jakmile dostali dost předobjednávek, tak vypustili gameplay, kde jaksi autenticita není, není tohle náhodou falešná reklama, která je trestná? Navíc tahle hra si rozhodně nezaslouží 9/10 multiplayer je za 1.- Naprostý reskin BF4, 2.- Trasírky a Flight model jsou čistě sebrané z Battlefrontu, ani se nenamáhali to trochu graficky upravit a za 3.- Dice do hry cpou politiku svého státu, že musejí pod trestem do hry procpat jiné etnika, nevadí mi černoši u USA ani Indové u Britů, ale co sakra dělá na západních mapách černý Němec? O singlu ani psát nebudu, pocit, že hráč je superhrdina do hry z 1. světové nepatří. A pro ty ,co mi nevěří tu politiku EA, tu mám odkaz: http://news.ea.com/press-release/ea-studios/ea-announces-battlefield-1 a pro fanboye, co budou hru zoufale bránit: https://cs.wikipedia.org/wiki/Klamav%C3%A1_reklama