Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím co je zábavného na pasáži "Půl miliónu mužů už není,(Half a million men are gone)". Když to pak porovnáš se samotnou hrou, tak prostě podobnou situaci tam nevykřešeš ani náhodou, zato tam máš pocit, že zákopy byli něco nepotřebného a zbytečného, když tam máš takové možnosti. Tank co lítá jak za blitzu, samopal do každé rodiny, a ALMIGHTY AIRSHIP.
    Samotná hra se asi bude i skvěle hrát, bude to slušná zábava, ale prostě to není první světová válka. O historických blbostech nemluvě, to se ale prostě ztratí.
  • Batl byla pecka a bude pecka !!!!!!!!!! Jinak Klr Saboton je super a máš můj palec nahoru :-)
  • JohnyTheZik
    Spis je to rozsirenej rush mod z bad company.
  • A neni to prave ucel? Me treba z pocatku trochu vadilo ze jsem v BF2 hral za MEC nebo cinany proti amikum. Tady bych zase jiste dal prednost vojskum dohody pred centralnimi mocnostmi, takze je asi dobre, ze tam ty rozdily tolik nevnimam.
    Ale priznam se, ze unifikovana letadla a tanky mi taky ponekud vadi.
  • No a vazne te to po systemu unlocku zbrani v predchozich Battlefieldech prekvapuje? Vzdyt je to v podstate jedna ze signatur serie. Ano defaultni zbrane tam byly, ale vetsina hracu stejne casem skoncila u tech unlocknutych.
    Osobne mi vyhovuje, ze moje vyzbroj neni zavisla na momentalni nalade matchmakingu.
  • Na všech frontách byly zákopy.Sice ne tak rozšířené, jako na západní, ale byly všude.
  • Zrzzek
    Skvělá písnička, čiší z ní bezmocnost zakopaného vojáka a nesmyslnost konfliktu. Ke hře se ale moc nehodí, protože dělá válku zábavnou...
  • Ne každá země sdílela zbraně se spolkem ve kterém operovala, tím pádem nemůžeš v každé bitvě na každé mapě každého kontinentu mít francouzské, ruské, britské zbraně a proti nim německé, rakouské a osmánské..Mapy v BF 1 jsou adaptace bitev mezi konkrétníma zeměma, není to střet spolků, je to střet individuálních mocností mezi sebou a každá by nejpravděpodobněji využívala vlastní zbraně. A šlo by to s balancem do háje, protože některé mocnosti na tom byly hůř, některé líp, viz Němci vs zastaralí Rusové. Rusové měli zastaralé zbraně až do druhé světové, kde teprve začali tvořit lepší a lepší modely
  • TheGGG
    stejně je to 18+
  • k týhle hře by se prostě moc hodil song od Sabatonů The Price Of A Mile. Samozřejmě s prostřihem nějakýho filmu. Pro představu zde. *3* https://www.youtube.com/watch?v=wTMkZBwFHxE
  • Možná protože PG?
  • Zrzzek
    Spousta lidí je to ale schopná napsat...
  • Dokážeš aspoň pohonit bez použití angličtiny ?
  • Firingo
    Mám stejný problém. Všechny ty extrémně arkádové prvky bych hře odpustil, jde o zábavu a tu tady člověk najde, ale přesně pro každý národ všechy zbraně, všechny tanky, letadla a já nevím co ještě... Jaký význam tam ty národy pak vůbec mají? Nakonec je to fakt jen o tom, že se změní uniforma a vlajka při obsazování, jinak člověk vůbec nemusí vnímat, za kterou stranu vlastně hraje.
  • Jako s první světovou to má pramálo společnýho, ale beru to.Graficky a zvukově je to úplně skvělý.
  • solomon.short
    vytka = tvrde y
  • TheGGG
    Jinak mám pouze jednu vítku (nebo výtku, teď nevím jaký je tam i/y) k této hře. Je moc málo krvavá. Proč ve hrách nevidím víc utržených noh a rukou, tekoucí střeva, ohořelá těla či alespoň stopy po zásazích na těle zastřeleného...? To by určitě feeling z WWI vylepšilo...
  • KrPa
    Ja nevim, tako Dohoda bude mit britske, francouzke a ruske zbrane. Ústřední mocnosti zase nemecke, rakouske a osmanske. Moc velky problem udelat 2 strany?
  • "Hra rozhodně nepopírá svoje dědictví, ostatně třetí díl měl vynikající multiplayer..."
    A ctvrty dil snad skvely multiplayer nemel? .)
  • A přesně tohle vývojáři chtějí,aby vseci stoho byli paf jaká je to grafická pecke,ale hratelnost je někde jinde.uz teď vím že mě to bude bavit tak měsíc a pak to hodim někam kde na to bude padat prach jako SWB

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit