Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máslo: kdyby to jinak byla výborná, inovativní fps se skvěle vybalancovaným mp, vyladěným netcodem, zajímavým singlem, dechberoucí gunplayem, hromadou obsahu a zábavy, buď si jistý, že by jim tu historickou nepřesnost lidi odpustili, sakrq, kdyby hra vinkala aspoň v jedné z těch věcí, dalo by se o tom přemýšlet, ale bohužel, není, je to veskrze průměrná nudná střílrčka, která v žánru ničím nevynika a nepřináší nic nového, jenom mraky starých chyb, keré se EA ani nesnaží opravit, protože moc dobře ví, že stejně najdou mraky jednodušších hráčů, kteří se chytí na jejich nablýskané kulky a budou pěkně poslušně lízat a cucat a mlaskat, tak proč by se snažili něco opravovat. Tato hra si zkrátka zaslouží 6/10 maximálně

Ja_nic_nevim: jediná ambice je vydělat mraky peněz, na to jestli je hra dobrá či ne se kašle
  • Welecome*
  • TheGGG
    chill out m8...
  • TheGGG
    yeah jerking off bruh... yeah cool af
  • TheGGG
    ty nevíš co je autenticita, to je tvůj problém.... EA slibovala navození autentické atmosféry první světové a to hlavně v kampani. Tzn. pocit deprese, zmaru a ukrutnosti války... že se najde nějaký military geek, co si to vyloží tak, že ve hře bude dodržena rychlost tanků a vojáci budou mít přesný počet knoflíků na vestě není jejich problém...
  • to same po ctvrte, fakt inovace, blahopreji
    kampan absrudne spatna
    multak tupej jako v kazdem dile
    9/10 - ha ha ha
  • Ty už to zase vidíš z pohledu skeptika, který potřebuje, aby tam bylo úplně všechno, hráči se svými avatary hodinu čekali v zákopech a měli opakovačky. Hrál jsi vůbec Battlefield? Zkus si v nějakém BF něco takového dělat. Zkus tam prostě campit na zadku a hlídat jeden sektor, přece jen, je logické že jakmile vojáci jedno místo dobudou, tak tam zůstane někdo kdo to místo brání. Můžeš si tím simulovat třeba v BF4 zákopy. Po dobu trvání celé mapy setrvej na jednom místě a braň ho jako správný voják a ještě k tomu v HardCore módu. A aby to bylo realistické, nezapomeň se snažit domluvit s ostatními spoluhráči přes voice chat na taktice. Sorry, ale tohohle prostě v BF dosáhnout nelze bez újmy na zábavě, já nehodlám sedět někde na zadku v špinavém zákopu a čekat až ke mně naběhne tucet vojáků od jinud a bezhlavě je postřílím kulometem. Francie a Rusové budou dodáni v DLC, není to ideální, ale bude to tam, a já se nezblázním když jedna či dvě mocnosti v tom chybět budou,, mně to na zážitku z BATTLEFIELDU neuškodí.
  • A nebo to tím že tu jsou COD kidi kteří brečí že jejich série už je teď mrtvá?? ;-) Mimochodem, neposerte se....WELCOME BACK BATTLEFIELD
  • A jak je na tom hra technicky? Padá, jsou lagy, umírání za rohem? Je to zase ořezané na kost, aby EA vyrejžovala co nejvíc na DLC, stejná herní prázdnota jako Battlefront? Recenzi od Smutného nevěřim, když ten člověk byl schopný dát Rome 2 9/10, jako recenzent se již mnohokrát zdiskreditoval
  • Tady bych tě zastavil hned u druhé věty "má její zbraně, její mocnosti, na víc mi nezáleží" Jelikož ve hře chybí Francie jako jedna z hlavních mocností a ne, v první světové skutečně neběhala většina vojáků se samopaly, dá se to chápat tak, že tyto věci považuješ za zásadní chyby hry. Jinak je zřejmé, že o historii toho moc nevíš, tak to šupajdi načíst místo hraní tohoto herního braku ;)
  • Jen si tu opatrne propluju kolem tehle navnady...
  • Llour
    Jasný, není to simulátor, spíš je to pouze na motivy 1.sv. války, ale ta hra mě překvapila. Dobře se hraje, hezky se na to na streamech kouká. Za mě spokojenost, dobrá výplachovka *3* *3* Nic víc, nic míň
  • Budu upřímnej a jako jeden z mála řeknu, že takhle jsem si Battlefield představoval.Chtěl jsem Battlefield, dostal jsem Battlefield, má exotickou tématiku první světové války, má její zbraně, její mocnosti, na víc mi nezáleží, furt je to Battlefield. Řekl bych že DICE podstoupili už až až rizika samotným obdobím a bohatě to pro mně, ve vaší terminologii "Battlefield ovci" stačí. Nesnažte se prosím vás z Battlefieldu dělat něco co my, jeho fanoušci, nechceme. A myslím fanoušky co hráli všechny díly/aspoň B3-4 a stačilo jim to. Chcete Battlefield ve kterém tanky půl hodiny jedou po mapě aby se vůbec někam dostaly, chcete aby vojáci umírali nahned A JEN V ZÁKOPECH, chcete aby každá strana měla přesně své zbraně a své assety. Battlefield splňuje autentické podmínky 1. světové války, prostředí a assety přístupné hráčům autentické jsou. Jen nejsou realisticky zavedeny do hry. To hold po Battlefieldu nechtějte. Nechápu jak jste mohli za BF3 a BF4 tolerovat výskok z letadla > kill dalšího letadla s raketometem > rychlý doskok zpět do vaší stíhačky a odlet do slunce západu, ale v BF1 vám vadí cokoliv co neodpovídá první světové válce. Je to Battlefield. A přednost bude mít hráčská základna BF 3-4, tedy mainstream, který spoléhá na zábavu a je vděčný za to že vůbec něco s tématikou první světové války vzniklo, né odborníci na techniku a období WWI, co chtěly "As real feeling, as possible".

BTW: To že příští generace bude znát první světovou jinak, než vy, je její problém, né váš. Vy byste měli být rádi že si to pamatujete tak jak jste měli a v duchu na sebe můžete být pyšní, ale nemusíte na hru tlačit, aby té naší mladině přestala ukazovat zkreslenou realitu. Víte, přesně o tom to je. Je to hra, není její účel člověka učit historii. Historii se člověk učí ve škole a je jeho problém, jestli si nechá od hry nakukat něco jiného. A hry jsou od toho, aby člověka vtáhly do té doby, ale ne aby z něj udělali učence historie, nebo skutečného vojáka první světové války.
  • Ja osobne žadny vyukovy program histrorie, simulator vojačka z prvni svetovy valky nechci, to by bylo zabavny asi jako matematicky derivace... pro par integralnich hlav...na tom by DICE vydelalo :-D
    zatim spokojenost palec nahoru *14*
  • Já bych to nenazýval angličtinou *1*
  • zaty
    A nebude to tím, že si ravux dělal srandu z toho, že neumíš anglicky? ;)
  • Vsak ano, jak by te to asi melo bavit boze muj. Po mesici je cas se presunout dal, otazka je zda vubec az po tom mesici. Za normalnich okolnosti stridam hry po tejdnu. Udivujou me lidi, ktery si tu hru kupujou s tim ze ji budou hrat do konce zivota, ze je to ta VYVOLENA hra, kterou budou hrat a ve ktery budou dobry a podobny srackomlejnky.
  • lziva reklama neni trestny cin
  • Magister_Peditum
    Bohužel od Bety/dema se nic zásadního nezměnilo. Ale mě už je to tak nějak fuk, hlavně když to nikdo nebude vydávat za první světovou... *15* Bohužel z mise na kterou jsem se těšil (Avanti Savoia) udělali jednu velkou parodii na terminátora. Škoda, ale alespoň vím, že nestřílím skutečné C. a K. vojcli, ale nejspíš jen nějaké roboty z Westworldu, kteří mi zjevně nemohou, jako návštěvníkovi nijak ublížit. 9/10 bych tomu nedal, ale v rámci objektivity to na tu sedmičku určitě dosáhne. V rámci série to je podařený kousek.
  • Ty asi nechápeš o co tady jde, že? Jde o to, že EA využila lži o autenticitě, aby měla lepší prodeje než konkurence, to se jim z části povedlo. EA také používá své fanatiky k očerňování konkurence (COD). Takže jako se EA má nechat, když udělá dva trestné činy? (nekalá soutěž a lživá reklama). Mimochodem říkat, že hra je dobrá kvůli grafice je jasná ukázka, že jsi ten typ zákazníka, co EA chce. Nikdo nebude chtít po COD autenticitu, protože se o ní COD nesnaží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit