-
Ber to z pohledu hráče, který si oblíbí nějaký set-up zbraní za jednu stranu, ale pak začneš hrát mapu za druhou stranu a tvůj favourite arzenál tu tam. Navíc, vzhledem k tomu kolik je tam zemí, ano, nejsou všechny, ale furt jich tam je až až, myslíš že by bylo správné tam mít za každou jiné zbraně, tu a tam stejné kusy? Víš kolik balancu by to vzalo? A ani by jsi ho nedosáhl, protože řekněme že ty technologicky méně pokročilé země by zůstaly na pár křápech z vůbec prvních tankových modelů, pár papírových letadel, a několik koní. Dokuď by někdo neukořistil techniku té druhé strany, tak by ta slabší byla rozdupána po prvních několika minutách. Příjde ti to jako zábava? Battlefield je zábava, tenhle koncept by mi přišel jako frůstrace.
-
Reskin u Battlefrontu by znamenal, že jede na stejné verzi enginu jako Hardline, což nejede. Takže o reskin se jednat nemůže;) Battlefront byl nově vytvořený včetně modelů a pohybu postav.
Takže bych spíše napsal:
1. BF3 dala reskin pro Bf4, z kterého vyšel Hardline.
2. Battlefront dal "reskin" pro Bf1. -
Lidi, je to Bf. Už v 1942 se dělaly kousky, které s realitou mají asi tolik společného, že Jack je učitel češtiny. Jako pokud čekáte realitu včetně autentických zbraní atd, tohle není hra pro Vás. To je Verdun. Ne Bf1. Tohle je jenom pokračovatel série, co občas objeví realitu, ale jinak se posadila na hlaveň tanku a střílí růžové poníky. Navíc byla otevřená beta, kde jste si snad mohli ověřit, jak se to hraje. Pokud očekáváte realitu, realismus, tak Verdun. Tohle je čistá arkáda, která má pár realisticky zpracovaných věcí zabalených do nádherné grafiky, ale tím to asi končí. Jestli jste očekávali to, že se budou držet historie, pušky opakovačky, 5% vojáků se samopaly, kulomety, rychlost tanků do 10 km/h atd., tak jste byly docela naivní. Beta ukázala, co je hra zač a pokud někdo čekal Verdun, co si to rozdal s Battlefronten a vyjde z toho Battlefield, tak zákonitě musí být zklamaný.
-
Za ty historické nesmysly bych dal bodík dolů.
-
Souhlasim, za me nevidim duvod se presouvat ze 4, spousta lidi to porad hraje a to i ty dlc mapy.
-
Znáte Verdun???
-
Musim se přiznat, že singl se jim hodně povedl. Hraju to už od 17. října. Jeden den jsem hrál mulťák, ale pak jsem zahrál singl a musím říct, že mě hodně chytl. Stealth postup je parádní věc. Připomíná mi to tím stealth systémem FarCry 3 a 4. Mulťák je samozřejmě bez debat, kvůli němu jsem si hru samozřejmě kupoval.
-
Zajímavé, můj komentář má více nesouhlasů než tvůj, a to jsme stejného názoru :D
-
Ještě je dobrý, že Battlefield je vždy jen reskin. Čtyřka reskin trojky, hardline čtyřky, battlefront hardlinu a teď tohleto battlefrontu. Lidi už neví, jak jinak to pohanit...
-
Tvl omg my všichni rofl lol.
-
https://www.youtube.com/watch?v=irdOYTZj5b4
Video Von Lettowovi. Který prováděl guerillovou válku proti dohodě, a vyhrál. -
Jako že souhlas! Aby to nevyznělo že nesouhlasím *3*
-
Tak to je moc *1*
-
vlecna hra ve vr bez emitoru bolesti, nuda
-
To je zase diskuze LoL *1* *1* *1* Najednou jsou všichni v šoku, že BF není arma... hlavně až oznámí, že další CoD bude z vietnamu a bude se snažit navodit autentické pocity této války, tak všichni nezačněte hned vytíkat a uvědomte si, že to bude zase klasické CoD tzn, žádná arma... Jinak BF1 je naprosto super, grafika je na PC na ultra neuvěřitelná...
-
autentická ve smyslu navození feelingu zmaru a strasti I. světové, ne že to bude jak arma... toto není klamavá reklama, ale pokud je někdo natolik najivní, že od her jako BF nebo CoD čeká realitu, tak by mu měla být odebrána svéprávnost...
-
oh haha, tvl to jsem se nasmál...
-
si dej do kyblu bahno a muzes mit aj VR..
-
Welle said!
-
už jen ta grafika a zvuk je tak za 7 bodů...