-
arma je dobrá díky editoru a v mulťáku je to asi taky sranda, zvlášť když u toho lidi roleplayujou skutečnou vojenskou akci (na YT jsou fakt cool videa) ale singleplayer kde vás cheatující AI zabije přes dvacet keřů a pět kopců moc s realitou společného nemá...
-
Jako to bejva že hra je se skinem, napodobeninou nečeho, když chceš realitu, musiš jet do Sirie... *1*
Jako nejvic k tomu čemu se rika "valka" je ta Arma 3, no ale bavi vas taka simulace ?? Muj kamoš rika že božejši gamesu nehral, hra hlavne MP, mne osobne ta "realita" pripada dost nudna.
Holt každej ať si rozhodne, jakou davku reality chce hrat, vono v skutečnosti ta realita neni žadna sranda !! *1* -
za turka by stejně nikdo hrát nechtěl...
-
mínuskuj anonymku jak chceš, ale je to pravda....
-
aha...
-
né že by mělo moc smysl reagovat na někoho s nickem Brainfree, ale kolik přesně českých vojáků bojuje v první linii v sýrii? Hmm řekl bych že nula. Ono proti isis nebojuje kromě pilotů, poradců, návodčích a možná nějakých speciálních jednotek ani moc amerických nebo ruských vojáků, ale věř že na základně kde se většinou válej přístup k internetu mají...
-
Vyšel Battlefront a všichni brečeli že to není jak Battlefield :D Vyjde Battlefield a zase se troluje že to je jen reskin Battlefieldu xD
-
Tak to bys měl ovšem urychleně podat přihlášku, ať si ten super rychlý vojenský internet užiješ, slyšel jsem, že nejlepši připojení mají v první linii, na Syrské frontě prý teď frčí na 1000 Mbit
-
ta už tam je, za tu správnou stranu....
-
proč by někdo chtěl hrát za turka a střílet evropany... *8* *8* ?
-
sorry bro, ale dnešní profesionální armáda není jako tenkrát za vás v československé lihové, dneska nikdo nic kartáčkem nečistí a ani to není potřeba, když z těch tanků fungujou tak dva a to s něma vyjedou tak jednou za rok... jinak sebe bych viděl spíš na štábu...
-
Bych si tu hru rad koupil, protoze mi hodne moc pripomina CoD WaW, ktere se dnes hraje minimalne a proste chybi mi ma oblibena bolt action rifle jako byl muj milovany KAR98k, ktery asi v BF1 nebude, protoze tusim se jeste nevyrabel. Kazdopadne cena je zbytecne moc vysoka, takze asi budu cekat. Pripadne zdali EA se svolni k tomu, aby se samostatne prodavalo COD MW REMASTERED
-
Jako je to dobra Battlefield hra, bohužel ta první světová je jen skin, nic víc, nic míň
-
no ja hral bad company 2 a stačilo, neco jako NFS mezi auty
-
Sarakimeš? Obrana persie proti britskýmu expedičnímu sboru?
-
Gallipoli ?
-
Jenže ono to není "úplně to samý v jiným skinu", ale holt tohle člověk, co max viděl jen nějaký to video na YT nebo jednou pustil betu, těžko pozná.
-
Jo, vetsina z vas tady by vojnu potrebovala jak sul, dyt si neumite ani prisit knoflik *3* A tebe G bych poslal k tankistum, šůroval bys tank kartackem na zuby..nahej, ono by te to strileni do panaku ve hre preslo..hehe.
-
problem je v tom, ze se aspon trochu mohlisnazit ten gameplay prispusobit dobe, ale ne proste jedeme porad dokola akorat v jinem skinu no. coz pro jednu skupinu hracu je dobre, pro druhou ne, tot vse
-
československá lihová konečně dorazila... *1* *1*