-
lidem kterým se nelíbí orezání nekterých prvku v battlefieldu nadavas do staromilcu (podobne to deláš i u jiných her). tak se ptám kdyby orezali tvuj oblíbený TW nebo wargame, kvuli zpristupnení širšímu publiku a ty by jsi namítal, jestli bych ti potom i já mohl nadávat do staromilcu.
S konzolemi to souvisí tak že mainstream = hlavne konzole. (Jinak se te zeptám jak remcání souvisí s PC, když každeho kdo remcá označuješ za PC tarda?)
taky je rozdíl když vyjde neorezaná exkluzivita a hra s historií (nekolik dílu v serii) kde postupne orezavali prvky a nekterým se to nelíbí. -
nemám, mám locknutý fps na 60, protože stejně už nevidím rozdíl mezi 60fps a 100fps... v-sync zapínám vždy...
-
Neměl už dávno zkapat?
-
a další komentář ze zlatého fondu bobových blbostí... jak remcání toho brita nad vším souvisí s konzolemi...? Rozhodně nijak, protože na konzole vychází spousta neořezaných luxusních exklusivitek nad kterými PC only tardi jako ty mohou jen závistivě slintat, viz RDR a doufejme i RDR 2. Mě je to jedno, já si klidně zahraju na svém novém PC s gtx 1070 a i7 skylake a pak si zapnu ps4 a xbone...
-
to hrají tak leda retromilní anonymci jako ty...já mám doma kromě konzolí i PC s gtx1070 a i7 skylake, na kterém si dávám BF1 na ultra s 60fps. Ovšem nemám problém si zahrát i luxusní exklusivity na konzolích... ty budeš ale nějaké malé kiddo, co má PC co utáhne sotva Dotu a YT, na kterém závistivě koukáš na jiné lidi s lepším PC...
-
LoL, ty jsi ten hejhula co neví co znamená autenticita? Pěkně střídáš nicky... Jinak ten brit mě je úplně ukradenej, rakovinu má spousta lidí, ale jak to není celebritka nikdo se nezajímá a upřimě mu to nepřeju, jen jsem se ptal, protože říkal že už přestane dělat videa a eště očividně pokračuje
-
Rekl konzolista, hrajici v 640x480 upscalovanym na 720p?
-
až vyjde total war nebo wargame na konzole a bude osekané na kost, taky se ti budu posmívat že jsi retromilník.
-
Ahoj Maslo,
uplne s tebou suhlasim,hram BFko uz od cias BFBC2 a patrim medzi hracov,co hraju este stale BFBC,BF3,BF4 (okrem Hardline). Zda sa ze negativne komentare pochadzaju od ludi co hraju COD seriu. Urcite by som nehladal realitu typu ARMA. Myslim ze DICE sa poucil z chyb Hardline a dal nam plnohodnotny Battlefield (5). Tematika je podla mna absolutna parada a mhohych prekvapila 1.svetova. Myslim ze su len 2 hry s touto tematikou a jedna z nich je este stale ako early access game..
Hratelnost je uzasna a pribudlo VELA novych hracov,okrem hardcore BF hracov. Nove mody+klasiky su super. Obzvlast "Operations" mod podobny conquest je fantasticky. Obaval som sa Conqestu a novym pravidlam,ale DICE si vypocul kritiku a co hraci chcu,takze je to opat CQ!
Po technickej stranke sa neda nic pokazit,hra pouziva engine po Battlefronte,takze nieje co dodat..proste uchvatne.
Kampan som este nehral,no MP (jadro hry) ma nuti hrat iba BF1 v poslednej dobe. Bojovy pokrik ked bezi cela cata k dalsiemu ukolu my robi zimomriavky :-) Fakt si uzivam atmosferu. Aj mapa z BETY je pozmenena. Delostrelectvo,vybuchy, letectvo, gulomety vsade vsetko lieta vzduchom a vznikajuce kratery. Intenzita bojov oproti modernej dobe zhustla. Mapy su vacsie (niektore) a aj tak je tam vsade co strielat a niet kam ukryt. Pre kazdeho kto vaha na kupou,urcite to nieje lacne,ja som kupil ULTIMATE edition,tak toto video vas podla mna uputa minimalne. Prijemnu zabavu,kazdemu. CU on Battlefield -
Trasírky, letový model a interface jsou reskin z Battlefrontu. U BF si lidé stěžovali na to, že to nemá ani polovinu obsahu starého Battlefrontu 2, ne na, že to není Battlefield.
-
Nejdříve se tu ze sebe uděláš pitomce, který nerozumí slovu autenticita a teď přeješ aby člověk s rakovinou umřel, jsi klasický klávesnicový válečník, kterej by nikomu v reálu nic neřekl do očí, protože na to nemá.
-
pokud někdy budu někomu pomáhat, tak lidem ve své zemi a né někomu kdo se díky neziskovám naučil, že jídlo se vypěstuje tak, že dorazí náklaďák s "humanitární" pomocí...
-
LoL, to bylo edgy jak z ústavu....
-
takový hater co si založil youtube kanál na tom, že na vše nadává a retromilníci mu to žerou...
-
on ještě žije---?
-
To jsem zvědav co řekne na nové Call of Duty...
Totalbiscuit má zvláštní kouzlo ti hru nedoporučit, ale když to takhle půjde dál, tak nám už nic nezbyde. Ledaže by ten cynicalbrit udělal něco sám. Každopádně se pohybuje mimo hype-train, což jej poměrně dost zdobí. Já jako ne-gamer si rád poslechnu sem tam tu zdravou selskou kritiku na hru, kterou bych třeba prolomil prokrastinaci. -
Mohl by ses přidat jako dobrovolník např. ke zdravotníkům od Červeného kříže nebo nějaké humanitárni organizaci, aspoň bys poprvé v životě dělal něco užitečného
-
Kdo to je ?
-
WTF?
Totalbiscuit k singlu: "You are a super-hero nonsens... and the game is full of it... it is complete waste of potential" -
No jo, na stabu by ses jako huIibrk urcite uplatnil...