-
Jak se nastavuje obtiznost u multiplayer her a jak poznas ze obtiznost CS:GO nebo Quake je nekde uplne jinde?
-
to jsi napsal pěknou blbost, i v rámci multiplayer stříleček mají hry jako CS:GO, Quake nebo Red Orchestra nastavenou llaťku obtížnosti někde úplně jinde, co se týká singlu s nesmrtelným letadýlkem nebo nezabitelným vojákem v power armoru v BF1, to snad ani netřeba komentovat, to je prostě fail největšího kalibru
tato hra je zkrátka přizpůsobená pro masy a tedy naprosto primitivní, řekl bych až debilní -
No tak Battlefield nikdy o singlu nebyl. Dřív ho tam nedávaly vůbec a fungovalo to bez problému, takže souhlasím s tím jak sám píšeš výplň k multiplayeru - za mě žádný problém, když se podíváš, tak je to vlastně přídavek zdarma (dřív tam singl za plnou cenu nedávaly)
Ve výsledku by se teda DICE mělo pochválit za takové množství obsahu navíc, ne? -
Jako ja nevim vocode...nelibi se vam to, nekupujte to, nehrajte to. Dyť je tolik krasnejch novejch her s kterych si mužete vybrat... že neni ? Jooo no a proč asi...protože hra musi v prvnim rade vydelat a vy remcalove ste proste v menšine a nezaplatite to.
To mate jako s ponorkovima simulatorama. Sil. Hunter 3 byl boži. SH 4 dobry, a na SH5 chteli hodne vydelat tak byl takovy pro všechny a ponorkari ted UBISOFTU nemužou prijit na jmeno, remcali a nadavali UBI se nas*al a dalši ponorkovy simulator už nebude. Bodka -
Z bety a z videí si každý mohl udělat obrázek co je to za hru.
Komu to vyhovuje ten si ji koupil, užívá si ji a jsou mu úplně putna negativní závistivý komentáře.
Teda né že bych si ji zrovna já kdovíjak užíval, bo mě přijde že mám hitbox na hlavě tak 2x2 metry, ale baví mě to. A taky čumím že mě to jede na šrotu HD6750 na 45fps nejmíň. Teda procák mám i7, ten to bude trochu rovnat. -
Ne ty nic nechápeš.
Co dokážeš je jen říct, že by to šlo lépe, ale jak už nic neřekneš.
Obtížnost mají všechny střilečky primitivní resp. tak jak si to sám nastavíš nebo jak dobrý hráč si. -
Na druhou stranu v porovnání s Kerbal Space Program je velikost map v Battlefield 1 naprosto žalostná...
-
Nic nechápeš, nevíš tohle přeci neni o enginu, ale o designových rozhodnutích. Frostbite je dobrý engine, ale Battlefield 1 je špatná hra.
Samozřejmě, řikat že něco nejde je mnohem jednodušší, než zapřemýšlet nad tím, jak by to asi šlo lépe, divil by ses, co všechno jde, když se lidi opravdu snaží. Ale to evidentně nebyl cíl, cílem bylo udělat tupou a jednoduchou střílečku pro co nejširší masy, s primitivní obtížností kdy skoro nemůžeš umřít a mechanikami co pochopí i čtyřleté děcko, tak aby tu hru mohli prodat opravdu každému. Nezlob se na mě, ale tomuhle opravdu tleskat nebudu -
Veď totot nieje vobec prvá vojna... som to hrál s mojom dědom a ten len krúcal hlavů, veď povedal že vtoto nieje prvá svetová ani zdaleka, že to je pre chrústy
-
Už vidím jak jdou do Dice experti alá Bob,OKAOAKAJAUA,já nic nevím v čele s Totalbiscuitem a říkají ..
So-called experti "Chlapi ten nápad s 1.sv je super, ale nesmí to vypadat jak reskin battlefrontu takže vymyslete umplně nový engine ju".
Dice "ale vždyť máme Frostbite, který krásně vypadá,dobře optimalizovaný jak na DX11 tak i 12,je plnulý věechno zničitelné prostředí"
So-called experti "To je jedno prostě to nesmí vypadat jak Battlefront nebo předchozí BFka, jinak vám to hrozně zkritizujeme a já velký totalbiscuit uplně nejvíc protože jsem na Youtubu fakt hustej."
Kdo by jako vymýšel nový Engine, když má k dispozici Frostbite ? Kdo by tu hru udělal lépe ? Tvurci Half-Life ? Tvůrci CoD ? Tvůrci Crysis ? Tvůrci Homefront ?
Tvůrci Doomu ? ti sotva.Nikdo to prostě neudělá líp, ale vaše logika nejspíš velí "Než aby to vypadalo jak reskin Battlefrontu tak ať to radši neudělá nikdo !".Asi tak.
Naštestí jsme v roce 2016, a když chcete zůstat u staršího titulu který i dobře vypadá, tak může zůstat např. u BF3.Jinak Bethesda už jede na Gamebryo enginu takových 10 letech a lidem to moc zatím nevadí.Oni tomu teď říkají Creation, ale on se moc od původního neliší :) -
Navrhuje, ale jen málo kdo pochopi, že to prostě jinak nejde popřípadě jde, ale lepší to prostě nebude.Poslouchat to už nebudu, ale i kdyby to někdo udělal jak navrhnul tak si stejne zase něco najde.Je to pořád dokola.
Nikdo neudělá kampaň, kde budeš pořad umírat a switchovat vojak po vojákovi.Nikdo neudělá kampaň kde je dohromady 10 nepřátel, protože to bude buď krátké nebo moc dlouhé, stejně jako nikdo neudělá kampaň s hromadou cut scén.V každe single hře si hrdina.Tak to prostě je tak to bylo a bude.
Zrovna sem tam měl puštěnou tu část jak byl v letadle a strašně ho štvalo, že je nezničitelný atp.
Red Baron byl hrdina i když ve finále umřel tak tam prostě udělali taky někoho takového a to snad není špatně nebo ano ? -
Tenhle je lepší "DICE neselhává ve vyobrazení první světové války v mnoha jejích podobách"
:-)) -
Reskin Battlefrontu? Muzu se zeptat jake herni prvky ma BF1 z Battlefrontu?
-
ps4 má dva roky nebo tři to ti přijde málo nové?
-
a to zcela logicky
-
Tak co CooD? to bude 10/10? *15*
-
Tady nejde o posun, ale treba leveldizajn, zakladní naprogramování AI, možnosti ktere ti hra nabízí, vnitrní celistvost pribehu s hratelností (v tom videu je dojemný úvod a pak hratelnost ve stylu kde jde opancerovany vojak který kosí všecko anemuže umrít), a další veci. nejsem za to že to ma byt historicky verne ale tohle je snad vtip?
Co jsem videl tak proste vzali nejaké mapy, ktere se jim delaji asi snadno když na to mají nástroje, a nasekali tam nabíhající boty bez AI. Tohle není AAA produkt ale jen výplň k jinak multiplayerove hre. Na te hratelnosti je videt že do toho neinvestovali dost času a penez. -
Takže reskin Battlefrontu se zničitelnejma barákama?
-
Moc hezká úvaha, ale je trošku mimo, hlavně pokud jde o tvrzení, že jde o reskin Battlefrontu.
Nevybavuju si, že by Battlefront měl jakkoliv zničitelný prostředí, jízdu na koních (nebo nějakým zvířeti ze SW) apod...
Trošku mi to s těma reskinama přijde ubohý - Battlefilda namám a ani ho od dob Bad Company 2 nehraju a vlastně mě vůbec nezajímá. Jen musím reagovat na tyhle podivný názory.
Porovnej to s Gears of War 4 - tam by se dalo mluvit o téměř nulovým posunu kamkoliv a stejně to v recenzích taky dostává velký hodnocení a skoro nikdo se nad tím nepozastavoval...