Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukam ze ty se v Battlefieldu dost vyznas. Battlefield 1 odmenuje snad uplne vsechno co nejak souvisi s hranim v tymu... assisty, leceni, ozivovani, doplnovani munice, zachranu spolubojovniku pred zabitim, plneni rozkazu, opravovani, rizeni zabiti nepratel spolubojovnikem ve stejnem vozidle, plneni cilu mise (za ty je opravdu HODNE bodu) atd. Co by pro to mohli jeste podle tebe udelat?
  • ale jistě že jde, stačí to nastavit tak, aby hráči chtěli spolupracovat sami od sebe, tak aby to pro ně bylo výhodné při splnění úkolu mise, copak jsi v životě nehrál žádnou hru *7*
  • Včera jsem hajloval před zrdcadlem.
  • ...prece nemužeš lidem nalinkovat co maj, nebo nemaj delat, když sou blbi hrači je blba zabava, ale hrou to neni ! BF je jenom hrište, jak si budeš hrat je na tobje, mužeš akorat remcat, že je tam malo šouchaček a chtel bys ješte jedno piskovište *1*
  • Hmmm zvlastni... moje zkusenost z BF:BC2, BF3, BF4 i BF1 je ze tym kterej spolupracuje a hraje objectivy tak vdyzcky zvitezi nad tymem kde pulka lidi jen zmatene pobiha po mape a druha kempi se sniperkou.
  • Zdenda: Jedno je taktická stŕílečka, druhé je pro 64 hráčů, ale já míchám jabka s hruškama, tak to jo, tušíš aspoň trochu o čem mluvíš? Moc to tak zatim totiž nevypadá *1*

Není důvod, proč by hra pro 64 hráčů nemohla být taktická, když by tak byla od začátku koncipována tak, aby hráči museli k dosažení cíle spolupracovat, ale ne jako Battlefail, kde půlka hráčů pobíhá naprosi zmateně po mapě a druhá někde kempí se snajperkou. To je fakt hra dělaná pro debily tohleto, což by možná vysvětlovalo, proč tě tak moc baví

PS dle toho co píšeš o CS a Quake je zřejmé, že jsi tyto hry nikdy nehrál, doporučuji zkusit, ať vidíš jak vypadá pořádný multiplayer *3*
  • Morraw
    Zaplatit si Origin Access a získat v BF1 10h je ideální pro ty, kteří si chcou prolézt jen kampaň.
  • No zkoušel jsem na mém notebooku s i7, GTX 770M(ekvivalent stolní gtx 660) a 8gb ram a žádná hitparáda to nebyla, pod hratelné fps to padalo i na nejnižší detaily. No nic asI si počkám na PS4 pro. Nové PC se mi kupovat už holt nechce.
  • Jj, Vubec nechapu co to ma z Battlefrontu tak se ptam protoze Battlefront jsem hral jen betu a moc me to nebavilo a BF1 je proste neco uplne jinyho.
  • Podle me lidi co to tvrdi, nejspis nehrali ani jedno, jinak si to proste vysvetlit nedokazu. Uz jen samotna strelba, rychlost projektilu, celkove pojeti zbrani, plus ty karty se specialnim vybavenim v BF, vytvareji naprosto diametralne odlisny gameplay.
  • Mluvíš mi z duše.
  • Byly doby, kdy jsem opravdu rád četl diskuze pod recenzemi her, kde lidi, KTEŘÍ HRU HRÁLI, komentovali, co je v tom baví a co ne. Radili jeden druhému a celkově si to užívali. Dneska je to tady plný nějakejch snad zakomplexovanejch nebo rádoby sečtělejch mamánků, kteří se podívají na youtubová videa ( a ne jedno :D, ale rovnou celou hru) a pak tu rozdávají moudra, co je špatně a jak je všechno hnusný. Asi to je tou generací, který se nikdo ničím nezavděčí a sama umí ho**o. Je mi vás líto. Já si Battla užívám od Bad company 2 po netu a nic mě nebaví víc (vlastně kromě Battla a Dark souls her ani po netu nic jinýho nehraju). DICE to prostě umí.
  • To je tak, když někteří lojzíci chtějí zdůraznit, že CS nebo Quake to je jakoe jeden velký skill, kooperace, nejaká taktika nebo reakce. To vždy musí jeden jít do kolen z takových směšných myšlenek. Ale tohle bych vůbec neřešil, upřednosťnuje-li někdo od hry raději honění si vlastního ega nebo péra, protože má pocit, že mu to naplňuje jeho um, je to jeho problém.
  • TB je už léta uznávaný většinou lidi na internetu, protože vždy umí použít správně argumenty, proč se mu něco na hře líbí nebo nelíbí. Mimochodem sám je vystudovaný a také uznávaný právník.

Frostibite je jeden z nejhorších enginů, který kdy pro MP hru udělali, protože je neuvěřitelně zabugovaný a má naprospo přemrštěné efekty, stačí se v něm podívat na Supernovu na nebi a člověka pak celý den bolí hlava a to nemluvím o šílených lens flarech, co se nedají vypnout.

Proč Bethesda používá stejný engine? Protože funguje a není tak gamebreaking rozbitý jako Frostbite. Jinak argument, že Dice bugy opraví tu prosím nepoužívej, protože všichni moc dobře vědí, že Dice jsou líní a EA nikdy neuvolní dost peněz aby to opravili, protože jim jde jenom o zisk a ne o spokojenost hráčů.

Takže kdyby třeba Sony přejmenovali svoji konzoli na PC a dali tomu stejnou cenu jako má PC, tak by ti to nevadilo? Ony firmy brzo uvidí, že recyklace funguje a začnou zkoušet další drzé praktiky jak zákazníky ošálit a co nejvíce vydělat. Lidem jako je TB nebo Angry Joe jde o to, aby firmy se zákazníky nevy..bávali a měli nějaký standart.
  • Za 10 kolíků je ta grafika parádní co by si chtěl ? Jediné co mě vadí, že nejsou strategie, jinak bych už na PC nesáhnul. Za jednu p odělanou grafickou kartu mám celé herní zařízení.
  • Lukass
    Tak jdu konecne nato, hra je v krabicove verzi ne 5 DVD. Kurna jak aj se tesim do vecera mam co delat :-D
  • Zdenda666
    Podle herních mechanik ? Jakože v CS nakup zbraň a jdi hlidat nebo položit bombu ?
    V Quake najdi zbraň a střílej ostatní ?
    OK
  • Zdenda666
    Porovnáváš jablka a hrušky.
    BF může s CS porovnávat leda tak s prominutím blb.CS bylo je a bude koncipované na 5v5.Je to taktická střílečka narozdíl od BF, která je pro 64 hráčů.
    Hra kde může hrát 64 lidí prostě nemužeš přispůsobit jako 5v5 v CS to je nesmysl tak to sem nepleť.
    Každá střílečka je primitivní a vždycky.Která nebyla ?
    Half-Life ? :D Nebo snad opěvovaný FEAR, kde umělá inteligence dokonce mohla na tebe jít ze dvou stran ? Ale prosimtě, nehledej ve střílečkách něco co v nich nikdy nebylo.
  • No podle toho bych to mozna pochopil u Red Orchestry ale CS:GO a Quake?
  • pomocí herních mechanik a nastavení věcí jako je přesnost zbraní, výdrź hernních avatarů, požadavků na taktiku, spolupráci, reakce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit