-
Je vidět, že už dochází dech. Chtělo by to novou generaci konzolí.
-
co kdyby Alešovi někdo prozradil, źe existují i jiná čísla v hodnocení než 8, 9 a 10 *8*
-
BF3 byl osekana verze BF2 ale nabizel relativne dost moznosti. Tohle je reskin Battlefrontu, ktery je osekany reskin BF4 ktery je osekany BF3. Takze herni napln a moznosti se limitne blizi k nule. Jaky hodnoceni davat osekanym verzim reskinu at si kazdy rozhodne sam.
-
"I am a Space Marine" hahaha ten to zabil *1*
-
ale nekritickým konzumentum se zavdečíš snadno *3* mimochodem tam navrhuje jak by kampaň mohla vypadat.
-
a proč, lidi jsou všude na světě stejní, jeden svět, jedno srdce tak proč se vymezovat jen na ČR, člověk v sýrii, iráku, afghanistánu je stejný jako člověk u nás
na druhou stranu, u tebe by možná neškodilo, kdybys s tím pomáhaním začal i u nás, já ti to schvaluji, včera bylo pozdě -
watch out, we got a badass over here
-
Vojnu si strč do prdele.Děkuji
-
Kousek jsem si poslechl a pak ještě ten závěr.
Když už takoví experti co kritizují, ale nedokážou navrhout nic lepšího.
Nebo jak by měla vypadat kampaň ? Jakože každých 10 minut bychom měli umírat, protože to tak tehdy bylo ? Co takhle rovnout zakempit tak hodku v zákopu pak vyběhnout a hned umřít.Ne ?
Ne nikomu se nezavděčíš. -
jak tahle hra mohla dostat devítku (pokud hodnotíme jako celek včetne singleplayer kampane)? kdo to nehrál podívejte se na video od total bisquita. jestli ho nemáte rádi, tak vypnete zvuk a stačí se dívat na hru. Prominte ale tohle opravdu není kritická recenze a pak se divíte že zpochybnuje kvalita zdejších recenzentu...
-
no a pak se divíme proč se zdejší recenze nedají brát vážne...
-
to je pokud vím každého věc, co ho na hře baví, navíc jaká hloubka u total waru, však to hrajou aj důchodci...
-
aha no ja myslel že te na tom zajímají ty strategicke možnosti a hloubka. dobre vedet, co jsi za hráče
-
děda...
-
špatně, total war schytal hate kvůli spoustě věcí a mimo jiné i kvůli překopaným mechanizmům... jinak ať si total war klidně ořežou, já to hraji hlavně kvůli pohledu na epické bitvy a né kvůli deep hratelnosti... a wargame je jedna z těch her pro militariky ala arma, o kterou stejně davy nemají zájem. EA by nikdy takový titul nevydalo a ani to nidko nemůže čekat
-
sranda že nadavaš do kiddos zrovna ty kteremu to koupil taťka.
-
ok tak upravím otázku, kdyby vyšel Total war exkluzivne na pc a orezali by z toho 90% obsahu aby to zpristupnili širokému publiku, jiste by se ti to nelíbilo.
Takže pak by jsi i ty byl staromilec. Takže jsi pokrytec. (btw rome 2 schytal hate kvuli bugum ne kvuli hratelnosti). Tady tohle není z me strany reakce ani tak na Battlefield, jako na to, že podobne hazíš všechny do jednoho pytle i u jiných her, treba u rpg.
Jinak jsou mi konzole i RDR u zadele není to muj šalek kavy když budu chtít klidne si tu konzoli koupím. (i když by mi tam vadilo hlaven tech 30 fps) -
totiž né každý bobánku si potřebuje boostovat ego tím, že se bude týdny učit milion kombinací kláves, jen aby rozjel tank...
-
Nice tráj bobánku, teď si hraj jak je RDR jednoduchá konzolovka, škoda že po tom s brekem ještě dnes tolik PC master race prahne... a tvá otázka je kompletně mimo, wargame a total war jsou strategie a na konzole by nikdy vyjít nemohly, nemluvě o tom, že PC exklusivní total war schytává kvůli posledním dílům (ne total war warhammer, ale kvůli těm starším jako ROME II) dost hatu, takže ta pc exklusivita žádnou zárukou kvality není. Jinak BF1 není ořezán kvůli konzolím, ale protože takový byl BF vždy a lidé ho tak chtějí... kdyby z toho udělali druhou armu, tak ani na PC nedosáhnout 1/3 prodejů...
-
P.S.
RDR prej neorezana exkluzivitka, i lold. vždyť je to jen GTA z divokeho zapadu co jsem četl. Čili jednoduchá konzolovka. Ja se te ptam kdyby orezali na kost tvuj oblíbenej TW jestli bys nenamítal.