Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojo, ty haldy cheaterů a ignorace ze strany DICE + EA to řešit, dělalo ten multiplayer vyloženě vynikající...
  • Hmm, pekna grafika, jen je ji skoda pro takovouhle hru..teda z mojeho pohledu...po te co jsem stravil dva roky na vojne me tohle vubec nezajima..
  • TheGGG
    co bys tam chtěl dělat za turka... páchat genocidu...?
  • Dneska budu mít asi k večeři rajskou, pak se vykoupu, vyseru a podívám se do mísi a náhle mě spadne čelist až do sklepa a oči vypadly z dulku do země Oz... něco takovýho jsem v životě neviděl... jako wau, to bahno a kaluže jsou neuvěřitelné; kouknu z okna na nové Subaru WRC (které si vše dává naprosto bez problému), pak mi dojde že stará není doma tak pohoním (v klidu ho mám 55 cm) a půjdu spát. Vím že nikoho z vás nezajímá můj soukromý život, ale měl jsem hroznou potřebu vám o tom napsat.
  • Zrzzek
    Ty ale opravdu nevíš, co je tím myšleno *1*
  • Zrzzek
    Asi jsme se nepochopili. Ta hra dělá válku zábavnou, ne písnička.
  • mne sa strasne paci ta veta, ze tam nieje nepriatel, ale za nemcov si prote v kampani nezahrate.

ono v kampani sa vždy hraje za ty hodne, takze domyslat sa preco sa v kampani nehra za nemcov a osmanov je nadslnko jasne. A schvalne by ma zaujímala recenzia z Turecka, z nemecka nie, ty niesu svojbitny, ale Turecka recenzia by bola velmi zaujimava.
  • Já s tím souhlasím. Zůstávám u PR a docela mě mrzí, že jediná alternativa je RO2 (která naráží na přemrštěný počet hráčů na mapu). Proti arkádě nic nemám (třeba Planet side 2 se nehrál špatně). Ale na tomhle nevidím zase nic tak zajímavého.

A co se týče úrovně grafiky. Právě u PR člověk ocení, že se dají dělat mapy 4x4, či 8x8 km (ne placky) a hráči mají možnost taktizovat.

Chápu, že většině vyhovuje se spawnout nepříteli přímo na hlavě a být neustále v akci.
  • Neumíš občanský zákoník:
    http://zakony.centrum.cz/obcansky-zakonik-novy/cast-4-hlava-3-dil-2-oddil-2-paragraf-2977
  • http://www.slovnik-cizich-slov.net/autenticita/
    Nikde v téhle hře nevidím pravost, původnost nebo hodnověrnost.
    Proč není ve hře kampaň za Trojspolek? Proč jsou ve hře černí Němci, co mluví německy jako rodilý Němec? Proč vojáci R-U mluví s německý dialektem a mají německé uniformy? Proč má opakovačku jenom scout? V kampani za Arditi máš armor z tvrzeného adamantia, který váží tak málo, že v něm jde sprintovat a plavat, a také to odrazí 200 mm náboj z pevnostního děla, a vrcholem je střelba z 20 kg kulometu od boku. všechno tohle navozuje pocit superhrdiny, to nemá, co dělat v podle tebe autentické kampani.
    To ty nerozumíš slovu autenticita. Autenticita neznamená, že vše bude 100% podle reálu, Arma, Red Orchestra, Insurgency nebo Verdun jsou autentické a taky tam není vše reálné.
  • TheGGG
    hlavně né retro h*vna jako doom, protože u toho jsem tak maximálně usnul... zlatá kampaň v blbým hardline ve srovnání s doomem....
  • Tak to vypadá hošani, že jste se konečně našli. Alobal na hlavu a můžete si v klidu spolu hoňkat vy máloprocentní rebelové.
  • Zákopová válka se odehrávala jen v západní Evropě (přesněji na území Francie a Belgie). A proč? Protože kulomet ;-) Ano, o zbraních pro pěchotu se dá dost polemizovat, taky bych tam rád viděl opakovačky než samý poloautomat/automat.. ale jak bylo řečeno výše, je to Battlefield, ne ARMA v kabátku 1. sv. Na jedné straně jsou historické nepřesnosti, na druhé kopa zábavy. Je jen na vás, co preferujete VE HRÁCH!
  • člověče, nevšiml jsem si na diskuzních fórech beta testu, že by lidé nadávali na nějaké staré chyby, ty spíš BF 1 opravilo, ale nadělalo nové s novými mechanismy, ale ty už budou pravděpodobně opraveny. Spíš než chyby bych shledal tebou zmíněné věci, jako mechanismy které ti vadí, nikoliv jsou chyby v designu.
  • By the way, lidi, všimli jste si na STEAMU, že teď, když je vydané BF1, tak Activision na to reagovalo 50% slevou na WWII tituly Call of Duty? :DDDDD takové zoufalé pokusy přesvědčit lidi že jim naslouchají.
  • Jo počkam si moc se netrap stači deset *1*
  • Chceš po mě seznam fps, které jsou podle mě lepší než Battlefield 1? Tak moment, to chvíli zabere, než to sepíšu *1*
  • Jo ? Tvl a ktera hra se ti libi co ?? jooo ta ješte nevyšla, nooo tak na tu se moooc tešim, jenom jesli se dožiju...tak takle se da voprcat každa hra jen si rekni ja ji tak pomluvim že nepochopiš...blby žvasty nic vic...
  • Mě to připadá spíš jako lenost tvůrců. Není přece problém udělat pár setů zbraní a nějak to vybalancovat. Stejně ta hra nemá s realitou nic společného, tak mi nepřipadá jako velký problém, když se nedodrží technologická zaostalost ruska. Naopak by to právě umožňovalo různorodější styly boje.
  • Souhlas.Ty zbraně jsou děsný.V 1. světové válce byl sice poprvé použit kulomet,ale byl nasazej jenom zřídka.Vojáci používali klasické pušky. A navíc 1. světová byla zákopová válka.Ne teda všude, ale z většiny se bojovalo v zákopech. Tvůrci sami přiznali, že realita musela ustoupit hratelnosti a zábavnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit