Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Novy BF bude bomba.
  • DonVirtuous
    Pokud bude mít finální hra hlavu a patu, je mi jedno že trailer vypadá jak na Hollywoodský blockbuster...
    • TheGGG
      a to je snad špatně, že to vypadá jak Hollywoodský blockbuster? Někdy mám pocit, že jak je v traileru trochu akce a explozí, tak hipsteři syčí víc, než upír politej svěcenou vodou... hádám, že zábava je pro hipstery něco jak svěcená voda pro upíra...
    • Pravda je takova, ze trailer vypada jeste oneco hur.
  • Zajímavé by bylo hru rozšířit ještě o podzemní válku, kdy by skupina hráčů byla jako kopáči a měli by za úkol položit výbušniny pod nepřátelkskou basu apod. Stejně jako třeba v tomhle filmu: Bitva o Hill 60. Určitě by to šlo zpracovat nějak zajímavě do hry :) Naslouchání, závaly, exploze uvnitř tunelů, záplava, prokopání se do nepřátelského tunelu -> přepad, atd.
    • ZvacA
      Vzhledem ke gameplayei asi nebudou mít podobné prvky místo, ale šance, že tvůrci by na vybraných mapách mohli hráče nechat projít i do již připravených šachet a chodeb, aby si mohli zabojovat pod povrchem s možností třeba proniknout do zad týmu, aniž by museli projít frontovou linii, tu určitě je. Minimálně to není určitě špatný nápad pro jejich levolution systém pokud ho budou chtít mít i zde a díky kterému se tvůrci snažili o dynamické situace už v Bf4. V souvislosti s tím by třeba jedna nebo druhá strana mohla mít možnost za určitých podmínek z podzemí odpálit nálože pod jednou nebo druhou stranou a následným ohromným výbuchem tak pozměnit část scenérie bojiště. Bitva o to, komu z týmů by se to podařilo dříve by mohla být velice zajímavá.
    • TheGGG
      jo už vidím, jak děcka baví se půl zápasu prokopávat k zákopu, zatímco jejich kámoši se baví a dávaj hedšoty... i když, když dneska tak letí minecraft, třeba by se to do BF nějak dat dalo...
  • Hezky to vypada.

Jen mensi problem... jeste jsem se poradne nenabazil BF4 a uz je tu dalsi dil :D Nejak nestiham
    • Nevypada.
  • Ano prosim!

BTW. s tim Kirovem to nakonec bylo tesne vedle :D
  • homeles8
    Paráda, ale další Battlefield si koupim zase až za několik let. Hrál jsem jen 1942 a pak hned 4 a ten zatim stačí a baví mě.
  • počkat... takže Deluxe edice neobsahuje předplatné dalších DLC jak tomu bylo předtím s premium verzí.... takže buď jsme osvobozeni od prémka,...nebo nás ještě čeká :D
  • zajímalo by mě jestli po vydání BF1 budu čekat na BF2146 2měsíce nebo 2 roky :-)
  • MARTASLJ19
    Grafika samozrejme pekná, ale ťažko povedať či obsah bude stáť za to. BF 3 a BF 4 boli pekné ale kampaň nestála za nič a tu to môže dopadnúť rovnako. Radšej keby sa naplno zamerali na multiplayer ako pri prvých Battlefieldoch...Načo zbytočne konkurujú Call of Duty. Nech urobia 100% multiplayer radšej aby to nedopadlo ako launch BF 4 že to bola katastrofa na serveroch.
    • ZvacA
      I s kampaní, která dle jejich slov má být řešena stylem "battlefield v battlefieldu" bude mít multiplayer váhu i tak. Pravdou však je, že to vypadá tak, že inspirací se stane zřejmě Battlefront a Bf4, což sám považuju za jistý neštěstí. Nahlášené DLC s historickými postavami dává tak nějak tušit, že se sem vetře v nějaké formě režim "hrdinů" a obávám se, že s dostupností vehiklů pro všechny hráče to nebude taky tak nějak růžový a otevřený, protože z toho smrdí opět systém ikonek, které hráč bude sbírat po mapě a tím se při aktivaci automaticky objeví třeba v tanku nebo ve dvouplošníku. Kapitolou samo o sobě budou "spešl" prostředky na mapě typu bitevních lodí nebo velkých vzducholodí, které se budou chovat jako AT-AT nebo stotřicítka v Bf4, do kterých hráč bude moci usednout, ale ovládat je libovolně po mapě už nepůjde.
      • Me osobne ty AT-AT mapy v Battlefrontu celkem bavili ale doufam ze v BF1 budou u klasicke conquest mapy jako v BF3,4 atd.
      • Magister_Peditum
        Hrdinové? Moje nadšení rychle opadlo. *9*
        • ZvacA
          Není to pochopitelně oficiálně, bližší informace v následujících měsících, ale špekulovalo se nad tím u jednoho video rozboru a nepřišlo mi to zase tak nelogický. Je taky možný, že nepůjde o postavy přímo na mapě, ale jen jejich stroje, jako například, že budeš moct za nějakou zkušenost skočit do baronova trojplošníku a podobný srandy.
          • Magister_Peditum
            OK, ty stroje by ještě šly, ale zase aby z nich nedělali nějaké OP zbraně, na kterých si hráči budou nahrabávat skóre.
  • Hahaha. F*ck yea!! WW I. A možná se sluší dodat. JÁ TO ŘÍKAL! Jinak až na ty vybuchující trojplošníky, pěknej trailer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší