Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě nejvíc štvou ty běžecký výkony! Bolt by záviděl , stovka tak za 3s! Ještě to hraju na xboxu, takže trefit někoho pravou páčkou je kumšt!
  • musíš přemýšlet co máš za 400Kč za hry. Crysis2 nebo Crysis 1 + WH, Stalkery apod. Za 400Kč je to opravdu drahý...
  • BF3 mám, neříkám že přídavek je špatný ale je za to co nabídne sakra, ale sakra drahý.
  • Podla benchmarkov je to OCZko jeden z tych lepsich kuskov. http://www.anandtech.com/bench/SSD/65
  • http://bf3blog.com/battlefield-3-system-requirements/

Podla poziadaviek nie je na disk kladeny ziaden iny narok ako na velkost a to aj pri recommended requirements.
  • A co by si navrhoval miesto SSD? 5400 ot/min PATA na UDMA mod 5? Ved hra je navrhovana aby ju zvladol aj klasicky sata disk a ak mas k sata dobru grafiku tak zvladnes aj maximalne nastavenie kedze vacsina dat sa aj tak drzi v cache alebo RAM. Pri jeho 16 GB by kludne mohol skusit RAM disk (cca 12GB) na ktory by nainstaloval hru a cca 4 GB by si nechal na beznu RAM. Ja mam v podstate podobnu konfiguraciu ako on len mam 4GB RAM a C2Q a s rovnakou grafikou a podobnym SSD co do vykonu (skor mierne pomaljsi je ten moj Intel series 510 120GB) a hra mi ide na max ako svajciarske hodinky. Zazivam obcas lagy ale tie nie su sposobene na mojej strane.
  • Bohuzial presne to napadlo aj mna. Ved pises ze ta sestava nie je nic moc. Tak preco ju porovnavas s BMW 535i? Ci to BMW tiez nie je nic moc? Podla mna obycajne predvadzanie. Sice mam podobnu zostavu ale s este zo starsim C2Q a iba 4GB RAM s tou istou grafikou od Asusu a SSD od Intelu rada 510 a vsetko mi slape dokonale na max. Problem nebude v zostave ale v niekde vo windows typujem. Predpokladma ze pri 16GB RAM mas 64 bit (tiez mam Win 7 Prof 64bit) teda odhadujem Vistu alebo 7 (XP 64 bit sa moc nerozsirila takze neratam) a ako kazdy windows ten sa po case spomaluje a bezny uzivatel ak si ho instaluje sam povazuje stav po instalacii za idealny a nic dalej nekonfiguruje. Nebude toto tvoj problem?
  • BTW najoblubenejsia zbran AS-VAL
  • Ja som zatial hral iba sharqi penninsula a gulf of oman. Hravam medica takze skor mi vyhovuju mapy so zastavbou kde kraluje sniper bez moznosti ho dat dole. Z DLC napriklad gulf of oman ale tam clovek bud pouziva tazku techniku alebo je sniper alebo umiera. Viac sa mi paci sharqi penninsula ale este som si nezvikol a neviem sa orientovat (doteraz som nehraval BF hry takze nepoznam). Najradsej mam Seine Crossing.
  • Ryba9
    Nevim mě mapy moc nechytly. Zbraň používám snad jenom G53 s engem, jinak hraju furt Caspian Border a běhám buď s brokovnicí nebo s MP7 :-)
  • Hlavně je Javelin bez SOFLAMu naprosto nepoužitelnej a tenhle fakt jsem se snažil sám xkrát překousnou a vyvrátit, ale prostě se to nedá. Kdyby aspoň šlo, aby ti kámoš zaměřoval laserem na zbrani a částečně tak suploval SOFLAM.
  • Asi smůla, ale to samý co píšete, dělám i já za inžu a málokdy se to chytne. Navíc i s perkem mám jenom 4 javeliny=při troše štěstí 2 tanky, nebo 4x něco měkčího. Kdyby z těch soflamů byla hustší síť a po ruce byl support...nemám výtky, ale to je jak ze snu.
  • S tim stingerem dělám to samý. Pak už mám radost jenom z toho, že ho lockuju a jemu to tam v kabině pořát piští. Muhaha
  • Presne tak.
  • Jazz
    Naprostej souhlas, chtěl jsem ještě doexpit SCAR na service star, kterou už jsem měl skoro hotovou a jakmile padla, tak jsem přepl na G36C a ten rozdíl....
  • nějakou z BC2.. třeba Harvest Day.. výborná a snad i nejlepší mapa na SquadDM.
  • athlonII x4 3.2Ghz a nvidia GTS450.. 1680x1050 vše na minimum a fps nejdou pod 40. (na gtx460 mám podobný fps při všem na high 2xAA)... Každopádně na minimální grafiku se hraje líp a nevypadá to o moc hůře.
  • on psal to nic moc k tomu SSD disku, který v dnešní době holt dobrý není...
  • *1*
  • nieje a nieje a nieje je to jedna z najhorsich zbrani co si moze inzinier dat.Pretoze vsetky 4 parametre(spetny raz, pocet nabojov v zasobniku, kadeniza strelby a dmg) ktore vyjadruju kvalitu pusky hovoria jasne-stoji za hovnoo a v porovnani s ostatnim zbranovim arzenalom je vzdy vyrazne hodrsia minimalne v 3 parametroch a jednym im je rovna alebo len o malinko lepsia je to srot.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit