Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3: Back to Karkand DLC - recenze
9.1.2012 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Ty snad chodis do prace jeden den v tydnu zadara? Myslim ze ne. Otazkou ale zustava kolik jde Dice a kolik nenazrancum z EA, ale to se stejne nedozvime
-
Urcite zamer protoze kdyby ses dostal na mista kam nemas tak by zacal bezet odpocet a to se nedeje
-
Podle me to brzo krouhnou stejne tak jako C4 ktera na to sla hodit a pak jsi privezl bombu nekomu pod frnak teda tvuj kamos ktery ji tam nachystal heh.
-
ano,i na nokii 5190 *1*
-
vcelku nemam problem nesouhlasit s vicemene vsim co zde recenzent psal.je to dlc na urovni a kdo mel rad mapy z bfka 2 jako kdyz najde.par kveru navrch a techniku uz moc neresim.hravam squad dm takze boj.technika je nastesti pase.aspon pro me.mel jsem to zadarmo bo jsem myslel dopredu takze zadny problem.navic tak jak poresily dlc pro predplatitele tak nabyl vyznamu, ze ho ma opravdu hodne lidi a mapy se hrajou a lidi na nich jsou a ne jak to byva nekde jinde ze se po case vyda dlc ktery koupi par lidi a kdyz ho mate tak si poradne nezahrajete bo neni s kym *1* .cena samotneho dlc neni uplne nejlevnejsi, ale co naplat. ale kdybych ho nemel tak bych si ho urcite poridil protoze jsou to osvedceny mapy,ktere jsou hratelne.
-
Mám GTX460 768 MB a musel jsem jít dokonce na medium textury kvůli škubání, takže je to pamětí. Vypni Aero, to žere 100 MB, které mohou být rozhodující.
-
Nemyslím si že by takové problémy způsoboval 1GB paměti. Pokud něco tak by hra běžela pomaleji pořád, ale proč jen někdy? Osobně mám taktovanou MSI 560Ti Hawk a na 1680x1050 ve 40FPS na Ultra+8xAA a nic se mi nezpomaluje, přitom rozlišení poměrně vysoké a jen jediná karta. Ty tam máš technicky 2GB paměti, které by na FullHD rozlišení měly stačit.
-
jde to DLC i na HTC mobile ?
-
Mě se tohle DLC z větší části nelíbí (a jsou v pořádné menšině). Kvalitu map posuzuji podel toho jak mě na nich baví hrát (nenávidím Caspian například). V BF2 byly tyhle mapy prostě nejlepší (zvlášť Sharqi jsem miloval), jenže zde došlo k jejich razantnímu zmenšení. Na první pohled se to nezdá, ale na Sharqi a Omanu je vozidel příliš mnoho. Wake zmiňovat vůbec nebudu, ten mě prostě nechytnul. Na Omanu je to občas šílené, techniky je tam příliš mnoho. Naopak zcela chybí AA gun proti ruskému vrtulníku. Ostatně na všech b2k mapách mají rusové ve vzduchu navrch, protože F-35 jsou naprosto nepoužitelné. A takhle bych ještě chvíli pokračoval o ostatních mapách...
Zbraně jsou ok, celkem se mi líbí vlastnosti L85, ale na AEK-971 stejně nemá. Stejně tak MG36, není špatná ale za TYPE-88 zatím měnit nebudu. L96 je na chlup stejná jako M40, takže zůstávám u M98b. No a zbytek se mi povětšinou nelíbí (za Engineera vůbec nehraji).
Assignmenst jsou sice dobrý nápad, ale docela mě naštvalo, že kůli některým musím zatraceně dlouho běhat po b2k mapách (které nemám rád).
Vědět tohle dopředu, nikdy bych si b2k nekoupil a ještě štěstí, že jsem si ho kupovat ani nemusel a pak nelitoval.
No naštěstí už všechny assignments co jsem chtěl mám a můžu se v klidu vrátit na Damavand Peak, OPF Metro (nejlepší řežba je v 3k tiketech na CQ64 *1*), Seine Crossing a příležitostně OPF Firestorm. -
Samozrejme, je to predsa EA.
-
http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/forum/threadview/2832654489546150323/
-
Je to řešeno ve forech na battle logu. Musi se podtaktovat grafika. Ja mam tuto obyc sestavu http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=OVR01Q6E01CYX01QRD01P5D01IYL01EI102UD0010BN01KC901TUD01 + 4 Gb ram a uplne v klidu na ultra 1680x1050.
-
V tom s tebou souhlasím, ale dostat v dnešní době něco zadarmo ? Už jen ta myšlenka je úsměvná.
-
Píšu snad, že jsem jediný, kdo prvně hraje tyto mapy? Stěžuju si snad, že všichni ostatní jsou ve výhodě, neboť oni mapu znají a já ne? Napsal jsem toto: Moc se mi nelíbí mapy z BF3. Raději bycj tedy nějakou zámou mapu a později bych třeba zkusil mapy z BF3. Pochopení textu je pro dost čechů problém, o tom jasně vypovídají statistiky. Snad se to časem zlepší. U mě máš jasné mínus. *3*
-
Me docela dostava ta veta: Vim, nic moc...O.o.. (moje rada: stejne ty "REALNE" efekty jsou k hovnu, tak je vypni, bo akorat zasiraji poradny rozhled... ovsem pokud chces umirat skrz toho ze jedes na ultra high, proc ne no...)
-
:D zamer
-
Si myslis, ze si jediny kdo zacinal na novych mapach? Vsichni jsme na tom byli stejne ne? :)
-
Jsem přesvědčen o tom, že tenhle map pack měli dát zdarma - viz mé příspěvky níže. Hráči nikdy nezapomínají na vstřícné kroky vydavatelů.
-
Já se spíše ptám, jestli tenhle obsah fakt museli za každou cenu zpoplatnit. Když už si hráli na jedničku na trhu, měli ukázat, že jí fakt jsou a dát hráčům signál v podobě balíku map zcela zdarma. Jsem si jistý, že by to přilákalo další hráče.
-
protože jsou to osvědčené mapy, které bavily tisíce hráčů před tebou. Měly je vydat jako základní mapy a myslím si, že by přilákali více hráčů. Hlavně Wake a Karkand jsou fakt nej klasiky.
Já bych bral mapu Dragon Valley a Warlord, případně Ghost Town (obojí z BF2).