Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Leonidasss
    Přímo tady se dal ještě před nedávnem pořídit Battlefield 3 za 789 kč, DLC Back to karkand se dá v jednom nejmenovaném obchodě pořídit za 299 kč = necelých 1100 kč, takže cena původní limitované edice (snad se nepletu), takže to můžou (mohli) mít za stejnou cenu i ti, co si Battlefield 3 pořídili později, jako třeba já.
  • Podle mě to nějakým patchem poupraví tak, že tě MAV třeba neunese, nebo tak něco. Zas ale neni špatný si vzít kulovnici a mrskat ty snajpry nalezlý po střechách *1*
  • No mně zase hra (pouze MP) padá cca každých 10-20 minut. Nemám sílu tohle řešit. Když si něco koupím, očekávám, že mi hra bude fungovat. Ostatní hry mi fungují v pohodě.
  • Janým negativem je cena. Měli to vydat zcela zdarma a to pro všechny. Já jako veterán BF2 bych se raději rozehrával na známých mapách, než hrál mapy, které vůbec neznám a kde jsem tedy neustále mrtvý. Ani nemluvě o tom, že se mi většina map z BF3 nelíbí a nové mapy mě tedy jen od hraní odrazují (pominu to, že mi hra každý deset minut spadne). Výjimkou je Kaspian Borders. To je fakt pěkná mapa.
  • Ano, zkoušel jsem 285.62, 285.79, 290.36 a teď tam mám 290.53, je to pořád stejný. Začínám se bát, že by to mohlo být fakt tím 1GB paměti na grafikách.
  • Povězte mudrcové. Je lítání na tom MAV u recona hack nebo záměr autorů?
  • jeden typek na offic fore pise:
    two patches ago i could play 60+ fps on ultra without AA without any problems, but after the latest two patches i got horrible performance 30-60 fps on HIGH and ULTRA no differences. i have tried everything to solve this problem but nothing helps.

takze mozno chyba nie je v tebe
  • to uz je aky hardcore ked nestaci 1gb :D
  • viem ze to je stupidna otazka.. ale.. mas nainstalovane najnovsie ovladace grafiku?
  • Podobný problém řeší hráči s AMD 6870 v crossfire. Problémem nejspíš bude málo paměti grafické karty. AMD 6870 i GTX 560ti mají pouze 1gb ram a to se zdá být pro ultra nastavení prostě málo. Osobně jsem chtěl pořídit druhou 6870 do crossfire, ale zdá se, že se ani se dvěma grafikami propadu minimálních fps nevyhnu:-(
  • Zdravím,
    mám trochu problém s battlem. Nejprve moje sestava. Core i7 2600K, MSI GTX 560Ti/OC SLI, 16GB RAM 1600 MHz 9-9-9-27, SSD OCZ Agility3 120GB (vim, nic moc, ale byl za dobrej peníz a vněm ten problém nebude). A teď ten problém. V nastavení ULTRA 1920x1080 mi hra běží průměrně kolem 80FPS. Občas se ale propadne třeba i k 20FPS, což už je v pytli. Většinou je to při nějakém rychlém pohybu myší, nebo když vedle mě vybouchne tank. Když si zapnu MSI Afterburner, tak je pak v grafu vidět, že při tomhle propadu se sníží vytíženost obou grafik třeba i na 60%. Když je tam těch 80 FPS, obě jedou na 98-100%. Procesor jede tak na 70%, zkoušel jsem ho i přetaktovat, protože mě napadlo, že je třeba nestíhá krmit, ale i po přetaktování na 4,5 GHz to bylo stejné. To že mají grafiky jen 1GB by v takhle malém rozlišení vadit nemělo, ne? Nenapadá někoho, čím by to mohlo být?
    Pro lojzíky typu " Na co GTX560ti SLI, na co i7 2600K, když je tu i5 2500K a podobně" : Řeším tu problé a potřebuju poradit, nechlubím se sestavou, jen prostě potřebuju pomoc a mrzí mě, že mi to s takovýmhle hardwarem nešlape tak, jak má. Stejně tak se já můžu ptát, proč si někdo koupí 4x GTX580, i7-3960X, 64GB RAMek, systémdisk do PCI-E a k tomu vodníka. Ale neptám se, je každýho věc, co si koupí.
  • i na 32 hračích se dá hrat s 5 vlajkami autor hríl spíše conquest-small který je s menším počtem vlajek a omezeným prostorem. btw:nevim jak vy ale jak bych řekl že se karkand hodně změnil do spoustu budov se dá vejít navíc jsou aspon ty budovy vevnitř s nějakým nabýtkem navích na všech mapách je spousta easter eggu ja tento dlc hodnotím kladně je videt že si daly zaležet
  • takhle taky vždycky uvažuju když přemejšlim jestli je to hodně peněz.. :D
  • ales.smutny
    Tak, mea culpa, 64 je na Wake masakr...:)
  • aha, tak to sem nikdy nehrál ((: Tak to se mu omlouvám. Halt jedu do plných a na víc ticketů
  • Ako je to vlastne s tymy podmienkami pri registracii,nie som velmi v o braze, stale treba odsuhlasit to spristupnenie roznych dat a strate sukrommia?
  • Mars50
    No, ty nový mapy jsou docela o dost náročnější,ale u mě je to spíš tim ,že se mi na kartě sere větrák což nepotěší.
  • Autor zřejmě hrál režim pro 32 hráčů .)
  • mam x3 720 a amd 6850 a jedu na high (1650x1080)
  • Procak x3 720 procak a hd4850. MP byl o nicem, v prestrelkach 30-35 fps, to je na pozitek z mp malo. Navic nove mapy jsou podstatne narocnejsi, takze tam by to bylo jeste min. Kup za 3k novou grafiku a budes mit 50+fps

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit