Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud jsi inža se stingrem, tak jak psal kolega nademnou tak se vrtulník nebo letadlo sestřelit horko těžko, ale pokud mě jeden a ten stejný hráč zabije ve vrtulníku 3x za sebou, tak si prostě toho stingra beru a otravuji mu jeho bezstaostný let dokud ho nesestřelím nebo nebo to pod stresem z mého lockování nenapálí do země nebo do nějakého sloupu, tohle praktikuji hlavně při Rushi, kde víceméně nálétávají vzdušné stroje prakticky jen na jedno místo. U conqestu je to už ovšem těžší.
  • S trochou cviku a lepší optikou je to stáleslušný kanon.
  • Stejne je to s mobilnima AA, jedina ucinna zbran ktera je schopna podporit pozemni sily. A presto ze jich je jako safranu neni vyjimkou ze jsou na nekterych serverech jeste vypinany. Viz. Kharg Island, tam se to tyka kazdeho druheho. Na Sharqi je to casto ocistec kvuli vrtulnikum, proste pokud za vas team letaji lamy casto nema smysl ve hre ani zustavat. *5*
  • Co se tyce Scaru, tak mi mluvis z duse.
  • Zbrane su vselico len nie vyvazene.Mam rad triedu inzinier ale to jak je ukratena v primarnych zbraniach je drzost najvysieho kalibru.Kedisi sa mohla tato trieda pisit aspom SCARom este aj H verzia co ma byt jedna z najucinejsich pusiek. V sucastnosti je to apsolutne nepouzita prskavka ktora ale zato kope celkom vierohodne ma pomalu kadenciu strebly a samozrjeme iba 20 nabojov v zasobniku.Jedine cim ta puska vinikala bol dmg ale ono nie stupidna komunita si ziada scaru znizit dmg tak dice posluchne-to je fakt na porazku.Rozmyslam nad brokovnicami neviete ci su neskor pouzitelne lebo momentlane maju vacsi rozptyl nez 2-hlavnova brokovnica v doomovi2 a tak je nad vzdialenost 5m absolutne nepouzitelna.
  • Né vždycky ...stačí trochu souhry..pustit je na C nebo A kde je to otevřenější a pak proběhnout k vlajce u jejich základny..bohužel to se mi stalo snad jen dvakrát..jinak je to hod' granát a uteč..nejvíc zábava *7*
  • Walldstein
    nemohli to dát zdarma, když prodávali limitku která byla v podstatě předplatným (se slevou) pro DLC B2K, to by nasr*li víc zákazníků, než kolik by jich potěšili...
  • Walldstein
    sakra, takže na mé Nokii 3310 si to nedám...škoda =D
  • Walldstein
    Tak já jako recon SOFLAM nosim, pokud zrovna nenosim MAV. jak řiká kolega, když má člověk SOFLAM tak se nenajde ani jeden kdo by použil javelin ať to napíšu do chatu jak chci...Nicméně hra se stává maximálním utrpením ve chvíli kdy má dobré piloty druhá strana (v koorinaci s MAV je to prakticky nehratelné) =D A ano na téhle mapě je stinger opravdu k smíchu...
  • Naopak, když už někam solfam jakožto recon mrsknu tak se mi za celou dobu hry nestane, že by někdo použil Javelin. Tohle není moc dobře rešené. Když už tak to chce naspsat do chatu, že je solfam ready, ale málokdo si toho všimne.
  • zamer to neni, na nekterych mistech kam muzes vyletet jsou bugnuty textury, takze pres ne muzete strilet a nejste videt
  • B2K jsem zatím moc nehrál, ale např u Wake jsem byl docela zaraženej že zrušili AA věže pokud dobre pamatuju tak u dvou vlajek. Pokud nemáte dobrý letectvo, je tahle mapa utrpení a inža se stingerem to nezachrání ani náhodou, stingery jsou tam pomalu k smíchu a javelin je nepoužitelnej, protože reconi nenosí SOFLAM (ví vůbec k čemu to je?).
  • Já mám Metro celkem rád...bez SMAW, M320, USAS a RPG-7 je to celkem jiná mapa. Jinak je jasný, že kdo má Béčko, vyhrál. Smoke and GO nikdo nechápe.
  • S tím v celku souhlasím. Mám podobnou konfiguraci (2x560ti) a na ULTRA Caspian-large cq nestíhaj. Vidím to taky na nedostatek grafický paměti...no a taky mi hlodá červíček, jestli stíhá PCI-E sběrnice. U 60tkového chipsetu pro SB je "jen" 20 PCI-E 2.0 linek na celý systém a při dvou grafikách se rozdělí na 2x8 PCI-E 2.0 nebo 2*16 PCI-E 1.0 (propustnost defakto stejná). Mimochodem při stejné mapě a nastavení jsem naměřil využití paměti kolem 6,5GB (mám 8GB) a při prutkém otočení o 180° se textury rychle, ale viditelně dočítaly. To jen pro představu kolik ty ULTRA textury spapají.
  • Tak to asi nepoznáš Valve *3* Ale od EA sa to naozaj očakávať nedá.
  • Presne pro tebe jsem tam psal to upozorneni. Pokud mas nejakou radu, ktera se tyka problemu, sem s ni, pokud ne, tak mlc. Kdybys mel bmw 535i a jelo ti 120km/h, taky by te to stvalo, ne? A na rady stylu, tak jezdi jen v obci a na to ti to staci, bys reagoval jak?
  • Ono to prave je jen technicky 2GB, realne je to jen jeden, kdyz jsou karty ve sli, pameti se nescitaji. Zkusim je nataktovat a vypnu to Aero, i kdyz si myslim, ze je to hloupost. Zkusit se ma vsechno.
  • jak tuhle hovadinu může někdo pluskovat? *1*
  • Tak to ale neni.. Zona neni omezena vyskove nybrz "uzemne", kdyz nad tim popremyslis, tak zjistis, ze je tva teorie spatna. Bylo by daleko slozitejsi vytvaret v povolene zone ostruvky, ktere povolene nejsou a jeste je vyskove definovat. Proto se to detekuje v jedne rovine.
  • Jakozto majitel BF3 Limited Edition jsem si za DCL zaplatil predem, nelituji. Hraval jsem fakt hodne Battlefied 2 ale nejprve jsem mel co delat abych poznal mapy z BF2. Specialne Strike To Karkand me prisel najednou uplne jiny....kazdopadne vyborne DCL, na prvni pohled jsem poznal spise Gulf of Oman a Sharqi Peninsula - byt tam jsou zmeny :)
    Mimochodem drive jsem hraval vesmes infantry mapy v BF2/2142 ale v (Bad Company 2) a nove v BF3 me nesmirne bavi hrat za engineera a mapa Caspian Border je jednim slovem fantasticka. Pro me urcite nejoblibenejsi mapa vubec. Na tehle mape muzete hrat absolutne za cokoliv a vzdy se uplatnite.
    Snad jedinou mapu kterou nemam "rad" je Operation Metro. Ne ze by mapa byla spatna ale je to strasna rezba.
    Co me na BF3 vadi? Medici strilejci jen z granatometu specialne v Metru, sniperi - jako fakt hraji taky Recon a obcas snipuji s SV98 (nic lepsiho nemam) ale do prcic abych vysel z diry a 5x za sebou me odnekud snipoval na Gulf of Oman nekdo me uz vytaci...... :( Tahle mapa je raj pro snipery.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit